Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Judici polititzat per la via penal - Impputats Sant Cugat
01 des 2005
5 Joves de Sant Cugat tenen un judici penal per manifestar-se contra la guerra a l'Irak. La fiscalia demana multes per 30.000€.
logo impputats copia.jpg
Cinc joves de Sant Cugat estan imputats en un procés judicial, per la via penal. Se'ls acusa pressumptament d'haver realitzat unes pintades després d'una manifestació pacífica que es va fer a Sant Cugat el 20 de març de 2003 i sense cap prova.
Se'ls demanen 30.000 euros en concepte de multa i 1.400 en concepte de neteja.

Després de dos anys i mig, són cada dia més els que coneixen la situació d'aquests cinc joves santcugatencs. La reacció sol ser de gran sorpresa: "No em puc creure que us estigui passant tot això per unes simples pintades!!".

El Col·lectiu Impputats, amb la campanya "Jo també sóc imPPutat", busca el recolzament i la solidaritat popular davant d'aquesta situació injusta i polititzada.
Podiem triar entre l'apatia i la resignació o la resposta, l'acció, la lluita al carrer a tots els nivells. Ens neguem rotundament a acceptar que se'ns processi d'aquesta forma tant desproporcionada i injusta, i encara més a que això passi sense que ho sàpiga tota la població. La guerra és el pa de cada dia a masses llocs del món i el que ens passa a nosaltres no n'és més que una altra conseqüència, una petita punta de l'iceberg.

Ja comptem amb el suport de diverses associacions a sant cugat i amb gairebé trescentes signatures tant en paper com en digital.

www.impputats.tk

(Les signatures que es van recollir a la web petitionsite.com no es consideren vàlides)

Últimament estem duent a terme moltes mobilitzacions a Sant Cugat i actes per aconseguir suports, ja sigui a nivell individual com a nivell d'entitats i institucions. Fins ara hem fet concerts, punts d'informació, xerrades, i passe del documental "Bagdad Rap". El passat 22 d'octubre vam fer una cercavila-manifestació per demostrar el suport als imPPutats i el rebuig total als conflictes armats del món, en especial al de l'Iraq, on van participar prop de 200 persones, podeu veure fotos a la nostra web.

I volem arribar fins on calgui, convoquem una concentració a la plaça de l'ajuntament de Sant Cugat i presentarem una moció al Ple Municipal de Sant Cugat, amb el suport d'ERC, ICV i PSC, el proper 19 de desembre a les 7 de la tarda per demanar el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès i l'absolució dels 5 imputats.

Ara ens proposem difondre el nostre cas fora de les fronteres de Sant Cugat i hem pensat que potser us podria interessar el nostre cas.

Seria de gran ajuda per nosaltres si ens poguessiu passar altres contactes on poguem fer ressó de la nostra situació.

Moltes gràcies per escoltar-nos


Col·lectiu Impputats Sant Cugat
www.impputats.tk

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa