Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
L'Estatut, des de Madrid... a www.aixotoca.com
03 des 2005
Aquesta setmana a l'Això Toca (www.aixotoca.com) es pot trobar un article que parla de l'Estatut des del punt de vista d'un madrileny, que simpatitza amb la causa catalana. Ell explica la visió que es té des d'allí.
logo.jpg
Aquí teniu una part de l'article:

És ben sabut que, en tots els aspectes de la vida, els menys ben informats són sempre els que són més lluny del problema. Només tenint això en compte, es pot entendre l'actitud de supina ignorància que acostuma a anar lligada a cada comentari que des d'aquesta vorera de l'Ebre es fa envers els catalans.

Ve això a col·lació, perquè per enèsima vegada em trobo amb el mateix conflicte en relació a l'Estatut generat pel total desconeixement del significat de les paraules «país» i «nació» i llur dissimilitud amb el mot «Estat». No transcriuré aquí els seus significats. Només caldria. Al diccionari de la RAE hi són ben bonics, i si per alguna casualitat del destí llegís aquestes línies un espanyol illetrat, molt gentilment el convido a anar-hi a buscar-los.
(...)

Per llegir-lo tot i veure l'actualitat de la setmana tractada irònicament: www.aixotoca.com
Mira també:
http://www.aixotoca.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: L'Estatut, des de Madrid... a www.aixotoca.com
03 des 2005
No se pq merda veniu a publicitar la vostra web a una pàgina de contrainfoirmació, en la meva opinió crec que els administradors haurien d'eliminar posts com aquests, ja que no aporten res de res (com la mateixa web...)

Entre d'altres coses us definiu perfectement qualificant l'organització armada ETA com a banda terrorista. Aquí no hi feu res.
Re: L'Estatut, des de Madrid... a www.aixotoca.com
07 des 2005
Si tu no creus que ETA és una banda terrorista, fes-t'ho mirar nen.
Pel que fa al post aquest em sembla que cadascú té dret a dir que el que vulgui. I els administradors tenen el mateix dret a acceptar-ho o no. Si ho han acceptat, respecteu.
Sindicat Terrassa