Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Nova okupació de vivenda a Korneyà
16 des 2005
Avui, divendres 16 de desembre ha sigut okupada una vivenda a Korneyà al passeig dels ferrocarrils nº 18. Es convoquen jornades de kurro per el diumenge 18 apartir de les 11 del matí.
OKUPACIÓ CONTRE L’ESPECULACIÓ A KORNEYÀ

Veins i veines del passeig dels ferrocarrils catalans, aquest migdia em okupat una vivenda abandonada desde feia un temps i que ara estava tapiada amb fins especulatius.
Aquesta okupació és en denuncia i com a de resposta a la falta de mitjants que te la població a optenir una vivenda digne, dret fonamental que tots i totes tenim i que per desgracia no totes podem aconseguir, si no és per mitja de l’okupació de vivendes en desus.
Per altre banda, utilitzem l’okupació com a eina de lluita contre els poders economics de les inmobiliaries que amb els seus projectes agressius van degradant i destruint l’essènsia de l’antiga Korneyà. La bombolla imobiliaria actual a de rebentar i nosaltres intentarem que així sigui perquè totes les persones haurien de poder aconseguir un lloc on viure sense tenir que hipotecar les seves vides. Perquè les institucions ens donen l’esquena, defentsant ferridament els seus llocs privilegiats, estatus social i economic; l’okupació l’unica solució!
Per tot aixó okupem i ho seguirem fent, perquè mai és pot acavar la lluita contre les injusticies socials que afavoreixent als rics en contre de tots i totes.

Salut i okupació!!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nova okupació de vivenda a Korneyà
16 des 2005
Aupa esa penya, ánims i endavant ...
Re: Nova okupació de vivenda a Korneyà
16 des 2005
No ens aturarem, no ens aturaran

Una abraçada des del Prat

Cap casa buida, mil okupacions, stop especulació
Re: Nova okupació de vivenda a Korneyà
16 des 2005
Aupa ese Korneyà revolucionario que no para de dar caña al capital. Mucha suerte con la nueva casa!!
Re: Nova okupació de vivenda a Korneyà
16 des 2005
Esa fiestuka familia de kny al kasalet okupat de Terrassa!!

CSO La impremta KaP AmuNt!!
Sindicat Terrassa