Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : criminalització i repressió
La policia reconeix ara que la baralla de Sants no va ser organitzada
07 des 2005
Dos joves van resultar ferits de gravetat arran dels incidents
Més de tres mesos després de la baralla entre un grup de joves i agents de seguretat i de la policia durant les festes del barri de Sants de Barcelona, la Policia Nacional ha reconegut avui que aquells incidents no van ser provocats per cap grup organitzat, contràriament al que van afirmar en un principi. Arran de la baralla, dos joves van resultar ferits de gravetat per les mossegades d'un gos sense morrió dels guardes de seguretat.

Els fets van passar la matinada del 27 d'agost. La versió policial diu que una trentena de joves van atacar els agents de seguretat quan van voler aturar uns nois que feien pintades a la parada del Mercat Nou (a la foto). La policia afirma que quan va arribar van haver de disparar quatre trets a l'aire per aturar la violència.
L'Assemblea Alternativa de Sants, però, afirma que van ser els agents de seguretat els que van llançar un gos sense morrió contra els joves que pintaven a l'estació de metro. A més, també critiquen que la policia no només va disparar a l'aire, sinó també en direcció a la gent. És per això que l'Assemblea va anunciar la presentació d'una denúncia contra els agents de la policia i una altra contra els guardes de seguretat, per haver passejat un gos entrenat sense morrió enmig de la zona del concert de les festes alternatives de Sants.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat