Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : pobles i cultures vs poder i estats
Alcampo separa el cava de Catalunya de la resta
14 des 2005
IMGP0038.JPG
IMGP0039.JPG
He rebut avuí un parell d'imatges que dónen lloc a pensar que l'empresa de supermercats Alcampo dóna algun tipus de suport a la campanya contra la reforma estatutària del Parlament de Catalunya.

Tot plegat serà per a provocar un suport més ferm dels independentistes catalans?

Per a alucinar més:
perso.wanadoo.es/stopnacionalismo
stopnacionalismo.iespana.es

Per a aliviar els ànims:
http://www.boicatejam.org
http://www.stopnacionalisme.com/stopnacionalismo

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

Re: Alcampo separa el cava de Catalunya de la resta
14 des 2005
les coses passen de la ratla...
Re: Alcampo separa el cava de Catalunya de la resta
14 des 2005
No podem caure a la obvietat de que si el gerent d'un Alcampo de ves a saber ón pren aquesta decisió, fa a tot el grup responsable. Mantinguem les pressuncions d'inocència mentre tant...

A.
Re: Alcampo separa el cava de Catalunya de la resta
14 des 2005
Has llegit el retol, no? i al peu què hi posa. Paco? o Auchan? Si firmen amb l'anagrama del grup l'unic responsable és aquest.
Coses pitjors ens venen les corporacions
14 des 2005
Modificat: 11:13:20
tropas_del_ZAP.jpg
gayperman.jpg
Doncs a la botiga del costat de l'Alcampo de Sant Boi, el "Toys'r'us", podeu trobar com venen als xics i les xiques una completa gama de missils, bombes, submarins nuclears, pistoles, granades de ma, metralletes, bazookas, actions mans i una bona dosi de militarisme-espanyolisme com la que supura pels pvc dels geipermans.

Per a mostra un botonet.

Podeu veure tota la gama de militronchos amb cabra de la legió inclosa a http://www.geyperman.com

Ah, els d'esquerra rep de Sant Boi ja han fet el seu comunicat queixant-se
http://www.vilaweb.com/santboi
Re: Alcampo separa el cava de Catalunya de la resta
14 des 2005
Tenéis razón, es una descriminación que las otras marcas sean apartadas para no hacerle la competencia al cava. Yo soy representante de espumosos franceses y ya me quejaré a Alcampo por tal comportamiento. Estoy muy enfadado.
Re: Alcampo separa el cava de Catalunya de la resta
14 des 2005
Aixô segurament seria un empleat graciós que volia ser despatxat. Un altre opció es que aquests cartells hagin estat posats per l'independentista de torn per poder fer la denuncia. Em de recordar que com deia un destacat cap comunista "la mentira pot ser un gran element revolucionari".
Re: Alcampo separa el cava de Catalunya de la resta
14 des 2005
De que ens queixem? la Generalitat financia el "Compreu No compreu" d'omniun cultural des de fa molt temps. Simplement ens paguen amb la mateixa moneda.
Re: Alcampo separa el cava de Catalunya de la resta
14 des 2005
Ara sí que no ho entenc, tinc a les mans un diccionari del Termcat, patrocinat per l'Alcampo...
Algú m'ho explica?
Re: Alcampo separa el cava de Catalunya de la resta
14 des 2005
si no es una broma, hago boicot a alcampo. esta clarisimo que un boicot catalan a alcampo puede hacer cambiar mucho la actitud de esta empresa.
Re: Alcampo separa el cava de Catalunya de la resta
15 des 2005
Doncs al Alcampo de Sabadell no hi ha res d'això... tot és com sempre. Això és cosa d'un desgraciat de torn!!!

Salut i força
Re: Alcampo separa el cava de Catalunya de la resta
15 des 2005
ha sigut nomes a un centre (diuen), del qual no donen la localitat. diuen que ho va penjar un empleat com a accio individual i que ho han retirat
Re: Alcampo separa el cava de Catalunya de la resta
15 des 2005
A mi m'arribat via email un text semblan i es referia al Alcampo de Sant Boi del Llobregat, si tots real.litzen el boicot no ho sé però, segur que les imatges són extretes del Alcampo de st. boi
Re: Alcampo separa el cava de Catalunya de la resta
15 des 2005
Ningú no pot dir que l'actual estratègia del PP per recuperar el poder a Espanya -no volen el govern, no, volen el poder- el pugui sorprendre. Ja la va fer servir el 1996 per fer saltar el PSOE del govern. I recordi's que en aquella ocasió el PP no va dubtar a fer trontollar els mateixos pilars de l'Estat. La desgraciada història del director general de la Guàrdia Civil, les escoltes del CESID, els GAL... Tot es posava al servei d'aquell "¡Váyase, señor González!", un crit d'una buidor democràtica absoluta, desvergonyidament repetit des dels escons de les Corts. I si es van atrevir a portar les coses fins a debilitar el mateix Estat, o, després, fins i tot a desafiar la monarquia, ells tan constitucionalistes, per què s'haurien d'aturar ara que fan servir catalans acovardits com a munició per disparar les seves perdigonades contra el PSOE? Tampoc pot estranyar que recorrin a mètodes de manipulació mediàtica, ben coneguts al País Basc des de les eleccions del 2001. És cert que la concertació de mitjans contra el PNB, unànimement a favor dels partits "constitucionalistes" i contra els "nacionalistes" segons la seva terminologia de guerra, no va tenir els efectes previstos. No els va tenir allà, és clar. Però era una pressió sobretot per a consum intern, vull dir espanyol. Com ara, que el PP vol la màxima crispació a Espanya per fer trontollar Zapatero. Als catalans, fa temps que ens donen per perduts.

Per no estranyar, tampoc són novetat les reaccions dels poders fàctics amb seu social a Catalunya. Els principals poders econòmics aquests dies juren fins al ridícul la seva espanyolitat, en una actitud mesella de la qual, si n'haguessin de recollir algun fruit, hauria de ser la del rebuig dels mateixos catalans. Potser sí que el boicot ben entès ha de començar a casa.

I els poders eclesiàstics? déu meu, quanta covardia a l'hora de defensar les seves ovelles de les queixalades d'una COPE emparada per la Conferència Episcopal Espanyola! Com enyorem la veu del bisbe Deig! Els bisbes catalans s'han guanyat a pols que ningú amb dignitat nacional no els posi la creueta a la declaració de la renda. Si són els diners de la COPE el que els fa callar, que siguin els diners perduts per la renda el que els faci parlar!

Encara els mitjans de comunicació catalans, malgrat tot, ofereixen una diversitat de perspectives en les que hom pot trobar les escletxes necessàries per saber què està passant. Qui no llegeix un diari o no escolta una ràdio dels que mantenen la dignitat del país, és ben bé perquè no vol.

De manera que només algú que es vulgui incapacitar a ell mateix per dirigir mai aquest país, com l'antic ministre d'exteriors d'Aznar, pot arribar a establir comparacions entre l'odi que se sembra des de la COPE o El Mundo -o amb l'anticatalanisme sibil·lí d'El País- amb les discretes reaccions d'autodefensa dels nostres mitjans. Suposo que el senyor Piqué ja té decidit a quina ambaixada vol que l'enviïn quan governi Rajoy.

El panorama actual, en definitiva, porta sistemàticament a fer-nos dues preguntes de resposta compromesa. Primera: fins a on arribaran i quines seran les conseqüències de l'odi que hauran sembrat? I segona: què cal fer davant d'aquesta situació?

Pel que fa a la primera pregunta, crec que el pp no s'aturarà fins que o bé recuperi el poder o es convenci que aquesta dinàmica de confrontació que li va sortir tan bé el 1996 i el 2000 el fa retrocedir electoralment. Aquí, doncs, manen les enquestes. Si la societat espanyola s'arriba a cansar de la tensió, si es produeix una reacció en els lideratges intel·lectuals espanyols -ara, o desconcertats, o desinformats o acovardits-, si tot això es tradueix en descens en l'expectativa de vot, estem salvats. Si no, l'únic final és Rajoy a la Moncloa. I després a dir que, mentrestant, ha estat aprenent català. Aquí tornaríem a picar. Pel que fa a la segona qüestió, cal mantenir la calma i no respondre en el terreny directe de la provocació si no és amb humor. Cal, també, no aprofitar amb oportunisme les dificultats que crea l'estratègia de provocació del PP entre els mateixos catalans, perquè directament o indirecta, vol dir aprofitar-se'n. Tampoc mai no he estat partidari del "cap agressió sense resposta", que porta a magnificar els efectes de la ferida que ens volen infligir. I res de victimismes, que produeix un confort dramàticament paralitzador.

Des del meu punt de vista, en el pla moral crec que no tenim més obligació que la de comportar-nos amb dignitat i enteresa nacional. Aguantar el xàfec, i ni demanar perdó, ni irritar-se i perdre els nervis. En el pla del combat, sóc partidari de la guerrilla, que és l'estratègia del feble, i que basa tota la seva força en la imaginació i la sorpresa. És temps, doncs, de bel·ligerància creativa i de demostrar capacitat per a intervencions imprevistes.

I per a orientació general, proposo aquest decàleg, en forma de lletania. Contra l'odi, humor britànic. Contra la perdigonada, babarota de disseny. Contra la mentida, veritats a raig. Contra l'insult, un somriure enigmàtic que desconcerti. Contra el boicot, anar a vendre al món. Contra qui s'espanta pel boicot, un bon ensurt per fer-li parar el singlot. Contra la provocació que ve de fora, lectura dels estoics. Contra l'espoli, treballar com a esclaus, de moment. Contra els indiferents que tenim a dins, invitació a ballar sardanes. I contra el desànim, partit del Barça.
Re: Alcampo separa el cava de Catalunya de la resta
15 des 2005
De l'Alcampo Sant Boi? havent-hi tans alcampos por ahí ha de ser a Sant Boi on separen el cava català de la resta, em cosa de creure, avui surt a diferents diaris aquest fet, en tot cas si és el de sant Boi caldria confirmar-ho perque està ben aprop
Re: Alcampo separa el cava de Catalunya de la resta
16 des 2005
molt bo l'últim paragraf d'en S. Cardús, nose hem recorda a una cançó de La companyia electrica Dharma que és molt bona..
Re: Alcampo separa el cava de Catalunya de la resta
16 des 2005
si tedes que buscar apoio as vosas aspiracions independentistas, nun cartel do alcampo, pobres son os vosos ideais e as vosas aspiracions.
¿por que o encargado puxo ese cartel informativo? quizais porque moitos consumidores estan a buscar outras alternativas os productos catalans
Re: Alcampo separa el cava de Catalunya de la resta
18 des 2005
Treballo a Alcampo Sant Boi i és del tot impossible que fos allà. Segons diuen les noticies es tracta d'Alcampo Palma de Mallorca. Però Sant Boi segur que no, allà tot està retolat en català (una altra cosa és que tinguin faltes d'ortografia...¬¬')i els missatges els donen primer en català i després en castellà
Sindicat Terrassa