Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Reokupación en el Clot
05 des 2005
Despues del desalojo liegal el pasado lunes en una casa que se okupo en la c/Independencia, la resupuesta ha sido inmediata y se ha re-okupado, esta véz cuatro casas más.
Los humos, las prisas, las hipotecas los centros comerciales, y las exigencias metropolitanas propias que este modelo de ciudad insostenible, obliga a los cuerpos que en ella habitan a formar parte de sus limitaciones, olvidados así en los circuitos de la precariedad. La resistencia se hace inevitable, aparecen estrategias de disidencia, fisuras, rebeldías indetectables, que pretenden crear nuevos espacios, libres de objetivos mercantilistas, opositores a la guerra global, donde la imaginación fluye sin censuras, y donde la actividad política se convierte en un quehacer diario.

En este contexto social y político nace una comunidad vecinal bajo el nombre de "el callejón", cinco casas okupadas en C/Independencia, nº 360D, 360E, 360F y 362 (planta baja), 362 (planta de arriba), con el objeto de recuperar y liberar los espacios, hacerlos habitables y sociales. En "el callejón" los cuerpos son dispersos y se confunden, se liberan de las reclamaciones identitarias normalizadas, se solidarizan y participan en diversas luchas sociales y anticapitalistas. Un espacio de resistencia, creación y liberación. Así pués, "El callejón" presenta:
- La tana
- Gaybar
- Las pijas (pija 1 y pija 2)
- Gato muerto.

OKUPACIÓN Y RESISTENCIA

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Reokupación en el Clot
06 des 2005
us va agradar lo del cubell d'aigua ehh??? jejeje apa escoria humana seguiu sumant això si.....sense lluitar de debó...en el debat, en la crítica mitjançant diàleg. Una ocupació com la vostra només demostra el fet de poseir un habitatge "de guais" on poder molestar els veïns mentres us toqueu els pebrots i els xumins. Per cert vosaltres treballeu??...o us dediqueu a viure la vida per si mateix??. Hi ha coses que cal canviar si...però si quekcom he aprés en AQUESTA VIDA es que tocar-se els collons és una opció poc seria.

Bé...espero que ens convideu al veïnat...o..?
Re: Reokupación en el Clot
06 des 2005
"Per cert vosaltres treballeu??...o us dediqueu a viure la vida per si mateix??. "

Tú ho dius tot.

"Bé...espero que ens convideu al veïnat...o..?"

Jo no soc de Sant Andreu, però et convido encantat al meu barri. Tú deixa una adreça de contacte perque poguem convidar-te i "parlar-ho" tot cara a cara. O... no tens collons?
Re: Reokupación en el Clot
15 des 2005
Esteu tarats. Qui és aquest superokupamegaguai que només diu que tonteries. Després de un desallotjament il·legal, res millor que una reokupació. "Treballeu?", preguntes? I a tu què t'importa? O és que potser la teva persona es defineix pel treball: Trabajo, luego soy. I tu parles de lluites? "Sense lluitar de veritat..." I tu què en saps de lluites? I tu què en saps de mi o de tot el col·lectiu EL CALLEJÓN? I tu què saps si molestem als veïns o no? aquí l'únic poc serio ets tu, que parles de tonteries i tires cubells d'aigua com si fossin armes de destrucció masiva... Va, criatura, a dormir que venen els Reis, i si vols "tocar-nos els pebrotets i els xumins", no dubtis en venir-nos a veure. I si vols diàleg i lluita, fes diàleg i lluita, i no quixes d'infant que parla sobre el que no sap i critica de manera gens constructiva el que per a alguns és també acció política. En comtes d'esciure a Indymedia parlant de fum, perquè no véns? (Jo per Reis et demano consciència i intel·ligència)
Re: Reokupación en el Clot
21 feb 2006
aupa desde sabadell!!!

mai ens faran creure!!!

LA LLUITA ÉS L'ÚNIC CAM�

anims companys!!!!
Sindicat Terrassa