Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : pobles i cultures vs poder i estats
Concentració als Jutjats de Gandia
27 des 2005
El pròxim dia 28 de desembre 13 militants independentistes declararan al jutjat de Gandia pels fets ocorreguts el passat juliol dins d'un acte de protesta que es produí a la Universitat Politècnica de la mateixa ciutat.
ComunicatGandia.pdf
ComunicatGandia.pdf (128,44 KiB)
Aquesta acció tingué com objectiu mostrar el rebuig a que la Universitat permitira i cedira les seues instal•lacions a una entitat com la RACV, que promou el secessionisme lingüístic i encarna la dreta valenciana més reaccionària. Dins de la Universitat unes 30 persones interromperen una xerrada on hi participava Fernando Giner, conegut polític valencià de clares inclinacions blavero feixistes, i hi hagué un enfrontament verbal entre part dels assistents i els manifestants. En aquells moments es pogué veure clarament com hi havien policies dins de la sala (locals i espanyols) i un d'ells fins i tot arribà a amenaçar als manifestants amb la seua pistola. En acabar-se l'acte de protesta, 13 persones foren detingudes, identificades, amenaçades i inclòs colpejades per les forces policials a les afores del centre, abans de conduir-les a comissaria. Ara, aquestes persones hauran de declarar davant de la jutge el proper dia 28 com a imputades en un
pròxim judici.

Aquestes detencions aleatòries mostren la persecució de l'independentisme a les nostres
comarques, alentada per una dreta valenciana d'arrels feixistes, secessionistes i fortament repressives.

Des d'Alerta Solidària volem denunciar i fer-nos ressò d'aquesta actuació policial,que respongué clarament a les indicacions repressives de polítics com Fernando Giner. També volem denunciar la brutalitat policial al moment de la detenció (se li trencà el braç a un manifestant) i tot el procés judicial que s'ha encetat a partir d'aquestos fets.

No sols parlem aquesta situació que es va fent cada dia més patent a les nostres terres, ttambé fem una crida a continuar lluitant als nostres carrers i a les nostres universitats per tal de fer-nos sentir cada vegada més, sense por a ser reprimides, demanant una llibertat d'expressió que es continuament coartada des del poder polític.

La repressió no ens aturarà, ens farà cada cop més fortes i solidàries.

Per tot això convoquem a una concentració el próxim dia 28 a les 10:30 al davant dels jutjats de Gandia per mostrar el nostre rebuig a aquestes detencions i la nostra solidaritat amb les militants detingudes.

Gandia, desembre de 2005

Per a més informació, resta a la vostra disposició el telèfon de contacte 651 387 335

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Concentració als Jutjats de Gandia
27 des 2005
Tota la solidaritat del Món no esteu sols/soles!!

La Repressió de l´estat feixista expanyol no farà recular la nostra lluita!!

JO TA KE!!!
Sindicato Sindicat