Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : especulació i okupació
El PP de Mataró no vindrà a la festa de Cul d'Any
30 des 2005
El PP ha criminalitzat públicament la festa de cap d'any que es farà al CSOA la Fibra a favor de l'autogestió dels col·lectius socials de Mataró
El fatxes del PP no vindran a la festa del Cul d'Any a La Fibra!
Ja hi tornem a ser! El diari El Punt ha fet saber que el Partido Popular (PP) de Mataró, s'ha posat de cul contra la festassa de cap d'any que organitzen els col·lectius socials de la ciutat al CSOA La Fibra. Segons el PP és una festa "insòlita i il·legal"... i han anunciat que al proper ple municipal preguntaran al tripartit què en pensa de l'afer.


Insòlita és l'existència d'un partit espanyolista que empara el racisme anticatalà, defensa els privilegis de les escoles concertades religioses i rebutja els matrimonis homosexuals...


Il·legal i criminal és la guerra en què els senyors i les senyores del PP ens van emmerdar i de la qual els pobles de l'orient mitjà encara en paguen les conseqüències.


Bé, des d'aquí felicitem els impulsors de les activitats autogestionades que donen vida a la nostra ciutat, que difícilment poden encabir-se dins dels estrets marges del Pla Jove de l'Ajuntament ni en la seva ridícula política de participació.


Estrenarem l'any 2006 sent l'ase dels cops? aprofitaran l'ocasió per titllar-nos d'incívics?...


Sigui com sigui, aquest cul d'any ens veiem a La Fibra!


Per un Mataró Viu: salut i desobediència!
Mira també:
http://mataroviu.blogspot.com
http://www.vilaweb.com/www/elpunt/noticia?p_idcmp=1678322

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El PP de Mataró no vindrà a la festa de Cul d'Any
30 des 2005
Lo que pasa es que los peperos son una panda de pijos, que quieren que cualquier dibersión sea en beneficio económico de sus amigos, los mafiosos dueños de las discotecas y garitos de adinerados. Holé x vosotros, que valla bien la fiesta.
Re: El PP de Mataró no vindrà a la festa de Cul d'Any
31 des 2005
El problema deu ser que saben que a la Fibra no pots beure ron Bacardi!!!!
Sindicat Terrassa