Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Barcelona Batega!
20 des 2005
Cinc mil, va ser el nombre de persones que van sortir al carrer per a protestar contra l'ordenança cívica que el consistori de l'alcalde Clos vol imposar a la nostra ciutat, skaters, grafitters, prostitutes, travestis, moviments socials, ciutadans individuals, ciclistes, organitzacions veïnals, okupas, immigrants, artistes, captaires… tots units amb l'únic interès de riure, ballar, cridar consignes i defensar les llibertats d'una ciutadania que es troba en el llindar d'una etapa grisa i fosca de la Barcelona més rància i anacrònica des de l'era Porcioles.
Resulta increïble pensar que els temps han canviat, és tremendament paradoxal adonar-se que alguns dels quals ens volen imposar aquest estil de vida fossin també incívics que van córrer davant dels grisos per a reclamar llibertats, però el que més m'ha deixat perplex ha estat la forma com la majoria de mitjans han comunicat la notícia de l'allí viscut, després d'observar la manipulació que s'ha realitzat de tot m'han donat ganes de sortir al carrer a vomitar i ja de passada que em posin la primera multa.

Set mil euros i 1.500 m2 de graffiti a netejar i pintar, és la xifra que han calculat amb una rapidesa digna d'admirar, el que ens dóna que pensar l'àgils que són per a mostrar balanços, potser és una llàstima que encara avui no sapiguem el que ens ha costat el desengany del Fórum, sembla que solament són efectius quan els interessa. Potser també podrien explicar el que costa la neteja dels carrers quan ve Carlinhos Brown, o el que ens costa netejar de les façanes tots aquests cartells electorals quan estan en campanya, però clar ja se sap que l'opció més fàcil és culpar a la ciutadania dels problemes que ells no saben resoldre.

L'anestèsia del Dr. Clos sembla que cala, i els mitjans es sotmeten al seu beneplàcit, fins i tot la consellera Tura declara que ens hem desacreditat, quan deuria prendre nota doncs solament ells decideixen en nom de tots sense importar-los les repercussions que ens ocasionen.

Gens importa si avui la nostra ciutat esta vivint un efecte d'emigració invisible on familiars i amics han de marxar-se a altres pobles per que aquí no tenen accés a un habitatge, no importa si cada dia veiem com ens privatitzen els ambulatoris, o les immobiliàries utilitzen els barris com camp d'operacions, si els petits comerços han de tancar la paradeta a causa de la competència de les grans superfícies, si el nostre aire esta contaminat pels cotxes, si ja hem de pagar fins i tot a per aparcar en el nostre carrer, si el Liceu es porta tot el pressupost destinat a cultura, mentre els joves no tenim ajudes per a desenvolupar projectes en la ciutat, si el treball ho han precaritzat, si els turistes han envaïts els pocs espais públics que tenim, si els nostres carrers són perpetus anuncis publicitaris en forma de tanques antiestètiques, si el principal servei que realitza la Guàrdia Urbana és perseguir als ciutadans o si hem de demanar permís a l'ajuntament fins i tot per a fer una reunió de veïns en el carrer… tot això gens importa, tot això forma part del progrés, del futur i de la necessitat que Barcelona sigui la capital del pastiche cool, Aixi doncs, el resultat és que l'inconvenient, ara resulta ser, menjar al carrer, escopir, pintar, ballar, riure, cantar, manifestar-se, tocar música o posar una pancarta al balcó, i ja posats a perseguir als pobres i a les putes, molt encertats han estat, i molt anestesiats estem la resta de ciutadans que acceptem que ens donin gat per llebre i a sobra agraïm a l'Ajuntament, S.A. per treure'ns de sobra als pocs ciutadans que surten al carrer per a defensar que és nostra.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Barcelona Batega!
20 des 2005
DIJOUS 22 DE DESEMBRE 20H A LA PLAÇA DE SANT JAUME
TOTHOM A TOCAR LA CASSOLA CONTRA LA ORDENANÇA
Re: Barcelona Batega!
20 des 2005
Tampoc és per crear un debat sobre el nombre d´assistens a la mani, però després de parlar-ho amb diversa gent, la xifra més aproximada serien prop de 2000 persones. 5000 és excessiu.
Re: Barcelona Batega!
20 des 2005
barcelona batega i clos es l´infart
dijous: CLOS DIMISSIO!!!
Re: Barcelona Batega!
20 des 2005
Clo$
Re: Barcelona Batega!
20 des 2005
Barcelona indymedia también és incívica, habrá que sancionar-la....
Viva el cinismo!

Clos
President de Barcelona SA
Re: Barcelona Batega!
20 des 2005
Clo$, Puigcerco$... i com fer-se una ciutat a mida, a mida dels burgesots.
Re: Barcelona Batega!
03 gen 2006
Ara són els indigents i les putes que no són "fashion" al carrer. Els haurem de marcar amb un braçalet per a distingir-los? Dintre de poc, si vas brut pel carrer, també et podran demanar que t'en vagis... i així...

Demà a qui li tocarà?


http://zonanegra.telecofreaks.net
Sindicato Sindicat