Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : especulació i okupació
Agressió feixista a Kan Kadena
12 des 2005
banner estanque.jpg


Ahir a les 00.00h dos nazis descerebrats, o millor dit sense cervell, van llançar unes ampolles de cristall contra la façana de Kan Kadena i es van anar corrent cridant estupideses en un idioma que ni ells coneixen. El resultat va ser una finestra trencada.


Aquest no és un fet aïllat, sinó que se suma a agressions y amenaces per part de neo-nazis a joves d'Esplugues de Llobregat. Així com a altres visites realitzades pels nazis a Kan Kadena. L'ajuntament està al corrent i no fa gens per evitar-lo.

La paciència té un límit i a nosaltres se'ns està acabant.No entenem perquè corrien tant si nosaltres també sabem on viuen.

Fora nazis de Esplugues!!!
Cap agressió sense resposta!!!

simbolo kan kadena.jpg

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Agressió feixista a Kan Kadena
12 des 2005
segurament serà la púrria del east end!!!
Re: Agressió feixista a Kan Kadena
12 des 2005
Ki la fa la paga!
Re: Agressió feixista a Kan Kadena
12 des 2005
Suport des de Terrassa!!
KaBeZaS RapAdAs KaBeZaS KuAdRaDaS!!
Re: Agressió feixista a Kan Kadena
29 des 2005
L'ajuntament està al corrent i no fa gens per evitar-lo.
¿¿¿¿¿¿¿¿?????????????????????
jajaja como se nota de quien estais acostumbrados a recibir ayudas.. no estais encontra el govierno, el sistema y todo lo relacionado?? para que necesitais el ayuntamiento?

tendran que desparecer todos los punkis, los costrosos y los yonkis...
Re: Agressió feixista a Kan Kadena
30 des 2005
TODOS ESTOS NAZIS QUE TANTOS HUEVOS TENEIS DE IR ESCRIBENDO TANTAS TONTERIAS X INTERNET, X FAVOR, DEJAROS DE OSTIAS I VENIR A POR NOSOTROS SI TENEIS HUEVOS. SOMOS MAS, MAS FUERTES, I MAS BIEN ORGANIZADOS DE LO QUE PENSAIS.
NAZIS FUCK OFF! ANTINAZIS SIEMPRE
Re: Agressió feixista a Kan Kadena
04 gen 2006
yo creo que lo de ir a por nosotros ya lo hacen y mejor que nosotros. Es demasiado habitual leer por aquí comentarios acerca de palizas, cócteles molotov contra centros sociales, agresiones...

Y aún tengo que leer por aqui que algun nazi a muerto (un recuerdo para Roger, asesinado en gracia), que la libreria Europa se ha quedamos, que la tienda est eand de esplugas le ha pasado algo, que los brigadas del español han recibido una paliza...

Nos queda mucho por hacer, por sobretodo ser mas cosciente que haciendo una mani antifascista no es bastante. Hasta que no reciban de la misma manera con la que ellos reparten aqui no pintamos nada hablando,
Re: Agressió feixista a Kan Kadena
15 gen 2006
el sistema econòmic ja es d'un feixisme subtil, ell mateix destil·la pus i cangrena els pensaments, ENS MANEGUEN COM VOLEN!!
Keridos cerdos hermanos Bailez
10 mar 2006
Te queda muy bien esa cresta, ¿k t paseas por casas okupas de Cornella?y tu novia,si parece punky y todo, k ironia.Dos hermanos cerdo,y a nosotros nos gusta el jamon.No sois nada,vuestra pureza keda reducida a una granja.soys unos fachillas un poco lerdos.Un eskupitajo!!
Sindicato Sindicat