Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: antifeixisme
Roger no t'oblidem
22 des 2005
Que passa amb en Roger?
Vuldria saber si per aquestes dates hi ha una mani en record d'en Roger, mort ara fa un any per culpa d'un nazi de Valencia, i també volia preguntar si hi ha mani quin és el punt de trobada?

Gràcies i Salut.

ROGER NO OBLIDEM!! NI PERDONEM!!
NO PASSARAN!!!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Roger no t'oblidem
22 des 2005
tens raó, és extrany que no s'hagi convocat res per la mort d'en Roger, la Plataforma Antifeixista segur que no ha convocat res?
Re: Roger no t'oblidem
22 des 2005
No és pas ara que fa un any, sinó a l'agost
Re: Roger no t'oblidem
22 des 2005
a l'agost el van apunyalar, aquestes dates va morir
Re: Roger no t'oblidem
22 des 2005
Nois ja se que no te res que veure pero no trobava cap post adequat on preguntaru a nalgu.Voldria dirtos que jo diguessim estic entrant tard pero mai del tot en moviments socials i m´agrada l´ideal llibertari de l´anarquisme,pero no conec ni gent ni llocs bons on ferme amb bon material.La meva il.lusio seria que algu em pogues indicar si existeix alguna cosa parescuda a la que us nombraré i el lloc on trobaru,cosa que agraire de tot cor.
Voldria trobar un llibre on tractes amb profunditat (si pogues ser amb fotos de documents,de diaris i fotos,sino no passa res)pero sobretot be de lectura ,sobre el procés revolucionari durant la Guerra Civil Espanyola,de l´aixecament en armes i les milicies antifeixistes.De tot el que significa la revolució dels anarquistes,ja fossin fai,cnt poum etc.Gracies
Re: Roger no t'oblidem
22 des 2005
un bon llibre per començar es 19 de julio de 1936 en barcelona, d'abel paz. explica com es van desenvolupar els primers dies de la revolucio social.
per més informació pots dirigir-te a la llibreria rosa de foc, del carrer joaquin costa num.34 baixos, on també es troba el sindicat de la cnt-ait a barcelona.
salut i revolucio
Re: Roger no t'oblidem
22 des 2005
miret a la web de la nostra distri tens diferent material sobre la guerra civil
aquí et deixo la web

www.nodo50.org/elgrillolibertario

c/llinars baixos 44 Cornellà de Llobregat 08940

telf: 933755853 elgrillolibertario ARROBA nodo50.org
Re: Roger no t'oblidem
23 des 2005
Otro libro interesante sobre el proceso revolucionario que se dió en el estado español hasta 1935 es "Revolucion y contrarevolución en España" de Joaquin Maurin. Se escribió en 1935, y hay una reedicion de la editorial Ruedo Ibérico en los sesenta con prologo del mismo Maurin.
Re: Roger no t'oblidem
23 des 2005
Pero haviam hi ha algun acte en record d'en Roger o no?
L'any passat va estar molt be i hem pensava que n'hi hauria una altre però no he sentit ni he vist cap cartell a record al jove mort ni que tampoc informes d'alguna acte.

Salut
Re: Roger no t'oblidem
23 des 2005
Un altre llibre recomanable sobre la tematica:

- "El movimiento obrero en la historia de España", M.Tuñon de Lara

- "Colectividades y revolucion social" Walther L.Bernecker Crítica, ed.Grijalbo (Moolt recomanable!!)

Saludos libertarios ;)


Roger no t'oblidem
Re: Roger no t'oblidem
23 des 2005
On més material llibertari pots aconseguir es a la llibreria Rosa de Foc al mateix local de cnt de barna al carrer Joaquin Costa, molt bon material tenen.
Sindicato Sindicat