Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Escrito del abogado de MUMIA
11 des 2005
El abogado principal de Mumia Abu-Jamal, envía un escrito en el que informa de la situación actual de Mumia, periodista afroamericano y antiguo miembro de los Panteras Negras, que ha pasado gran parte de sus casi 24 años de prisión en el corredor de la muerte de una prisión de Pennsylvania.
mumia.jpg
> 12/ 6/ 05
>
> Estimados Amigos y Defensores:
>
> Hoy la Corte de Apelaciones para el Tercero Circuito de los Estados Unidos emitieron la decisión más importante que afecta a mi cliente, Mumia Abu-Jamal, desde el falló de la corte federal en Diciembre 2001. Esta mañana se emitió una orden por la que la corte aceptará para la revisión los puntos siguientes, el todo lo cual son de enorme importancia constitucional y que va ihacia la misma esencia del derecho de Mumia a un juicio justo llevado bajo un proceso de ley, y protección equitativa de la ley bajo las Quintas, Sextas y Decimocuartas Enmiendas al U.S.
Constitución:
>
> Punto 14: Si al recurrente se le negaron sus derechos constitucionales debido al proceso sumario del fiscal.
>
> Punto 16: Si el Estado Libre Asociado utilizó la autoridad paras violar en el juicio derechos constitucionales del recurrente bajo Batson vs. Kentucky, 476 U.S. 79 (1986).
>
> Punto 29: Si al recurrente le fueron negadas durante el desarrollo del proceso actuaciones de la defensa pública que dieran como resultado la predisposición judicial alegada.
>
> Punto 16 concierne al uso del abogado de la acusación de racismo en la selección de jurado. El registro establece más allá de la pregunta ese racismo es un hilo importante por el que ha discurrido este caso desde el arresto de Mumia en 1981, y continúa hasta hoy. El Punto 14 en relación a la fase de culpabilidad. Incluye el argumento del fiscal que si Mumia fuese condenado tendría "apelación después de la apelación". Que el comentario efectivamente disminuyó la responsabilidad de los jurados, y volvió el concepto de presunción e incertidumbre razonable de inocencia contra él. El Punto 29 va sobre la predisposición y el racismo increíble del Juez Albert Sabo, el juez del juicio. Desafortunadamente, él se debía limitar a su conducción hacia la audiencia de testimonios 1995 (PCRA), en vez de su comportamiento monstruoso en el juicio. Esta restricción es porque todo los abogados anteriores erroneamente no denunciaron la inmoralidad de Sabo en el juicio, una desafortunada equivocación y error.
>
> La corte ha emitido también un calendario informativo. El caso está ahora en la vía rápida, como había predecido. La apertura de información está prevista para el 17 de Enero del 2006.
>
> Por favor enviar este e-mail y difundidlo.
>
> Hoy hemos logrado una gran victoria en la campaña para conseguir un nuevo juicio y la libertad final de Mumia.
>
> Vuestro apoyo, y compromiso, son muy necesarios y apreciados.
>
>
> Con mis mejores deseos,
>
> Robert R. Bryan
>=============
Law Offices of Robert R. Bryan
2088 Union Street, Suite 4
San Francisco , California 94123

El abogado principal para Mumia Abu-Jamal
>
PS la orden también garantiza las demandas de la acusación para oír el punto 25, que era el punto que Juez Yohn utilizó para suspender la condena a muerte de Mumia. Obviamente ela acusación busca la reimposición de esta condena.
>
> La gente necesita conocer el caso de Mumia es ahora cuando está en la vía rápida. Yo creo que nosotros ganaremos y lo veremos libre, pero él no obstante aún permanece en grave peligro.
>

--------- ------------ -------- -------


ATENCIÓ. Mumia tindrà un nou judici.
L...)A [ 11.12.05 - 15:00]


Reuters
La Jornada
09/12/2005.

Filadèlfia. La cort d'apel·lacions del tercer districte va acceptar reconsiderar el cas contra el periodista Mumia Abu Jamal, membre de Panteres Negres, grup de defensa dels drets civils dels negres, qui va ser empresonat fa 23 anys i condemnat a mort per l'assassinat d'un policia. A partir del 17 de gener, la cort acceptarà arguments amb que s'intentarà provar que la sentència va ser resultat de discriminació racial i procediments defectuosos. Els advocats sostenen que la fiscalia va retirar il·legalment als negres del panell de ciutadans que va decidir la seua culpabilitat. També, que el policia Daniel Faulkner va morir per tir d'un arma distinta a la qual portava l'acusat, a qui no se li van fer proves per a cercar residus de pólvora en les seues mans, la seua persona i la seua arma.

També es tenen evidències que el jutge Albert Sabo era racista. Jamal ha rebut suport del bisbe Desmond Tutu i l'expresident Nelson Mandela, premis Nobel de la Pau sud-africans; l'escriptora Alice Walker i l'actor Paul Newman.

+ info
http://www.jornada.unam.mx/2005/12/09/036n3mun.php
http://www.mumia.org/freedom.now/

12/ 6/ 05

Benvolguts Amics i Defensors:


Avui la Cort d'Apel·lacions per al Tercer Circuit dels Estats Units ha emes la decisió més important que afecta al meu client, Mumia Abu-Jamal, des del va fallar de la cort federal al desembre 2001. Aquest matí es va emetre una ordre per la qual la cort acceptarà per a la revisió els punts següents, el tot la qual cosa són d'enorme importància constitucional i que va cap a la mateixa essència del dret de Mumia a un judici just dut sota un procés de llei, i protecció equitativa de la llei sota les Cinquenes, Sisenes i Catorzenes Esmenes a l'O.S

Constitució:

Punt 14: Si al recurrent se li van negar els seus drets constitucionals a causa del procés sumari del fiscal.

Punt 16: Si l'Estat Lliure Associat va utilitzar l'autoritat pares violar en el judici drets constitucionals del recurrent sota Batson vs. Kentucky, 476 O.S. 79 (1986).

Punt 29: Si al recurrent li van ser negades durant el desenvolupament del procés actuacions de la defensa pública que donaren com resultat la predisposició judicial al·legada.

Punt 16: Concerneix a l'ús de l'advocat de l'acusació de racisme en la selecció de jurat. El registre estableix més enllà de la pregunta aqueix racisme és un fil important pel qual ha discorregut aquest cas des de l'arrest de Mumia en 1981, i continua fins a avui. El Punt 14 en relació a la fase de culpabilitat. Inclou l'argument del fiscal que si Mumia anara condemnat tindria "apel·lació després de l'apel·lació".

Que el comentari efectivament va disminuir la responsabilitat dels jurats, i va tornar el concepte de presumpció i incertesa raonable d'innocència contra ell. El Punt 29 va sobre la predisposició i el racisme increïble del Jutge Albert Sabo, el jutge del judici. Desafortunadament, ell s'havia d'havia de limitar a la seua conducció cap a l'audiència de testimoniatges 1995 (PCRA), en comptes del seu comportament monstruós en el judici. Aquesta restricció és perquè tot els advocats anteriors erroneament no van denunciar la immoralitat de Sabo en el judici, una desafortunada equivocació i error.

La cort ha emès també un calendari informatiu. El cas està ara en la via ràpida, com havia predit. L'obertura d'informació està prevista per al 17 de Gener del 2006

Per favor enviar aquest e-mail i difoneu-lo.

Avui hem assolit una gran victòria en la campanya per a aconseguir un nou judici i la llibertat final de Mumia.

El vostre suport, i compromís, són molt necessaris i benvolguts.

Amb els meus millors desitjos,
Robert R. Bryan


Law Offices of Robert R. Bryan
2088 Union Street, Suite 4
San Francisco , Califòrnia 94123.

L'advocat principal per a Mumia Abu-Jamal

PS l'ordre també garanteix les demandes de l'acusació per a escoltar el punt 25, que era el punt que Jutge Yohn va utilitzar per a suspendre la condemna a mort de Mumia. Òbviament l'acusació cerca la reimposició d'aquesta condemna.

> La gent necessita conèixer el cas de Mumia és ara quan està en la via ràpida. Jo crec que nosaltres guanyarem i ho veurem lliure, però ell no obstant això encara roman en greu perill.

--------- ------------ ----------- -------------





>12/6/05
>
>Dear Friends and Supporters:
>
>Today the United States Court of Appeals for the Third Circuit issued the most important decision affecting my client, Mumia Abu- Jamal, since the lower federal court ruling in December 2001. An order was issued this morning that the court will accept for review the following issues, all of which are of enormous constitutional significance and go to the very essence of Mumia's right to a fair trial due process of law, and equal protection of the law under the Fifth, Sixth and Fourteenth Amendments to the U.S. Constitution:
>
>Claim 14 : Whether appellant was denied his constitutional rights due to the prosecution's trial summation.
>
>Claim 16 : Whether the Commonwealth's use of peremptory challenges at trial violated appellant's constitutional rights under Batson v. Kentucky , 476 U.S. 79 (1986).
>
>Claim 29 : Whether appellant was denied due process during post-conviction proceedings as a result of alleged judicial bias.
>
>Claim 16 concerns the prosecutorial use of racism in jury selection. The record establishes beyond question that racism is a major thread that has run through this case since Mumia's 1981 arrest, and continues to today. Claim 14 relates to the guilt phase. It includes the prosecutor's argument that if convicted Mumia would have "appeal after appeal." That comment effectively lessened the burden of the jurors, and turned the concept of reasonable doubt and presumption of innocence on its head. Claim 29 is about the bias and incredible racism of Judge Albert Sabo, the trial judge. Unfortunately, it is limited to his conduct at the 1995 evidentiary (PCRA) hearing, rather than his monstrous behavior at trial. This restriction is because all of the prior attorneys mistakenly did not attack Sabo's misconduct at trial, an unfortunate oversight and mistake
>
>The court has also issued a briefing schedule. The case is now on the fast track, as I have been predicting. The opening briefs are due to be filed by January 17, 2006.
>
>Please post this e-mail and the attached Order on your web sites, and circulate it.
>
>Today we achieved a great victory in the campaign to win a new trial and the eventual freedom of Mumia.
>
>Your support, and activism, is badly needed and appreciated.
>
>
>With best wishes,
>
>Robert R. Bryan
>=============
Law Offices of Robert R. Bryan
2088 Union Street, Suite 4
San Francisco , California 94123

Lead counsel for Mumia Abu-Jamal
>
PS the order also grants the Prosecutions request to hear claim 25, which was the claim which Judge Yohn used to suspend Mumia's death sentence. Obviously the prosecution is seeking the reimposition of that sentence.
>
>People need to know that Mumia's case is now on the fast track. I believe we will win & see him free, but he nevertheless remains in grave danger.
>

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat