Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : antifeixisme : corrupció i poder : sexualitats
Manifestació contra l'ordenança cínica!! Dissabte 17 de desembre a les 17:00 hores Pl. Universitat
02 des 2005
âEl carrer és de tothomâ?
http://www.elcarreresdetothom.blogspot.com/
Amb el civisme i la seva nova ordenança reguladora pretenen marcar les pautes de vida dels habitants d'aquesta ciutat. Un civisme que crida a la convivència i adhesió a la màquina-de-fer-calers, convidant a mirar cap una altra banda front els problemes reals de la misèria quotidiana.

La concentració de treballadores sexuals del 8 de novembre i la del dimarts 22 durant el consell de ciutat a la plaça de Sant Jaume van ser un primer pas de molts per protestar contra un projecte d’ordenança que atempta contra la llibertat pública dels sectors més exclosos de la societat, i un bon precedent per crear aliances entre tots els sectors que ens sentim discriminats i atacats per una possible aplicació de l'ordenança.

És quan ens ajuntem gent diversa amb roblemàtiques socials semblants que els polítics tremolen i es senten amenaçats, cal amplificar l’abast de les mobilitzacions per aturar l’ordenança des del carrer, defensant les nostres maneres de viure, l’accés als recursos bàsics i un ús públic del carrer.

És per consolidar aquestes aliances i per xerrar sobre les diferents iniciatives i propostes que diferent gent indignada (skaters, graffiters,
ocupes, col•lectius varis ...) volen començar una campanya intensiva contra l’ordenança, i que desembocarà en una gran manifestació el dissabte 17 de desembre a la plaça Universitat (dia en que s’acaba el termini d’al•legacions); i en una concentració el 22 de desembre a la plaça Sant Jaume, dia abans de l’aprovació de l’ordenança.Convocatòries:


Dissabte 17 de desembre.

17:00h. Manifestació Plaça Universitat "El carrer és de tothom"


Dijous 22 de desembre.

Concentració Pl. Sant Jaume

This work is in the public domain

Comentaris

Bloc de la campanya contra la nova ordenança "cívica"
02 des 2005
Podeu visitar-lo a
http://elcarreresdetothom.blogspot.com
epa, ens acabem de trepitjar
02 des 2005
Tot just mentre es publicava aquesta notícia acaba d'aparèixer un altra més completa. A veure, si algun indygena pot ocultar aquesta per no fer-ho redundant
Re: Manifestació contra l'ordenança cínica!! Dissabte 17 de desembre a les 17:00 hores Pl. Universitat
02 des 2005
he mirat tota la columna dreta i no he trovat cap altra convocatoria d'aixo. pots ficar la url?
Sindicat