Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
Per un Front Antifeixista Únic
11 des 2005
El següent document ha estat elaborat pels companys de la Unitat Antifeixista els Llops Rojos i està sotmès al debat de tots i totes. Esperem que el llegiu i que ens envieu els vostres comentaris, opinions, proposades etc...
1_antifa3.jpg
Per un Front Antifeixista Únic



El Front Únic

La Anti-nazi League (Lliga Antinazi) a Gran Bretanya va assolir mobilitzar a milers de persones en manifestacions contra els nazis —a pesar de la presència de policies per a protegir “la llibertat d'expressió� dels nazis—. Van obtenir grans victòries gràcies al seu gran poder de mobilització des de l'esquerra revolucionària a sectors del partit laborista. Açò va suposar un gir important en la lluita antifeixista a Gran Bretanya i una reculada per als feixistes.

L'anti-nazi league és un exemple del que significa Front Únic com forma de lluita contra el feixisme. El Front Únic es basa en la unitat d'acció de tots i totes els antifeixistes, és a dir, un moviment de masses antifeixista. Com en el moviment anticapitalista, es tracta de caminar junts, amb les nostres diferències, contra un enemic comú. No és possible combatre el feixisme només amb l'acció directa d'uns pocs, d'una forma elitista, es necessita d'un moviment de masses (associacions de veïns, sindicats, partits d'esquerres, moviments socials...). Tampoc podem unir esforços amb la dreta, perquè és ella la que utilitzaria el feixisme en cas de sentir-se amenaçada i és qui crea les condicions per a l'auge del feixisme, sinó observem les lleis d'estrangeria del PP.

Combatre el feixisme suposa al mateix temps entendre la importància de combatre el capitalisme. El capitalisme crea les divisions entre autóctons i immigrants a través del racisme. És un sistema que provoca misèria a milions de persones que en determinats concrets poden canalitzar la seua desesperació en el feixisme. No serveix lluitar només contra els efectes sinó anar a l'arrel de les causes, al sistema mateix. En definitiva, es tracta de fer créixer i radicalitzar el moviment antifeixista, prendre consciència que el feixisme és una autèntica amenaça.

ELS PROBLEMES DEL ANTIFEIXISME

Som milers els que en tot l'estat, integrant uns moviments o altres, formant uns col·lectius o uns altres desenvolupem la nostra lluita entorn del antifeixisme. Som molts els que duem anys en la lluita i fins i tot vam ser abans antifeixistes que coneixedors o integrants de qualsevol altra ideologia. A pesar de ser més, sempre serem més, el antifeixisme en l'estat espanyol duu anys sumit en una crisi profunda de la qual hem d'eixir si desitgem revifar el moviment i frenar els avanços del feixisme en tot l'estat.

Hem assistit impasibles a manifestacions de milers d'ignorants i vells feixistes a Madrid organitzats entorn d'una oposició pseudo-franquista i fanàtica. Contra la igualtat de drets dels Homosexuals, contra la devolució dels arxius històrics robats després de la Guerra Civil, i promte assistirem a més relacionades amb la reclamació de l'assignatura de religió i per descomptat en contra de la negociació de nous estatuts d'autonomia. El vell fantasma de la unitat d'Espanya torna a apuntar en les boques d'aquests feixistes i fanàtics catòlics que tornen a estar units i amb més força.

Per si aquests carcamals foren pocs, ara estan protegits pels nous feixistes, pels nous nazis, pels nous fatxendes. S'han reunit entorn del PP i als feixistes de sempre (Falange, MSR, Democràcia Nacional, Acció Radical, Alternativa Europea, Cercle d'Estudis Indoeuropeos, i per descomptat tots els grups neo-nazis i d'extrema dreta que no són partits polítics, si no més aviat bandes rondaires que són aficionats a eixir de caça, veja's ULTRASUR, ULTRABOYS, LIGALLO FONS NORD, NOU ORDRE, OFENSIVA NR, HAMMERSKIN, BLOOD AND HONOUR…) Per si fóra poc, conten a més amb fòrums i assemblees formades en interès propi, fins i tot fent ús partidista del dolor dels ciutadans com poden ser la AVT (Associació de Víctimes del Terrorisme) o el FEF (Fòrum Espanyol de la Família), amb els quals atrauen als seus actes i manifestacions a ciutadans de qualsevol índole.

No es queda ací la xacra feixista. Les seues accions violentes i la seua capacitat d'organització i d'unió fan d'ells un reclam per a cada vegada més joves de tot l'estat, i comença a ser extremadament preocupant la seua organització en moltes ciutats

Davant aquest panorama calamitos, quin és la resposta dels antifeixistes? Davant continus atacs, provocacions, intents d'assassinat, agressions, atemptats contra les nostres organitzacions i col·lectius, contra la nostra gent, contra immigrants i militants d'esquerra de tot l'estat, els responem desorganitzats, per separat. Els responem amb menudes concentracions, amb desunió, fins i tot de vegades amb conflictes entre nosaltres. Amb aquest panorama en el món antifeixista, només aconseguirem que el feixisme continue creixent, que es reproduïsca i que acabe per controlar el que fins a ara ens havia pertangut, els carrers.

QUIN ÉS EL DEURE ELS ANTIFEIXISTES?

A pesar de les nostres diferències ideològiques, cada col·lectiu, cada organització, cada ideologia ha de considerar les seues prioritats. No hem d'enganyar-nos, no serà gens fàcil però és el deure tots els antifeixistes, de tots els anticapitalistes unir-nos en una mateixa lluita, una lluita prioritària per a la nostra pròpia supervivència i la de els nostres companys, amics, camarades... El antifeixisme acull un nodrit i ampli espectre polític i social. No per això ha de suposar una contínua desunió. Tots els antifeixistes i anticapitalistes tenim el deure unir-nos i combatre d'aqueixa manera al capitalisme (i al seu defensor que és el feixisme). Sense unió, no hi ha victòria. Sense la unitat necessària la lluita no servirà de res.

Tots hauríem d'hauríem de deixar al marge diferencies polítiques del passat. Gens diverteix i encoratja més als feixistes que la nostra desunió i les nostres diferencies. Amb la seua Unitat i la seua organització conjunta per sobre d'aspectes ideològics concrets (també ells tenen les seues diferències) han sabut articular un moviment capaç de créixer, de reproduir-se exponencialment i de posar en escac a col·lectius, companys i moviments sencers. El coneixement exhaustiu del nostre enemic ha de servir-nos per a articular una resposta eficaç, i aparcar les nostres diferències. Unir-nos en un front únic antifeixista farà del feixisme una xacra en decadència, posarà les primeres pedres de la fi del seu moviment i canviarà el signe de la lluita en els carrers. Només un front únic antifeixista ens permetrà articular activitats en tot l'estat que deixen de ser una resposta a les seues avançades i es convertisquen en moviments agressius per a combatre i exterminar al feixisme.

QUÈ FER?

Davant els atacs i la jactància dels feixistes en tot l'estat, els antifeixistes sempre hem respost amb activitats imperceptibles, lentes i malament organitzades. No hem estat capaces en moltíssims anys de lluita d'articular actes massius, apreciables fins i tot pels mitjans de comunicació del sistema que servisquen a més per a deixar clar que existim, que som irrefrenables i abans de res per a donar-nos a conèixer i créixer més i més cada dia de lluita. La desorganització ens fa respondre a agressions de diferents formes, ens fa caure en les provocacions de les forces de seguretat de l'estat i fa veure els nostres actes com concentracions en les quals davant els atacs dels cossos repressius de l'estat correm en desbandada, perdent damunt a valuosos companys que són arrestats i en moltes ocasions jutgats injustament. Aquets companys ni tan sols en moltíssims casos pots disposar d'una assessoria legal que pose una mínima trava als tribunals del sistema. EL FEIXISME RIU DELS NOSTRES ACTES.

Per molt diferents que siguen les ideologies que componen el antifeixisme, hem de ser conscients que les nostres manques i les nostres dificultats són exactament les mateixes. Al marge de la ja nomenada desorganització, no hem estat capaces d'evitar:

1º Falta de difusió dels nostres actes. Un Front únic antifeixista tindria moltíssim més fàcil difondre les seues activitats per tot l'estat.

2º Notables disfuncions en les nostres comunicacions amb la societat, hagut de sobretot a l'elevat nombre de fanzines, revistes periòdics i altres mètodes contrainformatius que encara que no són dolents, convindria reunir en menys mitjos, més amplis i amb més informació, o almenys garantir un mitjà a nivell de tot l'estat que arreplegue les notícies més importants i articles d'interès general per al antifeixisme.

3º Manca de formació pràctica i teòrica dels components dels nostres moviments. Inexperiencia en moltíssims casos i manca de coneixements sobre el nostre enemic. Cuants som capaces de contestar a la pregunta: QUÈ ÉS EL FEIXISME? Quantes teories diferents existeixen sobre aquesta qüestió? Quina formació utilitzen els feixistes i com rebatre-la? Coneixem realment al feixisme? Sabem com s'organitza? Sabem qui ho compon? Com hem d'actuar en cas de detenció? Com hem d'actuar en manifestacions i contramanifestacions? Tota aquesta informació farà del antifeixisme un moviment més poderós, més útil i més eficaç. Un Front únic antifeixista generalitzaria un debat entre tots els seus integrants que donara resposta a aquestes preguntes, així com organitzaria escoles per tot l'estat, tant pràctiques com teòriques.

4º La joventut generalitzada del nostre moviment fa que a més dels citats problemes ens trobem situacions de falta d'interès, primacia d'altres activitats, poca conscienciació… Un front únic i ampli seria moltíssim més atractiu per a la joventut, i a pesar de la no assistència de companys menys concienciats, aquestes podrien cobrir-se amb companys d'altres col·lectius que integraren aqueix Front únic antifeixista.

5º El problema econòmic. Pel natural i necessari aporte de joventut a les nostres files, la disposició econòmica dels nostres moviments no és bona. La manca de relacions entre els nostres col·lectius i moviments no ajuda en aquest problema. Un Front únic antifeixista podria destinar els recursos econòmics per a aquells actes més importants, assegurant l'assistència a molts actes i la millora de les nostres activitats, al planificar l'economia per a destinar-la als fronts més necessaris. Per exemple, per a multitudinàries mobilitzacions centralitzades en una part de l'estat, poguera ser necessari un aporte econòmic extra per al trasllat de companys de qualsevol part de l'estat, rebaixant així el cost dels viatges i augmentant l'assistència.

6º La necessària i inexistent ajuda legal. Un Front únic antifeixista seria capaç de mantenir una mínima assessoria legal que permetera que cap company quedara desprotegit davant la llei burgesa.

7º El sectarisme. A causa de la nostra joventut i a la nostra forma de fer política, no arribem a a entendre en moltes ocasions que el treball conjunt i unitari d'organitzacions i col·lectius d'esquerra (anarquistes, comunistes, independentistes…) no vaja a significar la pèrdua de la nostra essència revolucionària. És deure tots els antifeixistes acostar posicions, aïllar les diferències i començar a treballar units. Un Front únic antifeixista garantiria que moltes organitzacions no volgueren romandre aïllades de la lluita antifeixista i d'aqueixa manera passarien a reforçar les seues files.

CONCLUSIONS

Per a eludir aquesta situació, la creació d'un Front únic antifeixista en tot l'estat ens aportaria una mínima organització. Convocat un acte en qualsevol lloc, milers de companys podrien ser cridats i recogits organitzadament per a assistir i col·laborar. Els recursos econòmics d'un Front únic antifeixista serien molt més extensos, amb el que molts col·lectius i moviments podrien portar a terme els seus actes d'una forma més senzilla i segura.

Si volem combatre al feixisme hem d'unificar un Front ampli que arreplegue a tots els antifeixistes de l'estat. Només d'aqueixa manera podrem avançar-nos a les seues agressions, als seus enganys, als seus actes. El desenvolupament d'aquesta unió ha de donar-se després d'un llarg i intens debat en tots els moviments i ha d'assegurar-se que tots i cadascun de nosaltres evite el més mínim besllum de sectarisme. No podem continuar dividits per velles diferencies.

Ningú parla en aquest document de dissoldre als moviments existents, ni de bon tros. Parlem de crear un front que arreplegue a aqueixos col·lectius i que amplie la lluita antifeixista i aquesta no es reduïsca a les activitats que encara que valuoses i útils desenvolupe cada col·lectiu en la seua comunitat.

Hem de deixar-nos de debats insulsos i centrar-nos a fer realitat proposades que acaben per conformar el Front únic antifeixista. Davant la crescuda del feixisme en tot l'estat i l'augment de les agressions i les provocacions no podem quedar-nos impasibles. És el nostre haver de formalitzar d'una vegada per sempre la nostra unitat i començar a combatre al feixisme en un nou nivell, un nivell en el qual nostres enemics ja estan organitzeuvos.

SALUT I ANTIFEIXISME.

TOTS ELS SACRIFICIS NECESSARIS ABANS QUE CONSENTIR EL TRIOMF DE LES FORCES QUE REPRESENTEN UN PASSAT D'OPRESSIÓ I TIRANIA. TOTS CONTRA EL FEIXISME. UN SOL FRONT, UNA SÓLA UNIÓ. MUSCLE AMB MUSCLE UNITS TOTS FINS A ACABAR AMB L'ENEMIC

CAMARADES, COMPANYS, AMICS, ARA O MAI.

MORT AL FEIXISME!!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Per un Front Antifeixista Únic
11 des 2005
si estirem fort, ella caurà!
Re: Per un Front Antifeixista Únic
12 des 2005
Per fi alguna cosa coerent a l'indymedia, aquest tipus de coses són les que acaben per funcionar, a veure si ens deixem de sactarisme i ens unim una mica, i l'antifeixisme és probablement l'àmbit en que tot tipus de col·lectius hi poden unir esforços (independentisme, col·lectius llibertaris, assemblees...).

Aquesta és una molt bona proposta, encara que em costa de creure que per un cop siguem capaços d'unir-nos una mica.
Re: Per un Front Antifeixista Únic
12 des 2005
Sap greu dir que La Anti-nazi League (Lliga Antinazi) de la Gran Bretanya ara com ara fa pena. En el passat no ho se,pero pregunteuli a qualsevol persona de l'ambient alternatiu a la Gran Bretanya (anarquista,comunista,etc...)i us ho confirmaran.
Re: Per un Front Antifeixista Únic
12 des 2005
Consider molt positiva aquesta proposta, però jo l'estendria a molts altres aspectes de la lluita.
A Mallorca fa temps que es fa feina en aquesta direcció: la unitat de l'anticapitalisme (anarquistes, independentistes, anticapitalistes, etc.). El Casal Okupat Les Vies n'és un fruit, però de ben segur que no erà l'únic.
Re: Per un Front Antifeixista Únic
13 des 2005
Doncs jo no em penso unir a ICV ni ERC ni altres llums intel·lectuals progressistes del nostre país, jo no vull un front antifeixista, vull un front antifeixista i anticapitalista, rupturista amb el sistema i les modes, ho sento si molesta.
Desde Londres
28 des 2005
Lanti nasi lick va ser trencada (com tot frontisme) pels p+++ troskistes.
Els de socialisme internacional se la van carregar.

Visca Bakunin fora Marchistes.
Re: Per un Front Antifeixista Únic
28 des 2005
Lo primero que hay que hacer es unir a los diferentes frentes y luego ya veremos.
Es verdad que hay que ir a un frente antifascista, pero corremos el peligro de romperlo antes de empezar. Primero hay que trazar un plan organizativo (personal, de grupos, de ideologias) para que luego no vengan las discusiones y los problemas.
Yo abogaría por frentes antifascistas de acratas, anacos, comunistas(de las dciferentes lineas)y grupos alternativos y luego una unión en la acción de todos ellos.
Re: Per un Front Antifeixista Únic
29 des 2005
Pues a mi me dan más miedo la mayoría de quienes se pretenden "antifascistas", que los fascistas propiamente dichos.
Al menos con estos últimos sabes a qué atenerte, y ya sabías de 'bon començament' que harían 'odenanzas de civismo'; pero lo jodío es cuando lo hacen lxs que se suponen que son "antifascistas".

Por citar un ejemplo, así, al azahar.
Re: Per un Front Antifeixista Únic
29 des 2005
Interessant proposta. No tinc cap problema per ajuntar-me amb qui sigui per lluitar contra el feixisme: benvinguts siguin els parlamentaris més possivilistes com els radicals rupturistes; el sectarisme no és excusa per l'eterna divisió fraticida que acusa històricament a l'esquerra.

Roger
www.lacocteelra.com/glamboy69
Re: Per un Front Antifeixista Únic
29 des 2005
nteressant proposta. No tinc cap problema per ajuntar-me amb qui sigui per lluitar contra el feixisme: benvinguts siguin els parlamentaris més possivilistes com els radicals rupturistes; el sectarisme no és excusa per l'eterna divisió fraticida que acusa històricament a l'esquerra.

Roger
www.lacoctelera.com/glamboy69
Re: Per un Front Antifeixista Únic
29 des 2005
Això es el cuento de sempre: Algú opina que per separat no fem res, o fem poc (opinió que no comparteixo) i que cal unir-se per fer més i ser més efectius. Els "Fronts unitaris" o "Fronts populars" amaguen incapacitat propia i qui més els defensa sol ser aquella minoria que per separat no arriva enlloc però pensa que aprofitant-se de la feina d'altres podrà arrivar més lluny.¿Com pot lluitar conjuntament un/a llibertari/a amb un/a autoritari/a?¿Un/a internacionalista amb un/a independentista?.
Re: Per un Front Antifeixista Únic
30 des 2005
"el sectarisme no és excusa per l'eterna divisió fraticida que acusa històricament a l'esquerra."

Hete aquí el Quid de la cuestión. No estamos en vuestro barco, convenceros. No queremos jugar a vuestreo juago de jacobinos y girondinos. No podemos ver demasiadas diferencias entre unos y otros, e historicamente no habeis contribuido a hacernos cambiar de opinión con vuestra actitud hacia nosotrxs.

Salut
Re: Per un Front Antifeixista Únic
30 des 2005
a l'àliga:

un indepednentista pot ser perfectament internacionalista, però sí que el que està clar és que amb algú contrari a la llibertat dels pobles com per exemple tu no es podria treballar, seria com fer-ho amb un racista o un sexista
Re: Per un Front Antifeixista Únic
31 des 2005
"algú contrari a la llibertat dels pobles com per exemple tu"

Comencem bé jajajaja (ric per no plorar).
Quasi no hi han comentaris en aquesta noticia i ja es passen de les diferéncies polítiques a les acusacions personals sense fondament. No em sembla qeu "aguila" hagi dit en cap moment que està en contra de la llibertat dels pobles. Llegeixo i rellegeixo el seu comentari i no hi veig res.

Les ferides son profundes... molt profundes i difícils de superar.
Re: Per un Front Antifeixista Únic
01 gen 2006
Els antifeixistes han de ser antiautoritaris per pura lògica perquè sino es converteixen amb uns babaus que no saben contra què lluiten o, pitjor, són uns hipòcrites que en nom de l'antifeixisme, no se sap ben bé que busquen...
Per cert la llibertat dels pobles només s'assoleix plenament quant els individus que els formen, tambè són lliures.
Re: Per un Front Antifeixista Únic
02 gen 2006
els individus no poden ser lliures si se'ls obliga a acceptar els estats actuals i a renuciar a la seva nació.

o és que la teva llibertat és per a tothom excepte els que tenim una nacionalistat que està negada per la força de les armes? aquí els autoanomenats 'antiautoritaris' us poseu al costat de l'exèrcit, espanyol, la monarquia i el PPSOE per negar-me a mi i a tots/es els que volem ser lliurement catalans els nostres drets?

molt selectiva aquesta llibertat individual.

la unitat antifeixista en quin marc serà, internacional? es farà tot en esperanto? ho dubto, ja m'ho veig a venir... que se us veu el llautó!
Re: Per un Front Antifeixista Únic
02 gen 2006
"o és que la teva llibertat és per a tothom excepte els que tenim una nacionalistat que està negada per la força de les armes? aquí els autoanomenats 'antiautoritaris' us poseu al costat de l'exèrcit, espanyol, la monarquia i el PPSOE per negar-me a mi i a tots/es els que volem ser lliurement catalans els nostres drets?"

Y qué harás tú cuando tengas tu nación? Imponernosla a mí y a todxs lxs que no queremos naciones ni nacionalidades?
Re: Per un Front Antifeixista Únic
02 gen 2006
Un apunt: molts dels grupúsculs nazis nomenats al text - com Alternativa Europea, Acción Radical, etc - ja no existeixen. La gent, però, continuarà viva...
La lluita és contra el $i$tema i els seus dobermans, conscients o inconscients, DE DRETES O D'ESKERRES - o de kap.

Salut
Re: Per un Front Antifeixista Únic
05 gen 2006
Todos unidos contra 'algo', que ese algo que puede unir también el mundo bajo una misma frontera y una misma bandera.Solo sabéis discutir para luchar contra nosotros, mientras otros invasores vienen a destruir nuestro modo de vida, nuestra cultura y nuestras tradiciones.

El mundo actual,es el que habéis construido vosotros, los ganadores de la libertad y no los nacionalsocialistas. Asi va el mundo actual.Hambre y pobreza, gracias al judaismo internacional.Vosotros sois los responsables y perros del capitalismo ya que impedis que saquemos nosotros la cabeza y lo haceis de manera que quede todo muy revolucionario, muy de izquierdas, pero sois el mismo perro con diferente collar.

Aun me acuerdo de la guerra fria...si...esos que decian pelear contra el enemigo comun, el fascismo,cuando entre esos aliados casi barren el mundo en segundos.

Ahora os unis, que ni siendo millones,habéis podido derrotar a unos miles que estan repartido por todo el mundo,luchando cara cara, y que son más obreros que vosotros, mientrs que vosotros lucháis por una vida ficticia, decadente e imposible.

Estáis tan cejados con el nazismo , que lo confundis con el capitalismo y esa opresión judaica capitalista, sionista y usurera que impera el mundo y lo divide en ricos y pobres por el cual nosotros luchámos también.

Mirad el ejemplo de la Alemania nacionalsocialista, NI UN OBRERO PASABA HAMBRE, NI UN OBRERO EN PARO!!!, mirad el modelo bolchevique!!! si tan bueno era! pq miles de personas huian de la Union Sovietica muriendo en tratar de saltar el muro que dividio el mundo!!!??Porque matan a los que huyen de CUBA?
Vivis engañados y corrompidos.

Meteros en la cabeza, el nacionalsocialismo es el modo de gobierno más justo que pueda haber.La libertad no es infinita,pero la tozudez irresponsable de los seres humanos si, como la vuestra.
Re: Per un Front Antifeixista Únic
08 gen 2006
No, t'equivoques molt. Alemania tenia esclaus que li permeien fer que els seus obrers visquessin millor, van poder fer que els seus obrers deixessin de ser pàries per passar a ser burgesos, treballadors, però burgesos, la gent que marxava de la unió soviètica ho feia perquè era un règim podrit i, per cert, si llegeixes alguna cosa, força inspirat en el nazisme (o millor dit el nazisme estava força inspirat en la unió soviètica). El nacionalsocialisme i el nacionalbolxevisme eren si fa no fa el mateix, la revolució russa va morir just quan els bolxevics van arribar al poder, que va ser justament quan van començar les matances. En quan a l'atur, tampoc no n'hi havia a Rússia, saps perquè?? doncs perquè sempre hi havia llocs de treball a la GPU, a la NKVD o a la cheka per mantenir en el poder el règim establert... també hi havia molta feina a la gestapo, que no te n'adones? la grandíssima burocràcia que exigien aquests règims i en el cas d'alemania el fet de sortir d'un període de postguerra on tot estava per fer va ser el que va donar feina als treballadors, en quan a la gana que es passava a la unió soviètica, que sàpigues (si haguéssis llegit ho sabries) que eren onades de gana intencionades i provocades des del poder per destruïr qualsevol oposició social al règim, en definitiva eren provocades pel mateix govern. El nacionalsocialisme no va haver de fer això ni tampoc no li interessava, ja tenia jueus, gitanos, sindicalistes, etc... que li servien d'esclaus i per altra banda es necessitaven soldats per un exèrcit que era gairebé inexistent i que s'havia de prepara per una guerra, evidentment això eren llocs de treball que només podien ocupar els alemanys, perquè no faràs que els jueus es facin càrrec de l'exèrcit nazi no??... en fi... comences a entendre perquè alemanya va progressar en tant poc temps? les eines tecnològiques i la mà d'obra que hi havia eren immensament superiors a la producció del moment en quan a tot, l'única cosa que feia falta per sortir endavant era passar del tractat de versalles i Hitler va ser l'únic amb prou valor per fer-ho i amb prou astúcia per trobar el moment ideal per fer-ho. No et deixis enganyar, el sistema nacionalsocialista no era diferent del capitalisme, era només que Hitler era un persona intel·ligent, si el seu govern hagués durant mooooolts anys s'hagués vist per on punxava la cosa (la primera de totes era que l'autarquia era completament impracticable per un país totalment mancat de recursos...).
En fi, evidentment no vull intentar defensar la URSS, l'única cosa que vull és que es tingui clar que encara no s'ha fet una revolució verdadera en cap aspecte i que no vindrà del nacionalsocialisme.
Per cert, el que vull també que entenguis d'una vegada és que el nacionalsocialisme té un component bàsica que no concorda amb el que tu dius, si el nacionalsocialisme s'apliqués, gairebé tota la nostra cultura i les nostres tradicions haurien de desaparèixer en favor d'una revolució racial/cultural europea, cosa que no existeix pel moment (una cultura europea) per tant no diguis que vols conservar res si ets nazi i o bé no diguis que ets nazi i digues que ets feixista (a la fi i al cap a Italia tampoc es vivia malament, va durar més anys el govern i no va cometre cap genocidi no??).
Si algú le deixat amb el dubte no, no sóc feixista.
Re: Per un Front Antifeixista Únic
09 gen 2006
la societat té dret a reflexionar sobre tot aixo que passa, i per suposat que si, els antifeixistes tenen dret a associar-se i reivincar el que creguin oportú. Només faltaria que hem patit els fatxes del PP durant 10 anys, i ara que només, en portem 2 de PSOE, els antifeixistes haguem de deixar de dir el que pensem ANTINAZIS MANEN.
Re: Per un Front Antifeixista Únic
10 gen 2006
Bueno viendo que censuraron el comentario anterior, por decir una gran verdad lo vuelvo a exponer.

Mi comentario decia algo asi como que, puedes pintarlo de los colores que quieras en soltar tu discurso, pero yo no encuentro diferencia entre tus palabras -totalmente falsas por cierto- entre ese modo de vida y el actual.

La diferencia de antes y ahora es que,antes la pobreza y la riqueza estaba mejor rapartida -vease africa, donde la gente teníaa trabajo,comida, recursos,etc.- y donde el primer mundo actualmente la gente vive 'libre' pagando 40 años una hipoteca y claro, hay que expresarse como dicta la mayoría, aunque sea cierto, como el ejemplo de la inmigración, que cada vez os estáis dando cuenta de la gran cagada que habéis cometido promoviendo y apoyandola y ahora os váis tirando cada mez mas personal atras en esa idea, pero para que no se os note que nos hemod dado cuenta, lo vais ocultando.

Pero tranquilos, que no me voi a reir de ello, porque para risas no estamos.

Y para AMAR, gracias al gobierno anterior de los 10 años de PP, tubimos al PSOE, que gracias a ellos ahora todos los jovenes sufrimos su GENIAL idea de la temporalidad del trabajo.
Re: Per un Front Antifeixista Únic
11 gen 2006
Molt bé, pots dir tu també el que vulguis però dient que les maeves paraules són falses i no donant cap argument sobre el tema del que parlàvem no em convenceràs. I que sàpigues que la immigració no ha estat pas promoguda, els immigrants han estat recolzats, jo no defenso la immigració però sí que defenso els immigrants i això ho he dit sempre des que vaig veure el primer magrebí, el que passa amb els nazis és que no detesteu la immigració com a tal, sinó als immigrants, als que considereu inferiors racialment. La immigració és fruit de la pobresa que pateixen els països del tercer món i aquesta pobresa la pateixen perquè nosaltres, els europeus ( i no només els jueus, una altra de les moltes parides que dieu) estem allà extorionant-los, vols saber com s'ha fet anar el projecte d'oleoducte al Txad- Camerun?, però es clar, en comptes de acceptar la nostra part de responsabilitat amb el tema el més fàcil és dir que els maleïts jueus tenen el poder i montar una paranoia mental per sentir-me de puta mare. Dir però que estic afavor de la teva ultima intervenció, l'últim paràgraf. Els immigrants es mereixen tota la nostra atenció i respecte i ens hem de menjar allò que hem sembrat, que TU TAMBÉ has sembrat i si volem canviar les coses canviem-les però no a costa seva.
Per cert ja que hi estem posats, em pots dir perquè eren falses les meves paraules? quina mentida he dit exactament?
Re: Per un Front Antifeixista Únic
14 feb 2006
grjey5ie5kloe
Re: Per un Front Antifeixista Únic
21 mar 2006
he però ke s axò?!!! sta ple da faxas ANTIFEIXISME! SEMPRE!
Re: Per un Front Antifeixista Únic
15 abr 2006
Per enderrocar el feixisme primer s´ha d´enderrocar akest sistema ,akest estat,i per fer-ho s´ha d´iniciar la revolució.
el feixisme sempre existirà, peró és posible inutilitzarlo.
independència o mort!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more