Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació : pobles i cultures vs poder i estats
Jimenez Losantos i el que cobra per desinformar i insultar
04 des 2005
Recentment ha sortit una notícia a El triangle que val la pena retransmetre.
Jimenez Losantos, conegut pels elevats nivells de desinformació i insults que propaga a través de la COPE i de l'edició de libertaddigital.com, guanya uns 800.000 eurus bruts a l'any.
Segons El Triangle Tampoco S.L, l'empresa a través de la qual Losantos canalitza els seus ingressos on només hi consta un treballador que és probable que sigui ell mateix, va obtenir uns ingressos d'explotació de 794.177 euros l'any 2004, la major part provinents del que li paga l'emissora de l'esglesia espanyola. Com anuncia el titular del Triangle, uns ingressos per insultar.
Val a dir, i també segons El Triangle, que Tampoco S.L controla entre un 11% i un 25% de libertad digital.
I no està de més afegir que el president de libertad digital SA és Alberto Recarte, vicepresident de la fundació hispano cubana i membre del consell d'admninistració de Caja Madrid i accionista d'Endesa. A més, en Florentino Pérez qui a més de tenir a veure amb un club que va de blanc, és el màxim accionista de Unión Fenosa, la tercera companyia elèctrica de l'Estat Espanyol, ara també és un nou soci de libertad digital doncs n'ha adquirit el 5%.
Sembla ser doncs, que la seva "croada" contra l'OPA de Gas Natural a Endesa i de passada la desqualificació dels catalans en general és totalment interessada i gens mal pagada.

font: El Triangle, num. 755.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Jimenez Losantos i el que cobra per desinformar i insultar
05 des 2005
jajaja al menys a nosaltres dir la veritat sobre els democratas dels nostres veïns no ens costa cap euro, i a sobre la majoria de articles o declaracions són certes...
Sindicato Sindicat