Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : guerra
En Barcelona se Teje La Paz
01 gen 2006
En Barcelona se Teje La Paz.
Campaña de Artivismo. Hasta el 31 de Enero del 2006.
Desde Japón, hasta América vamos a Tejer la Paz por los Afganos. No olvides Kabúl, solo te pide un abrazo que nazca de tu corazón, algo que hayas hecho tú mismo.
Kabulgirlincap_150.jpg
En Kabúl todavia hay más de 50.000 huérfanos de guerra, tienen menos de 12 años, son ex-niños soldados o niñas que han sido esclavas sexuales. Sufren estres post-traumático, hambre y frio. Los grupos de mujeres han tejido redes informales de apoyo, que resultan insuficientes: necesitan tú ayuda.
Desde Gandhiji os invitamos a TEJER LA PAZ.
1) Tejiendo un jersey, bufanda, gorro o manta que se enviará a Kabúl
2) Comprando lana que será enviada destinada a las Redes de Mujeres Artesanas que de esa manera empiezan a iniciar pequeñas economias, basadas en la Dignidad
3) Comprando alguno de los articulos que las mujeres tejen: gorro de niño( 6 euros), calcetines infantiles( 6 euros) hasta alfombras sencillas ( 175 euros).

Tenemos patrones, colores, y diseños si os animais, escribid a medios ARROBA elcinetienederechos.org
Esperamos vuestra obra de Paz.
Solo te pido un abrazo que nazca del corazón para Kabúl
Mira també:
http://www.elcinetienederechos.org
http://www.elcinetedrets.org

This work is in the public domain

Comentaris

Festival internacional de cinema i drets humans
01 gen 2006
A Girona varem ser un grup que se'ns va proposar de presentar una pel·lícula i fer-ne xerrada/debat (crec que era el 2004), però no podiem escollir el film ni saber quin film ens tocaria fins temps després d'haver-nos-hi compromès i que sortissim ja al programa imprès per l'Ajuntafem.

És a dir, que això de "presenta una película" va de què els facis la feina als del festival, obeint les seves directrius.
Re: En Barcelona se Teje La Paz
05 gen 2006
Les darreres guerres i en especial la guerra a l'Iraq posen de manifest la relació existent entre les empreses vinculades a les Noves Tecnologies (Nova Economia i Tecnologies de la Informació i Comunicació) i la indústria d'armaments. És obvi que una part important del sector centra la seva activitat en la investigació, desenvolupament i fabricació de productes destinats a l'ús militar. Aquestes empreses necesiten de les guerres per tal de garantir la demanda continuada de productes i serveis i el creixement dels seus beneficis. Per tot això i donat que l'àmbit del 22@BCN promou la implantació de la indústria de Nova Economia i de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació al Districte de Sant Martí de la ciutat de Barcelona les persones i entitats sotasignants exigim:

*Que l'Ajuntament de Barcelona, en cooperació amb el moviment veïnal, entitats cíviques i socials i persones reconegudes pel seu treball en favor de la resolució de conflictes i de la pau, examini la relació entre la indústria d'armaments i les empreses que sol.licitin llicència d'activitats als Districte 22@BCN (Indra, General Electric, T-Systems... )


*Que es deneguin les llicències d'instal.lació i activitat al Districte 22@ a les empreses vinculades als grups industrials que tenen el desenvolupament armamentístic entre el seu àmbit d'activitat.Agrairiem que ens fesiu arrivar els fulls de signatures al Ateneu Popular Octubre al carrer Badajoz 23 08005 de Barcelona.

Per a més informació, contactar amb nosaltres, adquirir banderoles pels balcons, enganxines o d'altre material; o bé per treballar amb nosaltres contra l'especulació, ens trobareu al Casal A.P. Octubre (C/Badajoz 23 08005 Barcelona).
Colera camping CNT