Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : guerra
> La presència d'un vaixell militar a Tarragona enfronta alcalde i pacifistes
01 gen 2006
La presència d'un vaixell de guerra dels Estats Units en aigües del port de Tarragona ha enfrontat l'alcalde de la ciutat, Joan Miquel Nadal (CiU), amb els membres de la plataforma Tarragona Patrimoni de la Pau, als quals acusa d'actuar «de manera diferent» segons els partits que governen a Catalunya. Nadal ha recordat que, quan governava CiU a la Generalitat, la plataforma organitzava actes contra la presència d'aquests vaixells. I, en canvi, ahir va recordar que aquest cop ha hagut de ser ell qui els comuniqués la presència d'un vaixell de la flota auxiliar de guerra dels EUA.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: > La presència d'un vaixell militar a Tarragona enfronta alcalde i pacifistes
02 gen 2006
Sembla que al senyor alcalde li molesta fer la seva feina: comunicar la informació que reb.

També es deu reafirmar en el seu rol institucional de no mobilitzar mai la gent. Si no li agraden les decisions de la plataforma TPP, que marxi de l'alcaldia i s'apunti a ses assemblees.
Re: > La presència d'un vaixell militar a Tarragona enfronta alcalde i pacifistes
02 gen 2006
Nadal ets un pocapena i un demàgog de conveniència.
Re: > La presència d'un vaixell militar a Tarragona enfronta alcalde i pacifistes
06 gen 2006
Si volem que el món comenci a funcionar sense emperadors el primer pas és enviar els que no entenen els valors de la Justícia i la Pau als tribunals.
Proposo fer una recollida de signatures electròniques a nivell mundial per tal que s'hi pugui afegir qualsevol persona, entitat i institució.
Els Governs no ho faran perquè el potencial intimidador del President USA es bestial, però si aconseguim un suport d'uns quants milions de persones, entre elles molts nord-americans, tindrem prou força moral com per sortir en els mitjans de comunicació i fer que l'opinió pública obligui a passar pels tribunals.
Aquest camí es podria seguir també amb altres tirans com el President Sharon.
La xarxa ens ofereix ara la possibilitat d'instaurar un sistema de participació a nivell mundial que pot enfortir considerablement la democràcia, no el desaprofitem.
Colera camping CNT