Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
<
29 nov 2005
cartell21205low.png
DIA: Dijous 1 de desembre
Hora: 12:00
Lloc: Edifici Jaume I [UPF]

El col·lectiu de la UPF us convidem a l´acte on en Toni Barbarà (responsable d´Internacional d´EUiA i membre de la direcció del Partit de l´Esquerra Europea "PEE") explicarà les veritables raons per les que han succeït aquets fets, i el punt de vista tant del PEE com del Partit Comunista Francès.
CJC-Joventut Comunista (UPF)

Qualsevol dubte o informació contacteu amb:
upf ARROBA joventutcomunista.org
Mira també:
http://www.joventutcomunista.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: <
29 nov 2005
no estic d'acord en que ara es vullgui polititzar també aquestos incidents.

ells/elles també cremaven cotxes de treballadors i parats i estudiants, no només els dels rics, llavors, aquí no n'hi ha cap lluita de clases, només és un fer la mà per cridar l'atenció.

Aquestes persones NO són comunistes.
Re: <
29 nov 2005
Ja estàn els CJC convidant als seus papàs (EUiA, sucursal d'IU a Catalunya) a les universitats, vinga fer-els-hi propaganda!

Ja ha començat la campanya electoral!

Per cert, com us va amb els amiguets d'AEP-upf, o millor dit, els amiguets i amiguetes d'ICV-upf???
Re: <
29 nov 2005
1.Ningú està dient que les persones que cremen cotxes a França siguin comunistes. Això t'ho has muntat solet. Que darrera d'aquests fets, hi ha problemes estructurals, és bastant clar, però en fi...

2.El ponent a més de ser responsable Internacional d'EUiA és militant del PCC. Trobo totalment raonable que convidem a parlar a membres del partit, sobretot si coneixen de primera mà la realitat francesa, com és el cas.

3.Cal diferenciar entre campanya electoral i lluita ideològica, sisplau. I des de la joventut comunista no renunciarem a la lluita ideològica a les universitats, doncs forma part de les nostres prioritats polítiques.

4."Per cert, com us va amb els amiguets d'AEP-upf, o millor dit, els amiguets i amiguetes d'ICV-upf???"

Això és una provocació que no es mereix resposta. En qualsevol cas la majoria dels i les militants de CJC a la UPF militen també a l'AEP.

Salut
Re: <
30 nov 2005
estic d'acord amb el comuniska, ja ho va dir marx, el capitalisme produirà les mateixes eines que el destruiràn, al marge de que la gent sigui conscient o no del que fan...
Re: <
30 nov 2005
HI té part de culpa les renúncies del partit socialista francès i els vostres amiguets del partit comunista francès que han venut a la classe trebnalladora.
Per cert, quan sortien les manis contra la constitució europea i la campanya a l'Estat Francés no es veia el PCF per enlloc. Jo no simpatitzo amb la LCR però a França li ha pres la poca presència que tenia al carrer el pcf.
A més la LCR, tot i que encara no s'ha posicionat clarament sobre la qüesíó de la catalunya nord, els corsos i demés, almenys amb el rollu de que prohibeixin partits i diaris a Euskal Herria i tinguin un munt de presos algo han dit. I el PCF? Tant ortodoxament francesos com el PSUC VIu espanyol.
Re: <
30 nov 2005
Els militant de joves amb iniciativa que estant a l'AEP de la Pompeu Fabra... critiquen molt durament la política d'ensenyament del tripartit o sols són un xiringuito per captar gent per l'organització política? També es normal, havent a la UPF tant CEPC com estel qui vols que es fiqui a l'aep? S'ha d'entendre...
Re: <
30 nov 2005
Això que a les manis contra la constitució europea no es veia el PCF per enlloc, és molt i molt subjectiu! Ja et dic jo que les imatges que he vist sortien i molt els del PCF; i no estic parlant de l'Humanité, sinó de portades de diaris espanyols.

Bona part dels portamveus de la plataforma unitària, també eren del PCF.

Sobre la posició del PCF respecte a la qüestió nacional poca cosa puc dir.
Re: <
30 nov 2005
Per que cremen els cotxes a França?
Perque algu els encen (potser algun va cremar sol, es clar, pero aixo ja seria logica dialectica)

Com podem saber perque aquest algu encen els cotxes, com ho fa, etc?
El millor que podem fer es preguntar-li a aquest algu

ERGO:

Si el PCF ni EUiA cremen els cotxes a França que explicaran ells sobre el tema?... es que tienen una bolita de cristal que lo saben todooo??
Re: <
30 nov 2005
" explicarà les veritables raons per les que han succeït aquets fets, i "
Re: <
01 des 2005
"Lògica formal", he cursat dos quatrimestres d'aquesta assignatura obtenent matricula els dos cops, així que sisplau, no donis lliçons, sobretot quan els teus raonaments estan tan allunyats d'aquesta disciplina

Per que segons aquest raonament teu, tampoc no podem analitzar el perque els EUA ataquen Irak, pq nosaltres no som soldats.
Re: <
01 des 2005
veus que et passa per empollar tant? que no distingeixes una broma del que no ho és

Podeu analitzar el que volgueu. Pero presentar-vos com els interprets "veritables"(sic) de les raons de la Revolta dels Banlieus és... cutre-salsitxero! no?

I per altra banda la posicio del PCF sobre els fets es una molt concreta (se'ls acusa de "recuperadors"!): explicar el problema sense questionar res de fons del sistema, cosa que la revolta si feia -per més que fos de forma "etèria"- i exigir el "restabliment de l'ordre". La qual cosa vol dir que el PCF estava en contra de la Revolta. Per tant que algu d'EUiA -encara que es passi la vida a França- ens vingui a dir les "veritables raons" de les coses... em sembla que de modestia poca. (Una mica més dignitat fa les coses més creibles, encara que no s'hagi d'estar d'acord; sino, propaganda barata)

(Que no teniu àvia?)
Re: <
01 des 2005
Home, (o dona), logica informal, em sembla que ets tu el que pren una mica de forma excessivament literal el títol no?

Se sobrentén que es tracta d'un acte d'opinió sobre un fet força complexe i que crec que encara ningú pot explicar completament. Em sembla que és legítim que una joventut política exposi el seu punt de vista (i el que és més important, el dels seus referents internacionals) sobre un fet d'actualitat d'aquesta trascendència, no trobes?

El títol d'un cartell sempre acostuma a ser cridaner perquè precisament per a això es fan els cartells. Però em sembla que no cal rinxolar tant el rínxol :DDD
Re: <
01 des 2005
El que planteja el PCF és que el problema és de fons, és un problema de la societat francesa que s'ha agreujat des de la victòria de la dreta.

El PCF argumenta que aquests fets són doncs conseqüència dels sistema econòmic que hi ha a França, que la repressió no és cap solució, i que aquest tipus de violència no és positiva (perque esta atemptant contra béns privats i públics dels i les treballadores franceses).
Re: <
25 des 2005
Bon acte CJC, felicitats al Toni Barbera

i a la CJC


!!!
Re: <
25 des 2005
Bon acte CJC, felicitats al Toni Barbera

i a la CJC


!!!
Sindicat