Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: mitjans i manipulació
A nosaltres no ens hi faran creure !!!
23 des 2005
Concentracions, murals, protestes mediàtiques, cartells, conferències, pancartes penjades a les parets, etc. Aquests són només alguns dels mitjans que Maulets ha fet servir per tal de denunciar el model de televisió adoptat per IB3. I és que, malauradament, la situació ho requeria i encara ho requereix.

La seva lluita contra la telematas va començar ja fa més d’un any, i la veritat és que ha estat una de les campanyes de reacció més notòries i constants que ha fet l'assemblea de Mallorca. I és que, com diu el títol d’aquest article, a nosaltres no ens hi fareu creure: no volem una televisió creada en solitari pel partit que ostenta el poder, que no ha estat capaç de pactar les línies mestres del nou canal ni amb el seu soci de Govern. No volem tampoc una televisió sectària, manipuladora, antidemocràtica i que, a més a més, ataca la llengua catalana, marginant-la a una posició totalment subordinada al castellà.
Cal afegir també, que els polítics del PP van decidir ocupar la freqüència del C33 (paradoxal, oi: ara els okupes duen corbata i es seuen a les conselleries!) i després van arrasar, prèvia llei feta per ells mateixos, una gran quantitat d’emissores locals, algunes de les quals duien més de 20 anys emetent. Una altre paradoxa: El Mundo TV sí que va aconseguir llicència, malgrat no tenir més de dos anys d’antiguitat ni cap arrelament als nostres pobles i viles. És evident que l’eina de l’extrema dreta espanyolista havia d’ésser ben recompensada!

Això que hem explicat és només una petita mostra de totes les animalades que han fet els peperos durant la creació d’IB3. Per entendre-ho tot molt millor, Maulets estam preparant un dossier amb una gran quantitat d’articles crítics amb el canal. Aquests articles, tots ells de caràcter analític i descriptiu, estan escrits per destacats professors de la nostra Universitat o coneguts periodistes de la premsa local i del país, els quals critiquen els diferents aspectes que han envoltat l’ens de Radiotelevisió de la CAIB: des del model lingüístic fins a la subcontractació dels informatius, passant per la relació entre els mitjans de comunicació i el poder, o les estranyes coincidències entre IB3 i C9. A més a més, dins el dossier inclourem informació sobre les accions que hem realitzat contra IB3, tot acompanyat amb diferents fotografies que de ben segur us engrescaran a seguir lluitant contra les polítiques del PP.

Finalment, només ens queda recordar, una vegada més, a na Maria Umbert que encara no ha escrit el nom del canal correctament: no és IB3, sinó PP3. De res, Maria.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: A nosaltres no ens hi faran creure !!!
23 des 2005
Aquest article surt publicat al número 0 de la revista Brots de l'assemblea de Maulets de Mallorca.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more