Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Concentració per aturar la Llei Urbanística valenciana
22 des 2005
Dijous 22 de desembre, a les 18.30 h.-, la plataforma Compromís pel Territori ha convocat una concentració a la plaça de la Verge de València per dir:

-No a la L.U.V.
-Blasco dimissió
-Moratòria urbanística ja


Compromís pel Territori

El proper dia 22 es debatrà a les Corts Valencianes la nova Llei Urbanística Valenciana (LUV). El PP ha avançat aquest debat, a través del seu conseller Blaco, cedint a les pressions de promotors i especuladors, en un intent de fugir de les determinacions europees a favor d'una moratòria.

La LUV perpetua la dinàmica especuladora que està destruint el nostre territori, el paisatge, els recursos, el patrimoni cultural i l'agricultura.

COMPROM�S PEL TERRITORI, convoca a col·lectius, plataformes,

associacions i organitzacions, a ciutadans i ciutadanes, a manifestar la seua repulsa a aquesta llei i lâexigència dâuna legislació i dâun model territorial valencià dâacord amb les necessitats i respectuós amb el medi.PORTEU PANCARTES I ALTRES MATERIALS QUE CONSIDEREU (Passeu aquest correu i difongueu la convocatòria a tot arreu).

Junts podem aturar-los. ACUDIU! Acudim tots i totes el proper dijous 22 de desembre a les

18:30 hores, el mateix dia que el Partit Popular vol aprovar la Llei Urbanística Valenciana (LUV), farem una concentració a la Plaça de la Mare de Déu per aturar l'urbanisme salvatge què està corroent el nostre País Valencià. Hem de fer sentir la nostra veu.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Concentració per aturar la Llei Urbanística valenciana
22 des 2005
Assemblea de l'Horta de l'MDT

Estem Salvats!: la patronal de contractistes de lâAdministració Pública (FECOVAL), la Federació Valenciana dâEmpresaris de la Construcció (FEVEC), la patronal dâinversors immobiliaris així com el president del Consell de les Cambres de Comerç, estan impulsant la constitució dâuna plataforma cívica en defensa de la imatge de la âComunitatâ?. I a la vegada prenen una iniciativa de suport a la defensa del model urbanístic per banda del president Camps.

Ãs a dir, una part dels responsables directes de la desfeta urbanística al País Valencià, els guanyadors directes del malbaratament del territori, els amassadors de fortunes immenses, a la vegada que empobreixen el present i el futur del Poble valencià, clamen al cel perquè el Parlament europeu, desprès dâanys de rebre denúncies de milers de ciutadans, sâha vist obligat ha fer recomanacions de moratòries en els plans de destrucció del territori i el medi, quan ja la pudor de la corrupció havia sobrepassat els llindars del País Valencià i amenaçava colâ¢lapsar el clavegueram i els circuits de refrigeració dels edificis de Brussel·les.

Que milers de xicotets propietaris sâhagen vist trepitjats en els seus drets per la màquina urbanitzadora (LRAU, ajuntaments, PAI, promotors, constructors...) no representa, però, cap problema per als hipòcrites.

Que milers dâagricultors i xicotets propietaris dâhorts sâhagen vist obligats a canviar la collita de sempre per la collita de ciment, per als hipòcrites, cap problema.

Que milers de treballadors sâhagen vist obligats a treballar al tall, enlluernats pels ingressos ràpids o forçats per la dinàmica imposada, per als hipòcrites, cap problema.

Que hi haja treballadors deixant dia darrere dia la vida en accidents laborals perfectament previsibles i evitables, per als hipòcrites cap problema.

Que el país que vàrem heretar dels nostres avantpassats, viu, ric i divers, estigueu convertir-lo en un erm de ciment sols comparable als paisatges terrorífics de les pel·lícules de ciència ficció, per a vosaltres, hipòcrites, cap problema.

No, hipòcrites, no teniu cap problema perquè teniu diners, perquè amb la vostra especulació i la depredació del territori esteu acumulant uns guanys que obnubilen el pensament, més encara si aquest ja esta predisposat per una escala de valors egoista i avariciós. No teniu cap problema perquè teniu polítics i institucions al vostre favor, i si no, es compren. Però no oblideu, hipòcrites, que eixos guanys son pèrdues que patim la resta de ciutadans i ciutadanes de les generacions dâara i de les següents.

Endavant, munteu associacions cíviques en defensa del vostres corruptes i mesquins interessos, però no ens crideu a nosaltres ni parleu en nom de la âComunitatâ?.
Re: Concentració per aturar la Llei Urbanística valenciana
23 des 2005
Posar un simbol de la CUP és oportunisme de partit tan patètic com si ho fera EU. Si us plau, la concentració està convocada pel compromís pel territori.

Salut i CUP... però mimem la cup, no li fem tant de mal, collons.
Sindicat Terrassa