Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: criminalització i repressió
Algun problema, caporal?
27 des 2005
Un grupo de personas se encontraron en la Pl.de Sants para asistir a la manifestación del dia 17 de diciembre contra las ordenanzas cívicas. Un mosso d’esquadra , rápidamente les pidió que se identificasen. Ante el estupor de los presentes les dijo que reuniones de más de 20 personas en la calle eran ilegales y que la policia podia pedir identificaciones cuando le diese la gana. Dos antiditurbios enormes se acercaron diciendo con voz grave: “Hi ha algun problema, caporal?�. Entonces a una compañera le entró una risa incontenible, y a punto estuvo de ser detenida.

Viendo como se ha manipulado después la información sobre esta manifestación podemos decir que no sólo seguimos teniendo unos medios de comunicación sesgados y unos políticos incívicos sinó también una policia con complejo de inferioridad.

Aviadas estamos.

Roser Vandellós

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Algun problema, caporal?
27 des 2005
I per què trigueu 10 dies en publicar la notícia?
Re: Algun problema, caporal?
27 des 2005
T'ho explico. Vaig enviar l'escrit a tots els diaris (Periódico, Vanguardia, País, 20minutos, metro, avui, ...) i vaig oblidar-me d'ella. Al passar els dies i veure que no surt enlloc, vaig decidir penjar-la a Indymedia.
Re: Algun problema, caporal?
27 des 2005
Ok, no ho entenia i tampoc ho vaig veure a la premsa escrita. Gràcies
Re: Algun problema, caporal?
27 des 2005
Si no surt enlloc (i veig q ho has enviat a tot tipus de premsa)... no serà q tampoc és de gaire interès el q expliques?
Q t'identifiquin al carrer ja no és notícia, maca. I menys si ni tan sols hi ha detencions. Si ho fos, els diaris haurien de portar un suplement de 30 pag. informant només d'això, i seria força pesat, no?
Au reina, q si això es tot el q vols denunciar, estem aviats.
Sindicato Sindicat