Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anàlisi :: @rtivisme : globalització neoliberal : ecologia : educació i societat : pobles i cultures vs poder i estats
festes nostrades, per un solstici d'hivern més participatives i popular
02 des 2005
Aquest Nadal, festes nostrades
L'ateneu.org engega l'edició 2005 d'aquesta campanya interactiva


Després de l'èxit de l'any passat, l'Associació Cultural L'ateneu.org ha engegat una nova edició de la campanya participativa Festes nostrades, tot coincidint amb l'arribada del fred i l'inici del mes de desembre.

A través de la web www.festesnostrades.lateneu.org, la campanya té la finalitat de recuperar la iniciativa popular en la celebració de les festes lligades al solstici d'hivern i la voluntat d'activar, de nou, la participació a través de la xarxa.

Davant la tendència d'homogeneïtzació cultural i l'augment dels interessos comercials durant aquestes dates, Festes nostrades vol ser una petita aportació per a la recuperació d'un Nadal més nostre i popular, però també per fer unes festes més sostenibles des del punt de vista social, ambiental i cultural.

En aquest sentit cal destacar l'apartat Consum responsable, una guia amb consells, recursos i alternatives per exercir un consum ètic, solidari i vinculat a la terra. També hi trobareu una agenda d'actes populars, un recull de costums i tradicions, un llibre de poemes en català i un llistat de recomanacions culturals.

Com totes les campanyes de L'ateneu.org, Festes Nostrades està oberta a la participació popular, ja sigui afegint actes a l'agenda, aportant poemes per al llibre o fent sugeriments de recursos culturals i tradicions nostrades.

Per unes festes més nostrades, us convidem a participar-hi!


www.festesnostrades.lateneu.org

NOTA: La pàgina www.festesnostrades.lateneu.org està realitzada amb programari lliure i optimitzada per ser visualitzada amb navegadors que segueixin els estàndards de la World Wide Web Consortium. Algun navegador no segueix aquests estàndards i pot ser que si hi treballeu tingueu algun petit problema de visualització. Us recomanem que feu ús de navegadors de codi obert (Mozilla, FireFox, Konqueror, etc).

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa