Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : especulació i okupació
Es denega el permís per la manifestació del Coll-Vallcarca
14 des 2005
La manifestació contra les reformes dels 3 turons i Hospital Militar-Farigola que aquesta tarda havia de recórrer els carrers del Coll i Vallcarca ha estat prohibida per les autoritats. Mitja hora abans de la manifestació un fax dels Mossos d’Esquadra ha notificat la denegació del permís, al•legant que el termini requerit no es complia.
Malgrat tot, els veïns han decidit tallar el trànsit a la mateixa Plaça Salvador Allende durant 10 minuts. Alguns veïns han decidit, després, abandonar la plaça mentre la resta ha optat per seguir a la vorera denunciant dues reformes que consideren “especulatives� i que “modificaran de dalt a baix tot el barri�.
Després de diversos minuts en aquesta situació, els veïns han decidit continuar la marxa per la vorera. A pocs metres de començar la marxa, que en cap moment ha tallat el trànsit, una membre dels Mossos d’Esquadra ha requerit la identificació a un manifestant per haver fet ús d’un megàfon. L’home, el qual ja ha perdut la seva vivenda per la reforma i ha estat forçat a pagar 11 milions de pessetes per enderrocar el seu propi immoble, s’hi ha negat i ha generat una enorme confusió general que ha conduït a la dissolució, ara si total, de la manifestació.
Els veïns afectats per la reforma dels 3 turons tenen prevista una assemblea per abordar la reforma demà dijous a les 19.00 h. Al centre cívic del Coll.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Es denega el permís per la manifestació del Coll-Vallcarca
14 des 2005
Visca Vallcarca Lluire i Independent!!!

El vallcarquisme és un art!!!
Re: Es denega el permís per la manifestació del Coll-Vallcarca
15 des 2005
GOSSSOS D'ESCUADRA MERCENARIS


OPRESORS DEL POBLE

MORIU TOTS CON santos santamaria
Re: Es denega el permís per la manifestació del Coll-Vallcarca
15 des 2005
GOSSSOS D'ESCUADRA MERCENARIS


OPRESORS DEL POBLE

MORIU TOTS CON santos santamaria
Re: Es denega el permís per la manifestació del Coll-Vallcarca
15 des 2005
No al vial! No al Pla dels Tres Turons! Necessitem zones verges de capitalisme voraç!

Visca l'entrada al Parc Güell del Torrent del Remei lliure de tendes, de guiris i de merda urbanita!

Pont armat, pont respectat! Visca Vallcarca lliure!
Continueu les vostres demandes
15 des 2005
Ã?nimo en vuestro duro camino, soy de la vall d'hebron 6 meses ya en la calle y nadie nos hara callar.

Los gossos d'a Tura son una fuerza represora, ahora nuestra lucha debe ir más allá de nuestras legítimas demandas. Ahora debemos luchar por nuestros derechos y nuestra democracia. Los 'gossos' actuan como si de un estado policial se tratara.

La gran pregunta es ¿que hicieron en Gerona cuando los joves de ERC boicotearon un acto de ciutadans de Catalunya? Por lo que tengo entendido, no les pidieron ni siquiera un DNI.

Mientras que a los vecinos que protestan por salvar nuestros barrios de la especulación, y mala gestión de nuestra administración entonces nos amedrentan con los gossos para que no sigamos protestando.

Seguid comunicando o convocando todos los miércoles a la 20h, a esa misma hora gran parte de los gossos estan en la ronda. Y tal como estan de cabreados los vecinos puede que vuelvan a cortar la ronda cualquier día.

Otra opción es que creemos una federación de plataformas vecinales para volver a tener el control de nuestros barrios y eliminar de una vez por todas la lacra de la especulación.
Re: Es denega el permís per la manifestació del Coll-Vallcarca
13 feb 2006
m'agradaria obtenir més informació sobre la remodelació urbanística que l'ajuntament vol endegar. Söc nou al barri, pero de seguida em va captivar aquest paratge tal que paraís natural que tenim al costat de casa. m'agradaria contribuir en la mesura de les meves possiblitats a la defensa dels turons. em podrieu indicar on puc trobar informació sobre el tema?
ànim
Sindicat Terrassa