Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : xarxa i llibertat
Comprar al top manta et pot costar 500 euros de multa
22 des 2005
A partir de l'any vinent, comprar un CD o un DVD al top manta et pot costar 500 euros de multa ja que es penalitzaran, també, els compradors i no només els venedors il·legals de material audiovisual. I és que la ciutat de Barcelona prepara una ordenança que pretén ser força contundent contra actituds poc cíviques. Fer les necessitats a la via pública o demanar almoina de manera violenta (els que netegen vidres de cotxes als semàfors) seran actituds castigades amb duresa. També es castigarà la prostitució de carrer i la seva clientela. L'alcalde de Barcelona, Joan Clos, vol eradicar de la capital catalana aquelles accions que atemptin contra les normes elementals de convivència. Atenció perquè la multa també se l'emportaran posada els infractors no residents a la ciutat.

La nova ordenança que entrarà en vigor el gener vinent serà, tal i com ha destacat l'alcalde de Barcelona, "precursora" a tot Espanya. Així, s'atacarà els clients i les prostitutes de carrer amb multes de fins a 600 euros. "No podem tolerar que hi hagi màfies de l'Est dedicades a la prostitució que tinguin, de manera impune, noies treballant en quatre o cinc llocs", ha explicat Clos.

Demanar caritat de manera violenta o agressiva, com fan per exemple moltes persones que netegen vidres en semàfors de moltes cruïlles de Barcelona, serà multat amb multes que aniran des dels 120 fins als 1.500 euros. Comprar i vendre al top manta serà sancionat amb multes d'entre 120 i 500 euros. Consumir alcohol sortirà car (a pagar entre 30 i 1.500 euros) així com fer les necessitats a la via pública (defecar i orinar però també vomitar o escopir) que costarà entre 300 i 1.500 euros.

Tampoc quedaran impunes, com passa ara, aquells no residents a la ciutat que són multats. A partir de gener hauran d'afrontar la sanció que li hagi estat imposada per l'autoritat competent.

tot publicat a la web de www.lamalla.net
Veure opinions d'altres notícies

El que ha de fer l'Ajuntament es persseguir els lladres que ens ensenyen a vegades per la tele a la plaça reial i altres llocs. Cada vegada hi ha més delinquencia i això no ho paren
Anònim - 20/10/2005 08:54:00



I la multa per comprar a la llibreria europa per quan?.Al final els únics que tenen impunitat són els fatxes, per què deu ser?.
Ma dura amb el feixisme. - 19/10/2005 23:46:00



els romanesos dels semafors, tots a la model, pensió complerta a càrrec del contribuent. gràcies clos
ceaucescu - 19/10/2005 19:50:00

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comprar al top manta et pot costar 500 euros de multa
22 des 2005
¡¡¡INSUMISIÓN FISCAL!!!

eso es lo que tenemos que empezar a organizar: INSUMISIÓN FISCAL COLECTIVA

que no pague las multas ni dios

a por ellos

hasta tumbar esta ordenanza!!!
Re: Comprar al top manta et pot costar 500 euros de multa
22 des 2005
Totalment d´acord amb en Roger.
Sindicato Sindicat