Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
properes obertures d'una mesquita i una narcosala al casc antic de sant andreu
27 des 2005
Aquest matí han aparegut al casc antic de Sant Andreu, a l'àrea de la plaça Comerç i del Mercat, uns enigmàtics cartells i pancartes anunciant la propera obertura d'una mesquita per la comunitat musulmana del barri i d'una narcosala (sala de venopunció)
Aquest matí han aparegut al casc antic de Sant Andreu, a l'àrea de la plaça Comerç i del Mercat, uns enigmàtics cartells i pancartes: al carrer de l'Ajuntament cantonada amb Balari i Jovany (gairebé al costat de la mateixa plaça Comerç) i en un local que porta buit ja uns quants anys hi ha una pancarta que anuncia: "Renta Corporación immobiliària informa: local adquirit per la propera obertura de la mesquita de la comunitat musulmana de Sant Andreu". Curiosament aquesta mateixa immobiliària es troba immersa en un procés de "trapicheo" amb l'administració pel tema dels terrenys de la Fabra i Coats, curiosament també a aquesta immobiliària tenen participació econòmica 2 ONGs: Intermón-Oxfam i Unicef.
A un altre punt, al carrer Pons i Gallarza, a l'alçada de la zona del Mercat i a un altre local també buit i en procés de degradació dos cartells ens informen: "Obres de rehabilitació de l'edifici per la propera obertura d'una narcosala - disculpeu les molèsties -". També sorprenentment en aquest edifici en concret no s'estan fent les obres, sinò que es fan a edificis dels voltants, tot i que es troba en un estat lamentable i els locals dels baixos (a on figuren aquests cartells) són buits i en procés de degradació des de fa anys.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: properes obertures d'una mesquita i una narcosala al casc antic de sant andreu
27 des 2005
Doncs ja tenim una narcosala al barri..., a veure si ara els veïns faran com a la del vall d'hebron!!!
Re: properes obertures d'una mesquita i una narcosala al casc antic de sant andreu
27 des 2005
No sols la ciutat genera turisme i beneficis. També hi ha gent exclosa socialment que després ha de patir la degradació de la dignitat humana. Això ha de tenir solució. I perquè no?
Eso no es nada preparate para lo que se te viene encima...
27 des 2005
ESO NO ES NADA:

SE PREPARA LA APERTURA DE:

- MIL MEZQUITAS EN EL VALLES OCCIDENTAL,
- 500 SINAGOGAS EN BARCELONA
- Y EN TERRASSA UNA PIRAMIDE... CON SU FARAON!!

www.kaosenlared.net
Re: properes obertures d'una mesquita i una narcosala al casc antic de sant andreu
27 des 2005
estem esperant la propera apertura de la narcosala de Pedralbes, el Putxet, Sarrià ... si podrà anar amb els ferrokates (FFCC)!
Sindicat Terrassa