Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió : mitjans i manipulació
La mort de la indigent va ser ocultada per por a relacionar-la amb l'ordenança del civisme
21 des 2005
L'assassinat de la indigent de 51 anys a un caixer automàtic de Sant Gervasi va ser conegut per alguns responsables polítics de l'ajuntament i la Generalitat 24 hores abans de comunicar-ho a l'opinió pública.
Fonts de l'hospital de la Vall d'Hebrón han pogut explicar a Liberinfo que la mort de l'agressió a la indigent que es trobava en situació crítica va provocar preocupació entre alguns responsables de l'administració, ja que temien que es relacionés amb l'aprovació d'aquí poques hores de l'ordenança del civisme de l'ajuntament de Barcelona. Aquesta ordenança cita directament a indigents i captaires, i per tant la vinculació amb la mort des d'un punt de vista d'inducció conceptual cap a l'exclusió i la fòbia a aquest col·lectiu podia produir-se.
De fet, la informació arribà als mitjans de comunicació quan aquesta dona ja era morta després de moltes hores d'agonia, quan habitualment s'informa d'aquests fets immediatament després de produir-se, ja que es tractava d'una agressió greu amb possibilitat de produir la mort.
Les mateixes fonts de l'hospital de la Vall d'Hebrón han manifestat el seu malestar davant d'aquests fets, ja que era vox populi l'agressió a la dona entre el personal de l'hospital, mentre cap mitjà de comunicació en parlava. També consideren que l'ocultació d'aquesta mort durant tantes hores es va produir per interessos exclusivament polítics, i no hi ha cap explicació tècnico-administrativa que ho justifiqui.
Mira també:
http://elcarreresdetothom.blogspot.com

This work is in the public domain

Comentaris

ASESINATO: Matan a una mujer en un cajero
21 des 2005
Esto es lo que consiguen prohibiendo dormir en cajeros y diciendo que van a multar a la gente que lo haga: dar alas a los fascistas asesinos, que encima despues se acojonan y dicen que es que "se les ha ido la mano". A ver si son tan duros aplicando las leyes contra estos tres asesinos como lo son contra los patinadores, mendigos, inmigrantes, etc. de Barna...


Pasan a disposición judicial los dos jóvenes detenidos por quemar a una indigente

Agencia EFE


Miércoles, 21 de diciembre 2005
Los dos jóvenes de 18 años acusados de haber propinado una paliza y quemado viva a una indigente que dormía en un cajero automático en Barcelona han pasado sobre las 9.00 horas de hoy a disposición judicial en las dependencias del paseo Lluís Companys de la ciudad.
Ricard P.B. y Oriol P.S. están acusados de un delito de asesinato, mientras que el menor Juan José M.R., de 16 años, detenido también en relación con la muerte de la indigente, ingresó ayer en el centro de internamiento juvenil "Els Til·lers" en régimen cerrado por orden de la juez de menores.
Con las caras cubiertas con su propia ropa, los dos jóvenes llegaron a los juzgados de Barcelona en vehículos del cuerpo de los Mossos d"Esquadra y pudieron ser fotografiados por los medios de comunicación al entrar a pie en el edificio.
Pese a que ayer se negaron a declarar ante la policía, los tres jóvenes confesaron el día anterior entre lágrimas, nada más ser detenidos, que "se les fue la mano" y que no pretendían causar tanto daño cuando la noche del pasado viernes cometieron el crimen mientras estaban de fiesta, según explicó el intendente de los Mossos d"Esquadra en Barcelona, Joan Miquel Capell.
Fuentes próximas a la investigación dijeron a Efe que los tres jóvenes son estudiantes, aunque uno de ellos, Oriol P.S., se había trasladado a Zaragoza para estudiar y allí trabajaba en un hotel los fines de semana.
Re: La mort de la indigent va ser ocultada per por a relacionar-la amb l'ordenança del civisme
21 des 2005
Clos i l'Ordenança apuntan, els violents disparan.
Rosario, el proper dijous et recordarem a la plaça de Sant Jaume.
Els inductors intelectuals de la teva mort tenen un sopar al Palau de la Generalitat, fem que tu siguis la que els hi talli la digestió.
L'ordenança apunta, els assassins maten
21 des 2005
ordenança apunta.jpg
Tan sigui per nois descerebrats com per policies uniformats. Demà 22 de desembre tothom a tocar la cassola a la plaça de Sant Jaume, a les 20h.
Mira també:
http://elcarreresdetothom.blogspot.com
Re: La mort de la indigent va ser ocultada per por a relacionar-la amb l'ordenança del civisme
21 des 2005
Per Liberinfo: abans d'omplir-te la boca amb tota aquesta conspiració político-feixista d'ocultació de la notícia de l'assassinat d'aquella pobre dona, que segons tu no té cap explicació tècnico-administrativa q ho justifiqui, pensa-ho detingudament...
- hi havia testimonis directes d'aquella salvatjada? No (i si n'havia, encara se'ls espera), o sigui q en un primer moment no es sabia qui eren els assassins.
- l'únic q podia ajudar eren les filmacions de les càmeres del caixer, q mostraven les cares (que no els noms) d'aquella colla d'inútils.
- si els mitjans comencen a esbombar a tort i dret la notícia a l'endemà dels fets, haguéssin alertat als tres cabrons i haurien fotut el camp qui sap a on... Per quan s'hagués identificat aquells rostres filmats, seria massa tard per enganxar-los...
- suposo q llavors la noticia seria q "la policia deixa escapar als assassins i permeten deixar impune la mort de la indigent. Això és la conseqüència política feixista q ens deixa l'ordenança incívica q blablabla, blabla..."

Mira tú, ja he trobat una explicació mitjanament comprensible d'aquesta demora informativa, q a sobre, ha permés q aquells tres degenerats estiguin tancats uns quants anys... Quants? Ai, amic, això ja és un altre tema per debatre durant hores...
Re: La mort de la indigent va ser ocultada per por a relacionar-la amb l'ordenança del civisme
21 des 2005
no diguis parides aníbal. On vols que vagin tres nens pijos i curts de gambals que es dediquen a cremar gent davant d'una càmera. Els haguèssin enxampat en una hora.
Re: La mort de la indigent va ser ocultada per por a relacionar-la amb l'ordenança del civisme
21 des 2005
aquesta mes o menys es la versio ofcial que donava el Butlleti Oficial del PSOE-PSC (El Periodico), anibal
...
te'ls creus tu? tot? caram
¿On son els captaires de Paris? A Barcelona!
21 des 2005
"¿I saben on son els captaries de Paris? Preguntin-l'hi a l'alcalde d'aquella ciutat, perquè ell els ha tret d'allà. ¿On son? ¡A Barcelona!"
Re: La mort de la indigent va ser ocultada per por a relacionar-la amb l'ordenança del civisme
22 des 2005
Pels "cracks" q han contestat:
- Pel lluminària q diu q dic parides. Posa't un moment en la pell d'aquests inútils; quan has fotut una salvatjada semblant, i a l'endemà veus als diaris q estan buscant a qui ho va fer, q tenen les seves cares gravades, i que els hi pot caure entre 20 i 25 anys per assassinat amb més d'un agravant... fins i tot aquests capullos no es quedaran esperant a casa a q els enxampin (i més si la familia té pasta i els poden allunyar). O sigui q millor no aixecar la llebre, q es confïin, creguin q ni ha estat notícia i es quedin jugant a la play a caseta. Perquè segur q si s'hagués fet el contrari i costés molt més enxampar-los, sortiríeu la colla de sempre a bramar q com aquesta gent queda lliure, q només van a pels indigents, bla,bla,bla...
- a mi el q digui o no El Periódico me la bufa, i quan vaig escriure aixó ni ho havia llegit. Si resulta q diu algo semblant, doncs serà q tampoc es tan inverosímil...
- més absurda em sembla la teoria d'amagar-ho pq falta poc per l'aprovació de la normativa... Però sereu totxos!! Si al final s'ha sabut igualment, i quatre dies abans de l'aprovació!!! Creus realment q haver demorat 24 hores la notícia ha reportat algun benefici polític a algú?? Quan un es fot les orelleres de burro i només veu conspiracions polítiques a tot arreu, i no pensa en altres alternatives, tenim com a resultat el mateix i repetitiu discurset de sempre...

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more