Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
El Parlament Europeu demana una moratòria urbanística al País Valencià
13 des 2005
El Parlament Europeu ha aprovat avui al migdia l'informe de la Comissió de Peticions de l'eurocambra que inclou una moratòria urbanística al País Valencià fins, com a mínim, l'entrada en vigor de la nova llei d'urbanisme, la LUV. L'objectiu és evitar que hi hagi més abusos en les expropiacions als petits propietaris. De fet, l'actual llei d'urbanisme, la LRAU, ha rebut més de quinze mil queixes de ciutadans que s'han vist perjudicats.
L'informe ha rebut un suport clar del Parlament Europeu, s'ha aprovat amb 550 vots a favor, 45 en contra i 25 abstencions. L'esmena del Partit Popular Europeu que pretenia que no s'aprovés la moratòria inclosa a l'informe, ha estat rebutjada per 357 vots en contra i 242 a favor.

La decisió no és vinculant, però el vice-president de l'associació Abusos Urbanístics No, Enric Climent, ha recordat, en declaracions a VilaWeb, que l'autoritat moral d'una decisió així és molt important. 'La situació ha arribat a ser tan escandalosa que el tema ha hagut d'anar fins i tot al Parlament Europeu', ha dit.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El Parlament Europeu demana una moratòria urbanística al País Valencià
13 des 2005
i a la gent q ja es afectada per un pai pero encara no l'han expropiat? entre en la moratoria? si algu sap, per favor, expliqeu :)
Sindicato Sindicat