Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : criminalització i repressió
Nou cartell de convocatòria a la cassolada del dijous 22 de desembre
20 des 2005
AQUí ESTÀ EL CARTELL, PERQUÈ EL CARRER ÉS DE TOTHOM. SORTIM AL CARRER A TOCAR LA CASSOLA CONTRA LA ORDENANÇA DEL CINISME.
cassolada.jpg
Dijous a les 20h a la plaça de Sant Jaume o en el seu perímetre en cas de que no deixin accedir a la plaça. Un carrer del voltant de la plaça amb skaters, un altre amb prostitutes, un altre amb grafiters, un altre amb persones que creuen que en Clos s'està passant, un altre amb persones que creuen que el carrer no és privat, etc.... La mentida que els mitjans varen explicar de la manifestació de dissabte no se la creu ningú. La marxa de dissabte va ser una de les més creatives participatives, alegres i plurals dels últims anys a Barcelona. Ens veiem dijous. Feu-ho córrer.
Mira també:
http://elcarreresdetothom.blogspot.com
http://elcarreresdetothom.blogspot.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nou cartell de convocatòria a la cassolada del dijous 22 de desembre
20 des 2005
fantástico el cartel, enhorabuena.

una pequeña crítica al anterior, si me la permitís :) y de buen rollo: las caras/ojos que ilustran cada uno de los "sujetos" (prostitutas, etc...), se ajustan un poco demasiado "tópicamente" a las palabras que los nombran... dicho de otra manera: las caras elegidas pueden pecar un poco de reproducir estereotipos... pienso que hay que tener cuidado con reproducir, de tapadillo, sin darnos cuenta, los mismos estereotipos de representación del "indigente", de la "prostituta", del "emigrante", que la sociedad pone en circvulación y que precisamente esta ordenanza de mierda viene a reforzar.

repito que es una crítica de veras favorable a la línea de imagen de las convocatorias, que comparto y aplaudo.
Re: Nou cartell de convocatòria a la cassolada del dijous 22 de desembre
20 des 2005
Clos tiene el sindrome de Acebes:

La misma medicina: CLOS DIMISIÓN!!!
Re: Nou cartell de convocatòria a la cassolada del dijous 22 de desembre
20 des 2005
Jo també hi vaig ser-hi per què hi han coses d el'ordenança que no m'agraden. De totes formes va perdre tota la credibilitat quan vaig veure algunes accions, comentaris i per cert no cal anar borratxo, entrar i sortir tota la estona del super, o enfalorpat.

Hi ha alguns que encara no han entès res, els argentins per exemple o alguna personeta de Sants

Salut
Re: Nou cartell de convocatòria a la cassolada del dijous 22 de desembre
20 des 2005
jo també.
perqué quan diem q hi ha pobres en Barcelona
i quan diem q el carrer és de tothom
som cívics. perqué quan els del ajuntament volen canviar la percepció de Pobresa i Desigualtat aquí on vivim, tenim q dir q no pot ocultar la veritat.
com em fet a la guerra, el forum, la precarietat, el prestige, vaga generals, la gent q viuen i moren x la caixa... coses tants q vivim en els coses : abans i en el futur. La veritat mai ha estat del estat municipal no pot fer ningúna llei per privar la gens de BCN del carrer. El carrer q cada vegada recuperem com vivim alla. no pasa res q es "legal" avui o "il·legal" demá.

****************This is in English
****************English is Rude.
****************English speaking city buyers do not have graffiti, putas, homeless, butaneros, skate, balconies with sheets, buskers, samba,
drummers, CDs, Beggars. Well they do, but thats why these people want to stop it in your city.

Today you are civic and legal.
Tomorrow you will be so too.

It is not your behaviour which alters with this law it is the limit of urban power, and for what?
Which mind behind the "estatut" moved from R's death in Gracía to this? From destroying the graffiti @rt of communities along with ugly tags?
From cagoner to gold pesebre?
The city in depriving its citizens in such a nefarious way of primary rights gravely approaches a new error. Not only now the hypocrisy we are used to, nor the obsession with image which each time fails, but now the threat of the criminalised past. Which of the fine minds behind the "estatut" who this year assembled in their "new market" whilst that barrio has no playground other than a squatted space thought to say "no laundry"?

"q res canvi"...recuperem els carrers
we always had to struggle for that.
it is a struggle.

SALUT!
Sindicat