Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
ALARM! L`extrema Dreta catalana, s`organitza.
21 des 2005
http://www.pxcatalunya.com/web/executiva.htm
REUNIÓ ORDINARIA DE LA EXECUTIVA NACIONAL
DE PLATAFORMA PER CATALUNYA


Al passat dia 17 de desembre es va celebrar a Vic, una reunió ordinària de la executiva nacional de Plataforma per Catalunya (PxC) que es realitza habitualment cada dos mesos.
Al passat dia 17 de desembre es va celebrar a Vic, una reunió ordinària de la executiva nacional de Plataforma per Catalunya (PxC) que es realitza habitualment cada dos mesos. La reunió va estar presidida per el president del partit, Sr. Josep Anglada i Rius i la resta de membres i responsables de las diferents àrees del partit. El balanç de la reunió va ser molt positiu, on es van perfilar las estratègies a portar a terme fins les eleccions municipals del 2007, on la PxC experimentarà una pujada espectacular al conjunt de tot Catalunya.

A la reunió van assistir els 20 membres del comitè executiu, més alguns alcaldables de localitats importants d´arreu de Catalunya. Al comitè executiu va donar inici amb unes paraules del president del partit Josep Anglada agraint els presents la seva assistència i compromís amb al partit, que han demostrat assolin tots els objectius marcats. Després es va donar pas a la lectura i aprovació de l´acta de la reunió anterior.
Com ha fet important es va destacar l´èxit que aquest any ha tingut la venda de loteria de Nadal, triplicant les vendes que es van realitzar l´any passat i la seva importància a nivell propagandístic i de reforç de la militància. També es va fer balanç econòmic abans d´acabar l´any aprovant totes les contes del partit, així com el repartiment de nous carnets d´afiliació a les diferents delegacions del partit. S´ha de destacar que el ritme de creixement de la plataforma està sent imparable, i ja supera la xifra dels 500 afiliats.

Posteriorment David Parada, president de la Plataforma Juvenil amb sintonia amb la Plataforma Juvenil de Madrid, va presentar una proposta de canvi de nom i modificació del logotip de les joventuts de la Plataforma per Catalunya, que va ser aprovat per unanimitat. El nou nom serà Joves per Catalunya.

A continuació va tornar a intervenir el president del partit Josep Anglada, que va parlar del posicionament del partit en torn al nou estatut de Catalunya. Va llegir els text en el qual es van basar la posició del partit en torn a l´estut i va proposar la creació d´un comitè d´estudis de la plataforma, per aprofundir en temes d´interès general i donar respostes i solucions profundes i viables als ciutadans.

Més tard la secretaria de comunicació i imatge del partit, va presentar nous projectes. Es van aprovar la realització d´un tríptic genèric, el perfeccionament de l´imatge corporativa del partit com la creació d´unes lones per les rodes de premsa.

Es va anunciar l´acord que Plataforma per Madrid (PxM), i el partit ecologista Foro Verde (FV), han arribat a un acord per presentar-se conjuntament a les eleccions municipals a la comunitat de Madrid, a l´any 2007. Es pot dir que a la pràctica, el regidor de Galapagar José Luís Barceló treballa en favor dels interessos de la Plataforma. Es va comentar el bon treball que el president de PxM César Román està portant a terme, i es va destacar l´obertura d´una nova seu a Coslada del partit, que estarà oberta tots els dies de la setmana amb horari d´oficina.

Va continuar la reunió comentant la presentació que es va dur a terme a la Comunitat Valenciana per part de la Plataforma per la Comunitat Valenciana (PXCV) on va assistir el nostre president Josep Anglada i altres destacats membres del partit, així com la presència obligada del president de PXCV Damià Sirvent.

Més tard és va passar a l´informe de les delegacions present, així com dels presidents provincials. Cal destacar les intervencions del president provincial de Girona i alcaldable per la ciutat d´Olot Moisés Font, que va transmetre la seva campanya de difusió de PxC a les comarques de Girona i el gran acolliment que està tenint a Palamós, Girona, Olot, Figueres i altres poblacions. Mateu Figuerola regidor de Cervera va informar sobre l´estratègia i contactes arreu de les terres de Lleida, així com la futura inauguració de la nova seu a Cervera. Mateu Figuerola va venir acompanyat dels alcaldables de Tàrrega i Lleida ciutat. Josefina Mas, delegada de la PxC al Vendrell davant de l´absència del Vicepresident i regidor al Vendrell Agust Armengol, va informar sobre tots els fets realitzats a la província de Tarragona, així com el desenvolupament i les molt favorables enquestes que ens donen una pujada molt important de vots al Vendrell i diferents poblacions Tarragonines. Va continuar la delegació del maresme anunciant que les candidatures tant com de Mataró, el Masnou, Premià de Mar segueixen cap endavant i s´últimen els contactes a diferents poblacions del maresme, per la creació de candidatures així com l’inauguració de la futura seu comarcal a la ciutat de Mataró. Xavier Simó president provincial de Barcelona va parlar del desenvolupament de les tasques de coordinació a les diferents candidatures de la província de Barcelona que s´estant portan a terme. També va anunciar la forta aposta que PxC vol realitzar presentant-se a Barcelona, amb la fita d´assolir objectius molt importants per la millora de la qualitat de vida dels Barcelonins. Va tancar les elocusions, com no podia ser d´una altre manera el president del partit Josep Anglada que va comentar la forta repercusió mediàtica de la PxC a la comarca d´osona, la pressió popular a favor de la PxC que existeix a Vic, així com que el partit té previst presentar-se a sis pobles d´osona, amb possibilitats de treure una forta representació i poder arribar al consell comarcal. Va aprofitar Josep Anglada per emetre l´informe de la presidència que va es va finalitzar amb assentiments generals i aplaudiments, degut a la bona marxa del partit arreu de Catalunya.

Una vegada finalitzades les intervencions Josep Anglada va donar pas el dinar de Nadal del partit, fen un brindis per la Plataforma per Catalunya i per millorar la qualitat de vida dels catalans.

PxC

This work is in the public domain

Comentaris

Re: ALARM! L`extrema Dreta catalana, s`organitza.
22 des 2005
Ja tindreu el que s'ha de tenir per plantar cara als de PXC?
Re: ALARM! L`extrema Dreta catalana, s`organitza.
22 des 2005
Aquest partit feixista està liderat per Josep Anglada i Rius, resident a Vic, un individu que pertenyia a Fuerza Nueva. Estan portant a terme una politica de populisme en la que gairebé solament parlen sobre l'immigració, sempre des d'un punt de vista racista, relacionant directament immigració amb delinqüencia. Tractant nomès el tema de l'immigració s'asseguren que ciutadans sense idees politiques recolzin aquest partit, en un intent d'atacar indiscriminadament contra el col.lectiu estranger (per suposat, no els immigrants occidentals). La realitat és que la ignorancia de molta gent ha fet que aquest partit hagi aconseguit tenir regidors a ciutats com Vic, Palafrugell, Manlleu o Premià de Mar (de Premià no estic segur). L'ignorancia està donant ales a un partit que sota la bandera de la democracia amaga interessos d'indole feixista.

Fora fatxes de Catalunya i d'Espanya!!!
Desenmascarem la PxC i el seu fuhrer, Josep Anglada!!!
Re: ALARM! L`extrema Dreta catalana, s`organitza.
22 des 2005
Oh i tant!! , o a kas no rekordes kom vareu fugir per potes de Premiá de Mar amb la história de la mezquita i l'Anglada emboltat per un escamot de gorilles-parapolicials.

Feixisme ni aquií ni en lloc!!
Re: ALARM! L`extrema Dreta catalana, s`organitza.
22 des 2005
A Premiá van intentar krear un grup mixte anomenta VIP per intentar anar esgarrapant vots com a altres alcaldies en fi 4 gats que segurament en algun moment de la seva vuda també han sigut inmigrants i que ara tenen amnésia histórica , moltes grácies a la peña de Barna que va venir al poble a ajudar a plantar cara a aquesta escória de tiu gran amic de Blas Piñar.

NO PASARÃ?N!
Re: ALARM! L`extrema Dreta catalana, s`organitza.
22 des 2005
Jo també hi era a Premià i l'història no va anar així, ni als petits enfrontaments ni la patejada fins a Vilassar. ( la covardia ho mou tot ).
Re: ALARM! L`extrema Dreta catalana, s`organitza.
22 des 2005
Deixeu-los fer pobrets! No tots tenen que estar al PP o CIU! De fet el mateix s'integren al PP :-)
Re: ALARM! L`extrema Dreta catalana, s`organitza.
22 des 2005
També els hi ha al pSC-PSOE i a psus-viu ia EuA
Re: ALARM! L`extrema Dreta catalana, s`organitza.
22 des 2005
al "psus-viu"?
Re: ALARM! L`extrema Dreta catalana, s`organitza.
22 des 2005
Psuc-viu.....Mollet és un altre exemple. Salut
Re: ALARM! L`extrema Dreta catalana, s`organitza.
22 des 2005
Yo soy del PSUC viu de MOllet, explícate por favor!
Re: ALARM! L`extrema Dreta catalana, s`organitza.
22 des 2005
Yo soy del PSUC viu de MOllet, explícate por favor!
Re: ALARM! L`extrema Dreta catalana, s`organitza.
22 des 2005
La cobardia ho mou tot? a ke et referéixes?Jo no vaig anar a vilassar patejant si no ke vaig akompañar a la peña ke anava a agafar el tren a Premiá els kuals van ser apedrejats i posteriorment identificats.

Salud!
Re: ALARM! L`extrema Dreta catalana, s`organitza.
22 des 2005
La PxC, sols te regidors a Vic, Manlleu, El Vendrell i a Cervera. A Premia, la gent que el va recolzar pero apartir de les seves declaracions xenofobes al canal 9 de Valencia, van decidir de montar VIP, amb un sol regidor al`ajuntament.

El que s`ha de fer es boicotejar tots els actes feixistes ds`aquest partit, i despr´s només llegint el seu programa o escoltant algun dels seus discursos podem veure que esta cometent un delicte greu, exclusió de les persones per questió de raça i religió!!

La PxC s`ha de il.legalitzar!
Re: ALARM! L`extrema Dreta catalana, s`organitza.
22 des 2005
que es el que passa amb el psuc-viu?
Re: ALARM! L`extrema Dreta catalana, s`organitza.
22 des 2005
Al Prat de Llobregat van presentar una llista a les darreres municipals i van treure 60 vots!!! juas,juas,juas....en un poble de 70.000 habitants, aquelles eleccions es presentaven 10 partits al Prat i van ser els últims per darrera d'esquerra unitaria, Partit humanista, unaaltrademocràcia és possible i el partit caló, màxim ridicul, a sobre els del PP i PxC enganxaven a la vegada els cartells, va haver-hi merder i alguna que d'altra hostia i s'havien d'acompanyar. El regidor de Manlleu és un feixista nascut al Prat, ni un torrao es van menjar aquí i espero que aquesta sigui la tònica general, canya quan els veieu i no els deixeu treure el cap, que així no els coneixerà ni la mare que els va parir, com va passar aquí.
Re: ALARM! L`extrema Dreta catalana, s`organitza.
22 des 2005
Us heu equivocat usant l'adjectiu "catalana" al titol del missatge. El líder d'aquests fatxes es un militant historic de Fuerza Nueva. Es foten el nom "Catalunya" al nom per confondre al personal. Aquests l'unic pais que coneixen (defensen) es Espanya. Aixi que haurieu de dir "l'extrema dreta" (aixi, senses afegitons) o "l'extrema dreta espanyola". L'adjectiu de "catalana" els hi escau tan be en aquests com a la Falange de las Jons!
Re: ALARM! L`extrema Dreta catalana, s`organitza.
23 des 2005
David Parada es el jefe de la juventudes de Anglada, pues mirad lo que dice en http://hispanismo.org/, con el nick de David d'Horta. Este tio es un facha de la ultra más ultra, vinculado al MPC.
Re: ALARM! L`extrema Dreta catalana, s`organitza.
28 des 2005
David Parada es uno de los miembros más fanaticos y radicales del MPC.
El MPC és una organización fundamentalista catolica partidaria de la lucha armada. Se consideran herederos del carlismo ultramontano, son federalistas y ultra nacionalistas españoles. Nacionalismo español que mezclan con una especie de nacionalismo catalan (algo que fue propio del carlismo).
El grupo fue fundado por terroristas convictos como Carlos Francisoud, Carlos Guachs, Antonio Mora, Ignacio Vilaltella y Ignacio Sau. Tambien militan en el MPC (por tanto en la PxC) el recien condenado por terrorismo Santiago Royuela y los otros 3 fascistas que querian colocar un explosivo de alta potencia en las cocheras de Sans.
La PxC sigue los planes del MPC que en su ultima reunión obliga a sus militantes a practicar la doble militancia (es decir en el MPC y en la PxC), e ir trabajando en silencio hasta conseguir llegar a puestos de impoprtancia (concejalias,parlament, Consells Comarcals, etc).
Son nuestros verdaderos enemigos a combatir. Los demas grupos como Fe-JONS, DN, etc son niños invalidos al lado de estos. Posiblemente triplicaran el numero de concejales en el 2007.
De nosotros depende que NO PASEN!
Re: ALARM! L`extrema Dreta catalana, s`organitza.
29 des 2005
PxC es un partit democratic com qualsevol altre. no entenc la preocupació d'alguns. Als partits grans que els preocupa perdre la cadira? Les urens i el poble posaran a cadascu al seu lloc. Evitar de parlar a la PxC poc te democracia. I avui per avui val mes que perdeu el temps treient els draps al sol dels que manen.
El qui avui al front del CAC (destacat membre del Partit dels Socialistes de Catalunya PSC-PSOE) critica la COPE, fa uns anys criticaba a CiU per negar llicencies precisament a la COPE.
A mi el partit que hem fot mes po es diu PSOE i el PSC (PSC-PSOE). Son els unics partits amb presencia parlamentaria a Catalunya i Espanya que llueixen la gloriosa "E" nacional a les sigles del partit. Fins i tot el PP s'en dona vergonya d'usar-la. Prefereixo la gent de la PxC que diu el que pensa, a molts politics d'altres partits que s'adapten amb facilitat als temps que corrent. Hi ha importants carrecs de designació directa que repeteixen nom, mani el PPo el PSOE, mani CiU o el tripartit ERC-IC-V-PSC-PSOE.
Re: ALARM! L`extrema Dreta catalana, s`organitza.
30 des 2005
La política es una carrera de fondo. La PxC en el 2007 triplicara concejales, en el 2011 ya veremos...
Re: ALARM! L`extrema Dreta catalana, s`organitza.
04 gen 2006
Farrerons es nota la teva baba corrosiva parlan a aquest forum sota nicks anònims. Deixa ja d-emprenyar, si et fot que la teva carrera política es fos a la merda quan et vas marxar de la pxc t-aguantas o t-afilies al MSR que ja conèixes bé el seu programa. El vas escriure tú.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more