Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
[CNT-PCCity] RRHH en aquestes últimes setmanes
03 des 2005

La Secció Sindical de CNT-AIT a PCCity vol fer pública la situació que hi ha actualment a la tenda PC City de Ronda St. Antoni, gràcies a l'actitud de RRHH davant l'acció sindical dels treballadors de PC City.

Tot això s'enmarca en una situació en la que el passat dissabte dia 26 de novembre, la CNT-AIT va sortir al carrer a totes les tendes de PC City Catalunya a protestar contra l'acomiadament d'un treballador per voler estar afiliat a un Sindicat, i la nula voluntat de diàleg amb la Secció Sindical per part de l'empresa.

logo-pccity.png

Comunicat de la Secció Sindical a la resta de la plantilla

La política de RRHH fins ara

La Secció Sindical de CNT-AIT a P PC City informa:

Que la opinió de la Secció Sindical es transmet única i exclusivament a través dels seus comunicats oficials.

Que tota altra informació no correspon al sentiment de l’Assamblea General de la Secció, i que per tant no pot ser interpretada com opinió de la Secció Sindical.

Sobre la reunió amb l’empresa, la Secció Sindical reconeix la reunió com una farsa i que la única pretensió de RRHH ha estat en tot moment dividir la plantilla i no buscar solucions als conflictes que tots tenim.
Entenem que no tota la plantilla pogui estar dacord amb les accions que la Secció Sindical pren, però volem fer veure que els objectius i interessos són comuns a tota la plantilla.

La política de RRHH està essent la següent:

  • Des que es va presentar formalment la Secció Sindical a l’empresa s’ha ofert una via de diàleg permanent, s’han donat els telèfons dels nostres advocats i dels membres de la Secretaria de Jurídica de la CNT.
  • RRHH i l’empresa no han volgut parlar MAI ni amb els advocats, ni amb els membres de la Secretaria de Jurídica. Aquests han estat trucant des del principi (recordem que això succeeix a l’octubre) tant al gerent de la tenda de Ronda St. Antoni, com a RRHH a través del mateix telèfon que ens han facilitat. La comunicació a estat NULA.
  • Davant d’aquesta situació, i en vistes que el nostre company Mauricio segueix al carrer i no s’ofereix cap via de diàleg s’opta per enviar un burofax exigint negociació inmediata. La resposta és nula i apelem a la Solidaritat de la CNT-AIT per a fer-nos escoltar.
  • La resposta davant la pressió sindical per part de l’empresa ha estat forçar una reunió d’un dia per l’altra, sense possibilitat que la Secció Sindical pugui decidir quins membres van a negociar com a delegats, i amb l’assessorament jurídic que en qualsevol reunió d’aquest tipus és l’habitual.
  • A la reunió en la que participen part dels delegats de la Secció Sindical (Mauricio és delegat també i no va poder assistir per la mala fe alhora de plantejar la reunió), fan assistir el señor Duarte i el gerent de la tenda Alvaro Gordo, a tot un conjunt de companys de treball nostres. En qualsevol reunió que, se suposa és per a negociar, assisteixen representants de l’empresa i dels treballadors en concepte jurídic i amb potestat per a firmar acords.
  • No estem en contra de poder parlar obertament tota la plantilla dels afers que tenim tots i totes, com a treballadors. Els nostres objectius són els mateixos i hem d’entendre això de forma clara.
  • El fet que l’empresa forci situacions tenses com la darrera reunió atent a una raó de forçar la confrontació entre companys de feina. Els motius? Dividir-nos, desgastar-nos i cremar-nos. Mai, en cap cas, ha estat buscar solucions als problemes que tenim com a plantilla.
  • A RRHH i al senyor Ã?lvaro Gordo no li importa la plantilla ni l’estat anímic d’aquesta, només estant buscant salvar les ventes de PEAK i per a fer-ho han estat capaços de forçar al màxim una situació que ja de per sí és tensa entre companys.

Des de la Secció Sindical lamentem tot tipus de descalificacions cap a companys de feina que puguin no estar dacord amb els nostres mètodes. Mai hem volgut crear conflicte entre companys, ja que això és el que som, companys de feina. Ens veiem cada dia i la nostra relació ha de ser la millor possible.

RRHH de PC City en canvi, només ha vingut a la tenda quan els hi ha perillat les ventes i no en canvi a buscar solucions als nostres problemes com a treballadors i treballadores.

Som això? Només xifres?

Som persones i volem un treball digne, per a gaudir d’una vida digne.

Només ens resta animar a la resta de la plantilla a afiliar-se a la Secció Sindical i participar conjuntament de le presa de decissions per a lluitar per un treball millor.

Secció Sindical CNT-AIT a PC City

Mira també:
http://barcelona.cnt.es/pccity
http://barcelona.cnt.es

This work licensed under a
Creative Commons license

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more