Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : pobles i cultures vs poder i estats
España 2000 anticatalanismo boicot y restaurante:La Qimera C.S.A
16 des 2005
16.12.05
España 2000 ha abierto un restaurante 'español' en mislata, en la calle padre
llançol 34, son el reclamo publicitario de servir unicamente productos que
se sientan españoles. Este reclamo reponde al boycot a los productos catalanes,
acrecentando el odio al antiespañolismo y su demagogia barata contra el catalanismo...
Estos individuos suponen una amenaza inmediata contra todas las personas
de Mislata y por extensión a lxs miembrxs de la Quimera csa.
Desde la Quimera csa queremos denunciar el acercamiento de el fascismo a
nuestro pueblo y comunicar que se van a realizar acciones en contra de estos
puercos, esperamos y pedimos vuestro apoyo para hacer que esta chusma abandone
nuestro pueblo.
Mostremos nuestro rechazo total a estos criminales.
Contra los asesinos, accion directa.

El miercoles próximo se espera una cena de la DPS, las fuerzas de choque
de estos puercos. Conocidos agresores, criminales y asesinos de Valencia.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: España 2000 anticatalanismo boicot y restaurante:La Qimera C.S.A
16 des 2005
Añado comentario pq ilustra:

w
[ 16.12.05 - 21:30]

juerrr, mislata cada vez a peor, no hay manera...aun asi no creo q la mayoria de la poblacion de mislata se mosquee por esta apertura, es mas se alegrara, ultimamente el sentimiento españolista y la xenefobia estan muy arraigados en la gente. muxo boikot no va a haber,creo yo, xq la gente no se entera q eso pertenece a españa2000 y solo ve el ole ole y la tortilla...triste xo cierto. habra q hacer alguna accion significativa xo q llegue y no akabe dejando al movimiento cmo un grupo de vandalos.
Cartelera libertaria.
http://www.carteleralibertaria.org/articulo.php?p=1736&more=1&c=1
España 2000 anticatalanismo boicot y restaurante:La Qimera C.S.A
16 des 2005
Ezinezkoa da hori.
Aixo es imposible!!
Zer esan nahi du horrek?
Re:
16 des 2005
Aixo vol dir: Zer esan nahi du horrek? que esta tot molt malament.

Poc mes.
salut
zorionak
salud
Re: España 2000 anticatalanismo boicot y restaurante:La Qimera C.S.A
17 des 2005
No lo entiendo. Vosotros sois los tolerantes? Que importa que habran un restaurante? cuando acaba su fascismo y empieza el vuestro? Acaso la extrema izquierda no tiene restaurantes en otros pueblos de Valencia (Bar el Terrat). Si abrieran una "Herrikotaberna", hariais lo mismo? esos si que son asesinos, porque ha quedado demostrado, sin embargo estos todavia no han matado a nadie. Sinceramente vuestra demagogia es tan grande como vuestra intolerancia. NO AL FASCISMO , VENGA DE DONDE VENGA!!!
que dificil
17 des 2005
em fot gràcia que obrin un restaurant a valència i facin boicot als productes catalans, on aniran a comprar les cebes i les patates? a albacete?

tirar fem a la porta sempre que es pugui, pintar el portal i el carrer, deixar-hi restes de menjar i coses podrides... que els veïns vegin que és un lloc conflictiu i els facin el buit.
Re: España 2000 anticatalanismo boicot y restaurante:La Qimera C.S.A
17 des 2005
si no tenen clients hauran de tancar
Re: España 2000 anticatalanismo boicot y restaurante:La Qimera C.S.A
17 des 2005
Llençar bombes fètides constantment a l'entrada, no serà perjudicial per un restaurant?

L'olor s'acaba impregnant i dura dies...
Re: España 2000 anticatalanismo boicot y restaurante:La Qimera C.S.A
17 des 2005
"estos todavia no han matado a nadie"

Quins, la secta d'ecspuña2000 o el feixisme que representen tots aquests grupuscles?. Ara resulta que el vostre Franco no va matar ningú, més ignorants no podeu arribar a ser.
thank you for the information
17 des 2005
Para los que preferis la bomba fetida en lugar del botellon de gasolina u otros combinados mas especificos.

Azulete + Vinagre

Faciles de mercar y que no despiertan el interes de lxs posibles informadorxs si se compran en diferentes lugares por diferentes personas.

Marcan el lugar con un llamativo color y un persistente y vomitivo olor a cloaca y huevos podridos.

Remember... VALETUDO!!!
vaya con los progres que defienden al neonazismo
17 des 2005
¿pero quines txorrades diu el progre?, que en alguna herrikotaberna s'hagin fet coses moralment condemnalbes no vol dir que en totes es faci sistemàticament. Al país Vasc no es foten pallisses als que són diferents com fan els caprapats de torrente 2000, però més aviat s'els hauria de dir 1900. Són un problema per la societat, neguen la história, i en un moment de crisis moral són de les pitjors copses quie ens poden passar.
Re: España 2000 anticatalanismo boicot y restaurante:La Qimera C.S.A
17 des 2005
Podriem començar a dir que no sóc cap setciencies, que no vaig sobrat d'estudis, o que moltissima gent em guanya en infinitats d'experiencies, però d'altre banda m'agradaria deixar els meus punts de vista, i poguerlos compartir amb la gent que ideologicament te mes afinitat amb mi.

1- El concepte de LLUITA: Sovint quan parlem de la lluita local, o nacional, es veu com una "agressió" cap als demes... la LLUITA evidentment pot ser un sinonim de violencia, però no ha de ser aquest el seu significat definitiu, posicionar-se, manifestar-se, i aconseguir moviments socials en contra de determinats esdeveniments, crea una unitat popular, una via de comunicació per arreglar un probelma i sobretot una eina de cohesió social i lâapatia cap a dâaltre grups socials. Amb la LLUITA sâaconsegueix fer arribar la informació a la resta de la gent dâarreu de la nostre Terra, mitjançant campanyes, manifestacions i/o els medis de comunicació.
2- Sobre els partits politics dins del marc polític catala. Abans de posar-me a valorar qualsevol grup politic o els joves que els militen als carrers... mâagradaria explicar que no faré una diferenciació de dretes o esquerres, senzillament dels partits politics separatistes o dels que sâestimen la unitat nacional. Titllen els partits nacionalistes catalans de separatistes... és un tema molt complex, però precisament els partits que lluiten per lâintegritat dels Països Catalans, no fan una tasca de separació o segregació social, sino que proven de reunir i agermanar a tots els ciutadans de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, el Principat, la Catalunya Nord, i la Franja de Ponent, és a dir deixar dâestar impossats, oprimits i cohartats en enganys i jugades brutes, dâuns marc politic que no ens pertoca, lâespanyol, i realment ajuntar a tots els catalans i catalanes, de salses a guardamar i de fraga a maó, en una nació.
3- Els Drets Historics, ben be no sabria donar una definició del tot correcte dels drets historics, però amb una explicació una mica més de carrer, son els drets i deures, que perduren al pas del temps, i que la historia otorga als pobles. Els catalans doncs, tenim per dret historic, triar la nostre sobirania...
4- La LLENGUA, la nostre llengua és un tresor, que forma part de la nostre cultura, de la nostre historia, de les tradicions i de qualsevol ambit de la nostre terra, actualment tenim el català malmes i segons diuen en camí dâextinció. El primer que hem de fer entendre es que el bilingüisme va ser una eina dâengany i disuasió, que ultimament va fer-hi ús els primers anys de la dictadura de Franco. ?¿?¿ Doncs si, en les males epoques on lâhomenot aquest ens dictava fins i tot lâhora dâanar a cagar va iniciar la seva âcolonitzacióâ? a les terres catalanes, introduint a poc a poc el castellà, ficant-li un lloc, aperentment modest, fins acabar dâacostumar als ulls dels catalans lâaltre llengua, per acabar imposant la nova llengua, per sobre de la propia. Es a dir que el bilingüisme originat en una terra, condueix a la desaparició de la llengua minoritaria a favor de la llengua imposada. La âbona educacióâ? de contestar en castellà si sâet adrecen en castellà, es un gran exemple. La gent molt sovint i sense massa preocupació, afirma que ho fa per educació... La primera cosa que no se li ha de perdre lâeducació és la Terra, on vius i treballes. Per tant partint de que una persona, sigui espanyola, àrab o de qualsevol part del mon, decideix venir a viure a Catalunya, no es de mala educació ensenyar-los la nostre llengua, cultura i tradició, la nostre historia i els personatges que han aportat, els nostres herois, bandolers, balls o la nostre cuina. Com a ultim exemple dir, que si ve a viure una persona de madrid, aquí, ningu dubte en que no hi ha cap mal en ensenyar-li a fer un pa amb tomàquet... però sembla que els matem per fer-los utilitzar la nostre llengua, doncs no he visitat molts llocs, però no crec que aneu a Londres, París o Amsterdam, i veieu a la gent vestits de catalans, menjant la nostre cuina, parlant als bars dâen Perot Rocaguinarda, o ballant sardanes per les places, i si anés a viure alguna dâaquestes destinacions, marxaria de la meva terra, els Països Catalans, conscient dâhaver dâapendre la seva historia, la seva llengua, i respectar la seva cultura i tradicció per que es la propia dâallà, i no creure que em faltaran al respecte per no parlar-me ni en català ni en anglès ni cap altre idioma. Una llengua mort, no perque ningu la vingui a apendre sino per que els que la sabem no lâutilitzem.
5- Sobre els enganys Espanyols, nomes em centraré a dir, que ni el PSOE al govern espanyolet, ni el magnific TRI-partit són realment una bona solució. Els espanyols, titllen de independentistes als catalans despres de la formació del govern de les 3 maries, (la merda, la caca i la porqueria). La merda, que el moviment socialista del PSC, visqui ocult i enganyant als ciutadans catalans, per seguir les doctrines espanyoles i provar de ser alguna cosa dins dâEspanya... La merda els seus companys de lâànima, que diuen que tant malament que ho fan, els dâ ERC, el gran mal de lâesquerra independentista, una colla de passarells que embruten el nom del moviment independentista, fen creure a tothom que sâestimen la seva gent i terra i la independencia... heu parlat mai una bona estona amb algu dâERC? Encara no els anat ningu a explicar, que la comunitat autonomica de Catalunya, es una divisió territorial espanyola, que la nostre terra no es tant sols Catalunya, i que dâuna comunitat autonoma no sâen pot buscar la independencia, perque a mes, a quin preu? Ens venem la resta del territori que ens pertany? Abandonem als nostres germans a caure en lâoblid de governs opressors com son el Francés o lâEspanyol? Lâobjectiu de la independencia es la unitat dels Països Catalans, i per ultim la porqueria els dâiniciativa, que dâiniciatives ben poques, i dâaltre banda la seva postura, evidentment espanyolitzada per anar de bracet amb els PSC i ERC, jo només els i diria que estic a favor de no recullir tomaquets transgenics, pero que seria millor que els fruits i els recursos de la natura, el respecte al medi ambient i les iniciatives ambientals sorgeixin en una nació lliure, on inclos lâultim tomaquet de lâhort sigui català. Evidentment CiU i PP serien dos candidats idonis per anar dâexcursio amb els del TRI-partit perque entre ells es tiren pedres per no entendre que son tots plegats el mateix engany.
6- Per ultim, probar de definir el moviment assembleari, desde una lluita municipal, on cada poble o ciutat decideix mitjançant assemblea lâorganització del seu municipi, que sâengloba en un ordre i marc politic català, on no estem limitats, ni per cap constitucio espanyola ni francesa, ni per la que ara en vindra a sobre que es lâeuropea. Amb el moviment assebleari tâassegures de no ofegar la veu de ninguna persona ni colectiu, el dret de tothom, sigui alcalde, metge o sabater de tenir una accés directe a les seves decisions, un ple de lâajuntament... modelat a la comoditat dels habitants de cada municipi, i on els integrants dels partits politics elaboran lleis, reformes i organitzacions, que finalment ni diputats ni senadors haurien dâaprova i sâhauria de recorrer potser a 3 o 4 referendums a lâany perque la societat aproves els punts que desde el govern an elaborat per veure quin es el que la societat vol aplicar. Actualment parles de politica, i sents a dir que els politics tots son iguals, que nomes miren per ells i els seus, que ningu vota un partit i en surt content quan els pugen els impostos, la benzina o el nivell de vida, lleis que causen el descontentament social i les males tensions, es podrien minimitzar tots aquests inconvenients amb el moviment assembleari.
7- I ara si que per acabar, explicar una breu història, la dâen Jaume. En Jaume, era un segal jove que va viure fa molts anys. Era un nanu amb recursos, fort i valent, amb futur propi, i vivia en un cobert mig destrossat pel temps i temporals. Cada dia en Jaume sâaixecava i feia les feines que li pertocaven a la granja on vivia. Aquella granja tenia molts anys dâhistoria, quan la van construir era de la familia dâen Jaume, pero temps despres, els seus veins els robaren, i assetgjaren, deixant com ultima herencia de tot aquella historia, un nadó petit i faltat de records, que acaba visquent com un esclau en aquella granja que lâatrau però que desconeix. Amb el llarg dels anys en Jaume sâen adona que aquella granja no es dels seus veins, que ell no era un noi trobat al carrer, sense ofici ni benefici, i que per tant allò que durant anys ha estat treballant per donar beneficis als veins, que allo que semblava que no el lligava era propiament la seva casa, va haver de pendre un bon dia una decisió... Ara només caldra saber si actuara com els catalans, que vivim en la nostre terra, amb els costum de veure que els i pertany als nostres veins, que ens han separat com a la familia dâen Jaume, i que cada dia som els catalans qui aixequem el nostre país per benefici dels altres... Quan ens decidirem?

Ara si per acabar agrair la paciencia a qui sâhagi llegit tot aquest plegat dâidees que mâhan anat sorgint, i agrair desde aquií i desde tots els racons i indrets que pugui, als meus companys de lâAssemblea Independentista de Perafita, el seu suport en el dia a dia, i el seu companyerisme i bona voluntat per avanaçar tots junts cap a la llibertat.

Salut i revolució!
Re: España 2000 anticatalanismo boicot y restaurante:La Qimera C.S.A
17 des 2005
El Joan es un maulet y sólo sabe emplear tácticas terroristas, como todo terrorista y totalitario que se precie.
Fuera las caenas
Visca la llibertat
Re: España 2000 anticatalanismo boicot y restaurante:La Qimera C.S.A
18 des 2005
antifa=madero, que tio, ya es la segunda noticia donde te veo intoxicar, pirate d'aki hombre!
Re: España 2000 anticatalanismo boicot y restaurante:La Qimera C.S.A
18 des 2005
ei guillem, si que t'has currat l'explicació, encara que -amb tot el meu respecte- es nota que llegeixes poquet. Et recomano algunes obres: el manifest comunista de marx es un clàssic, per reflexionar sobre el concepte de nació el Menexé de Plató (sigues molt crític, el discurs que fa sócrates és molt fatxa encara que sembli nacionalista io per altre banda tampoc dona respostes), per reflexionar sobre la história la 2a Intempestiva de Nietzsche, i per saber més de Marx (que es molt interessant, l'estem oblidant i penso que ho pagarem molt car si les coses van maldades) els primers 5 capitols del capital són bàsics. et serviran per entendre perquè el capitalsime és autodestructiu. salut i revolta!
Re: España 2000 anticatalanismo boicot y restaurante:La Qimera C.S.A
18 des 2005
pd: es nota que llegeixes poquet pel redactat.
Re: España 2000 anticatalanismo boicot y restaurante:La Qimera C.S.A
26 des 2005
eso es España2000 demostrando como domina la situación en Valencia si si en Valencia ya lo pudisteis ver el 12 de octubre, DONDE ESTABAIS QUE NO IMPEDISTEIS LA MANI ????la broma a durado demasiado aprovechar que pronto os llegara la hora.www.infonacional.com ARRIBA ESPAÑA SIEMPRE FASCISTA
Re: España 2000 anticatalanismo boicot y restaurante:La Qimera C.S.A
02 gen 2006
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1...
Sindicat