Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : criminalització i repressió
La policia del Tripartit, EUiA, militants i corrents internes
18 des 2005
La politica repressiva del triparit i els seus gossos de Tura s'esta revelant com una de les més fatxes i violentes dels ultims temps.

Les carregues a la manifestacio estudiantil de fa un parell o tres de setmanes i la d'ahir a la Mani contra l'Ordenança han passat completament de la ratlla el que es pugui fer en suposats propostes de governs d'esquerres per tombar la dreta, etc.

Es pot saber que carai pinteu dintre el Tripartit? Que hi feu? Ja no es el tema de SEAT o altres histories. Es que ens estan fotent d'osties i vosaltres suposadament sou dels que manen en els que ens ostien!!

Es pots saber que carai te a veure aixo amb la lluita pel Socialisme i l'Alliberament?

Que espereu per moure el cul i demostrar que si, realment sou d'esquerres!!

(adreçat als del PCC, el POR, PSUCViu i els militants d'altres corrents o independents que estan en el vostre xiringo)
(un que no vol perdre les amistats d'EUiA)

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La policia del Tripartit, EUiA, militants i corrents internes
18 des 2005
Això mateix em pregunto jo, company. Què hi fem perdent el temps "recolzant" el Tripartit en el qual, almenys el Psuc Viu, no hi pinta res? Cal recordar que PSC i ERC son partits de DRETA? I que ICV va traicionar la idea de tocar, intervenir públicament en l'economia?

Al Tripartit, els unics que hi pinten, i ben poca cosa -tot i que de forma sectària i grisa-, son uns quants del PCC. Si el Miralles és comunista -recolzant el ERE de Seat- doncs jo soc monja de clausura.

Es fa feina, es mou el cul i t'aseguro que no en plan xirigno apoltronat. D'això no et preocupis. Però les forces son les que son.

Cal sumar. I EUia és un instrument que no canviarà si gent com tú, crítics, hi entren per a cambiar-la i convertir-la en un instrument potent, amb un missatge clar dirigit als oprimits.
Re: La policia del Tripartit, EUiA, militants i corrents internes
18 des 2005
Si el PSUC-viu fa la resolució "Resolució del PSUC: DEIXEM GOVERNAR AL TRIPARTIT"

I "un de la Juve del Viu" afirma que el PSUC-viu no recolza el tripartit.

Jo faig la següent pregunta:

"Un de la Juve del Viu", què fas militant al Psuc-Viu??"
O és que també vols canviar el Psuc-Viu?
Re: La policia del Tripartit, EUiA, militants i corrents internes
18 des 2005
jo no puc entrar en un instrument politic del qual no comparteixo algunes de les linies fonamentals, estrategiques.

Pero el que no dubto es de l'honestedad i la valua militant de centenars de la seva gent, i com a minim dels que em son mes propers.

Pero tot plegat, em sembla que passa de la ratlla quan s'arriba a les mans, mes ben dit, als cops de porra d'uns energumens amb cuirassa i armats amb escopetes.

Sou els que esteu a dintre aquest instrument que us heu de plantejar que carai esteu fotent. No ho entens? No pots demanar-me a mi mentre m'esta ostiant un policia que entri a forma part d'una historia que esta al darrera del muntatge que mana el policia que m'esta ostiant! Para la maquina d'ostiar-me tu perque l'estas ajudant a fer funcionar tu!
Re: La policia del Tripartit, EUiA, militants i corrents internes
18 des 2005
No pots culpar a un militant del Psuc Viu integrat en el sí d'EUiA dels pals de la policia durant la mani dels estudiants. Entre altres coses perque és possible que tbé pugui rebre ell o ella també!!

No siguem demagògics.
Re: La policia del Tripartit, EUiA, militants i corrents internes
18 des 2005
Totalment d'acord amb "...", de fet, a la mani d'estudiants em consta que va rebre una militant de cjc [de la mateixa manera que van rebre molts i moltes més]. El que és important és que després el grup d'euia traslladi les reivindicacions dels i les estudiantes, tal i com va fer.
Re: La policia del Tripartit, EUiA, militants i corrents internes
18 des 2005
Pensabeu que amb la vostre policia catalana, ja no us donarian d'ostias i esteu rebent mes que mai.
Ara demaneu seleccions catalans, a veure que passa...
Re: La policia del Tripartit, EUiA, militants i corrents internes
18 des 2005
El PSUC viu manté una postura de recolzament crític al tripartit. Recolzament crític perque significa un avenç relatiu respecte a la situació anterior. Un exemple d'això es la nova llei d'habitatge que durà a terme la conselleria de Medi Ambient i Habitatge, que sense ser lo que tots voldríem, és bastant important per la lluita contra l'especulació inmobiliària.

Però apart d'aquestes poques llums, també hi ha moltíssimes ombres. Lo que s'ha de criticar, el PSUC viu no te cap problema en criticar-ho. l'ERE de SEAT, el fluix estatut, els pocs avenços socials,... i un llarg etcétera.

Però com a partit comunista entenem que si la situació ja de per si no es bona, amb un gobern de CiU encara sería pitjor, i per tant s'ha de mantenir el tripartit en lo bo i criticar-lo en lo dolent.
Re: La policia del Tripartit, EUiA, militants i corrents internes
18 des 2005
"com a partit comunista... s'ha de mantenir (el que sigui) en lo bo i criticar-lo en lo dolent"

com a marxista en tot cas el que has de fer es un analisi de classe d'aquest govern, a qui representa. Fem una llista? SEAT. Medi Ambient? T'has fixat quina politica mediambiental estan fent al Pirineu i al Pre-Pirineu? D'aqui quatre dies l'hauren convertit en un colador, amb el mur del TGV tallant de Nord a Sud tot Catalunya; Nuclears? Si gracies ... Habitatge? Carmel, et sona? Et sona, peles destinades al Carme d'on es treuen? Tampoc pots separar-ho del tripartit municipal: Forum, ProEixample etc

A quins interessos respon aquest Govern? A quins interessos respon el tripartit municipal? A la classe obrera? No fotem pas riure perque com diuen se'ns pixen a sobre i diuen que plou.

Pel que em diu demagog: a veure si madurem una mica i cadascu es fa responsable dels seus actes. Si esteu donant suport al tripartit, esteu donant suport a les seves politiques. O que?. Esteu donant suport als mandamassos del Govern? O que? Als Mossos d'Esquadra els mana la Tura, que es una consellera del Govern al que vosaltres doneu suport. No els mana l'Esperit Sant, el desti, o Deunostrosenyor. Cobren una nomina, saps els policies? La qual volen continuar cobrant mes si, mes tambe. I per poder continuar-la cobrant han de fer el que els diuen els seus caps. O no? I els seus caps els mana la Tura. I la Tura els mana perque es consellera d'un Govern a la que tu els dones suport. Et queda clar "comuniska" o ho fem mes a poc a poc?

(per cert, tens rao, alguns dels que els donen suport segur que els van ostiar a la mani estudiantil -de la qual no estem parlant, sino de la de ahir-; no se com qualificar-ho aixo, pero jo personalment deixo els gustos masoquistes per altres ambits de la meva vida, opcio sexual tant licita com un altre pero que comprendras que no tothom ha de compartir)
Re: La policia del Tripartit, EUiA, militants i corrents internes
18 des 2005
el que em deia demagog no era en "comuniska" sino el tal "...". Excuses.
Re: La policia del Tripartit, EUiA, militants i corrents internes
19 des 2005
Vau ser vosaltres qui primer de tot vau agredir a dos agents dels mossos que anaveu a peu, vau destrossar unes motocicletes, vareu donar cops als cotxes patrulla que anaven a algun servei, vau pintar tot el que trobaveu, vau trencar cabines, vau cremar containers, i vau rodejar la comissaria tot fent resonar els tambors com si de la guerra es tractes.. Vau demanar a crits que volieu OSTIES! No se de que us queixeu ara, no haver-ho demanat.
Sindicato Sindicat