Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: mitjans i manipulació : pobles i cultures vs poder i estats
La TV madrilenya i la catalanofòbia
17 des 2005
Us adjunto un text extret de la pàgina web Això Toca, que fot a caldo aquesta setmana a Curry Valenzuela, periodista de Telemadrid.
Curry Valenzuela: Ja té mèrit que ens foteu canya a tothora i des de tot arreu. Ara bé, la teva grandesa rau en què tu dispares des de Telemadrid (la tele pública). Des d'allà ens insultes com qui no diu res. Però no cola. Curry, ets la bandera del boicot, l'espurna de l'odi i el paradigma de la catalanofòbia (...)
Mira també:
http://www.aixotoca.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La TV madrilenya i la catalanofòbia
17 des 2005
Toni Estruch

Pel que hem pogut llegir darrerament, hores d’ara s’ha engegat una nova campanya de boicot als productes catalans promoguda des de les files de la xenofòbia espanyola.

Vegeu la proclama patriotera, però aquesta vegada han anat molt lluny en el seu desgavell, la seua ignorància és tan extrema i la seua insolència tan desvergonyida que fins i tot han dit que el projecte de Països Catalans inclou el Poble de Múrcia. En primer lloc, els defensors de la revertebració política, econòmica i cultural dels països Catalans mai hem gosat insultar el Poble murcià amb pretensions annexionistes; ben al contrari, nosaltres reconeixem el dret d’autodeterminació del Poble murcià i no som absolutament ningú per a dir-li a aquest Poble què ha de fer o no.

De manera que proposem als promotors de la campanya que il·lustren una mica les seues opaques ments i que, sobretot, que deixen d’insultar pobles amb els quals nosaltres aspirem a un bon veïnatge.

Dit això, reprenem la qüestió de fons que és, bàsicament: quina ha de ser la nostra actitud com a valencians i valencianes envers aquest afer del boicot anticatalà.

Col·laborar amb aquest carnaval de barbàrie seria un acte fratricida alhora que una demostració de ruqueria que s’adiu molt poc amb el caràcter valencià. D’altra banda, recordem que el pretès causus belli es la reforma d’un estatut d’autonomia; i demà? Quina altra causa podria mobilitzar de nou la croada espanyola? Quin serà el següent poble sotmés a la seua ira cavernícola? Podríem ser nosaltres.

Nosaltres, els valencians i valencianes, hem demostrat al llarg de la nostra història una gran capacitat de produir riquesa, fins que la poca traça espanyola ens lligara de peus i mans, però la nostra traça encara està viva, el nostre Poble es reconeix en allò que fa, en allò que produeix i, fins i tot, tenim un nom reconegut internacionalment: EURAM o Arc de la Meditarrània. Retrobar el nostre espai històric, el que ara anomenem Països Catalans, és una alternativa vàlida davant de l’amenaça mundialitzadora i, també val a dir-ho, un espai de mercat protegit per la llengua comuna.

Podem capgirar aquesta campanya (i anar més lluny) si som capaços de veure el Nadal - cap d’any - reis com una època idònia per a fer una fira comarcal, de totes les comarques dels Països Catalans, per promocionar els productes del País Valencià, de les Illes i de Catalunya, amb els mitjans que calguen i amb projecció internacional, incloent-hi, és clar, els productes que la campanya Santiago y cierra Espanya vol boicotejar.
Re: ¿Curry? ¿Quien es Curry?
17 des 2005
Joder que manía con dar bola a esta gente, lo único que consegues Edu, es convertirlas en supuestas victimas.

Olvidate de la Curry Valenzuela que no la conoce ni el tato y lo que pueda decir no le interesa a nadie,te lo digo yo que soy de Madrid y aquí su programa no llega ni al 7% de cuota de pantalla.
Re: La TV madrilenya i la catalanofòbia
19 des 2005
un 10 para romano

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more