Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : indymedia
VAX 12//12
03 des 2005
flyer_VAX12_12.jpg
Us adjunto la informació i la programació del proper VAX 12//12, Sessions Mensuals Audiovisuals de Telenoika.Net, que tindrà lloc a Nau Côclea de Camallera (Girona) els dies 9 i 10 de desembre.

Us hi esperem!
Mira també:
http://telenoika.net

This work is in the public domain

Comentaris

ol
03 des 2005
fa una mica de fastic veure el sello de la Generalitat.

Quina hipocresia la vostra: indymedia, yomangos i vax
vax
09 des 2005
Tens raó en que fa una mica de fàstic. Ara bé, no cal precipitar-se en anunciar hipocresies. Indymedia Barcelona participa en aquesta activitat convidada per l'associació cultural telenoika que l'organitza. Una voluntaria d'indymedia farà una xerrada sobre el mitjà i mostrarà el funcionament a qui hi estigui interessat.
Aquesta associació realitza tasques molt interessants i fins i tot activistes en el camp audiovisual. En aquesta ocasió el tema que es proposà fou la contrapublicitat i contrainformació i no entenc perquè no s'hi pot col.laborar.
Sembla ser que la presència del logo té a veure amb que les activitats que organitzen són subvencionades, parcialment, pel departament de cultura i per tant amb diners públics, però no s'han organitzat des de la Generalitat.
No veig perquè indymedia barcelona, yomango o qui sigui no pot participar en una activitat organitzada per telenoika i molt menys rebre l'acusació d'hipòcrita.
Aprofito per recordar que barcelona indymedia es nodreix del treball i aportacions dels voluntari*s que porten a terme el seu manteniment.
Sindicat