Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Ucrania exige una nueva definición del genocidio
29 nov 2005
Hasta ahora sólo existe un genocidio, el del pueblo escogido. En virtud de ese dogma, el resto de los genocidios no existe, pues sus víctimas no pertenen a la raza teológico-superior. Un verdadero insulto a las víctimas de Auschwitz, sacrificadas en nombre de doctrinas racistas y al final manipuladas al servicio de otro racismo, a saber, el sionismo (vid. "La industria del Holocausto"). Frente a ello, hay que decir: todas las víctimas de un genocidio son iguales, de lo contrario se prostituyen los fundamentos que posibilitan emitir la condena moral de tamaños crímenes. La catalogación racial (racista) de las víctimas es incompatible, en efecto, con los derechos humanos, en virtud de los cuales la igualdad deviene el principio fundamental e irrenunciable de civilización democrática. Y es Ucrania, víctima del marxismo, quien comienza la campaña por la "igualdad de todas las víctimas" y la democratización de la Memoria Histórica.
Aquí aun estamos lejos de esa democratización de la memoria histórica, cuando se exige reabrir las fosas del franquismo mientras se beatifica al genocida Carrillo. Nuestra clase política, donde un pristapo polanquero cualquiera se llama "rojo", no engaña a nadie: lo único que tienen de progres es, precisamente, ese cinismo asesino que hizo posibles los genocidios rojos y de los que no piensan avergonzarse nunca, pues con ello se les acaba el chiringuito de la superioridad moral de la izquierda y, por tanto, muchos millones de votos, pastorra y tiempo libre.

Ucrania, empero, ha iniciado el camino de lo que será sin duda el siglo XXI: la democratización de la memòria y la igualdad de las víctimas. Y esto afectará a la ideología del sistema.

Entonces veremos qué pasa con los 100 millones de víctimas "fascistas", qué pasa con la retórica antifascista y qué hace la falsa progresía capitalista con todo el "capital simbólico" que les sirve para manipular a las masas y seguir adelante con su liberalismo disfrazado en nombre de los 100 años de honradez y del cómodo victimismo antifranquista.


La Vanguardia, 26/11/05

"Ucrania considera la hambruna de 1932 un genocidio soviético"

www.presons.net
Mira també:
http://www.presons.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Ucrania exige una nueva definición del genocidio
29 nov 2005
ondfia
Re: Ucrania exige una nueva definición del genocidio
29 nov 2005
No todas las víctimas son iguales.

No es igual un explotador, que un explotado. Un oprimido, que un opresor. Un justo, que un injusto.

Coje la balanza y pesa.
Re: Ucrania exige una nueva definición del genocidio
29 nov 2005
Entonces, se puede torturar a los presos (han cometido delitos, asesinatos, violaciones, robos, agresiones....)???

Luego me llamarás carcelero, pero lo que hicieron en las cárceles rojas sí te parece bien, eh???

Ya sabemos de qué vais.
Re: Ucrania exige una nueva definición del genocidio
29 nov 2005
A mi los inventos sólo me parecen bien si sirven para algo, capullo.
Re: Ucrania exige una nueva definición del genocidio
30 nov 2005
Veo que no respondes a las preguntas incómodas. Sobretodo las que tienen que ver con ducharse y cosas así, guarro.
Re: Ucrania exige una nueva definición del genocidio
30 nov 2005
La hambruna de 1932 va ser efectivament un genocidi soviètic. No sé qui ho nega..., però que té a veure això amb els explotadors/explotats?
Re: Ucrania exige una nueva definición del genocidio
30 nov 2005
No culpis al marxisme del que va passar a Ucrania, culpa els que governaben Ucrania
Re: Ucrania exige una nueva definición del genocidio
30 nov 2005
En UcraNIA GOBERNABAN marxistas ... Stalin y sus agentes. Por cierto... la noticia de ADECAF es ciertamente fascista y respira un antisemitismo rancio.
Re: Kender
30 nov 2005
No te res a veure amb els explotadors/explotats? Em sembla que els responsables es deien aocialistes, comunistes i marxistes i representaven "la pàtria del proletariat" davant el món. Que et fas el suec???

A Antifascista:

La notícia d'ADECAF no és d'ADECAF, sinó del govern ucraïnés actual.

Què, com t'has quedat?????

On és l'antisemitisme? En tot cas antisionisme, que el l'extrema dreta jueva. Oi?
Re: Ucrania exige una nueva definición del genocidio
30 nov 2005
I jo em faig dir formiga, sí, sóc una formiga, però en realitat tots sabem que no sóc una formiga, sóc un ésser humà. I si tu et fas dir planta carnívora, ets unaplanta carnívora?
Està més que demostrat que qui governava Ucrania no era marxista, s'escudava en ell i en tot cas en va treure algunes coses, però no era Marxista, principalment perquè ser Marxista, el 100% és impossible, ja que suposari el no avanç de la història i segon, Marx no va dir en cap moment que es deixés impunement matar millons de camperols per voler-los governar ni molt menys.
Per cert, jo estic d'acord amb el post, allò va ser un genocidi, però una cosa ADECAF, crec que mires les coses massa des de l'òptica europea, que no es considera genocidi el que va passar a rwnada? que no es considera un genocidi? doncs els jueus no hi éren allà.
Bé, en tot cas, un cop més et demanaria un programa de la teva nova esquerra que vols formar, per poder opinar
Re: Ucrania exige una nueva definición del genocidio
30 nov 2005
Jo no acuso als jueus de tot, no sóc un puto antisemita, el que dic és que l'antifeixisme beneficia la causa sionista, i si s'enfoqués la tele, el cine, la radio, la literatura, etc, cap al genocidi marxista, aleshores els jueus deixarien de ser les víctimes més victimes de totes i perdrien la impunitat que això els dóna.

Per tant, sense voler-ho, els antifeixistes treballeu pels interessos nord-americans dominats pel sionisme, que això és un fet i no cal ser nazi per reconèixer la veritat dels fets...

Tu insisteixes que Stalin no era marxista, o era Mao, que va exterminar 65 milions de xinesos.

Allà on ha hagut marxisme ha hagut genocidi, gairebé sense excepció.

Tu pots dir que això no és marxisme, però aleshores jo puc dir que el nazisme no era feixisme, car Mussolini no va cometre cap genocidi.

Com a molt, unes poquetes penes de mort.

Per què, llavors, l'antifeixisme?

Pel que fa al programa de la nova esquerra, aviat presentarem una bona sorpresa a la xarxa.

Ets el primer en saber-ho: ADECAF desapareix. De les cendre en sortirà un projecte polític d'esquerra radical.

Es la Gran Esperança!!!

I el nostre primer objectiu serà atacar sense pietat l'estafa de l'antifeixisme.

Salut!!!!
Re: Ucrania exige una nueva definición del genocidio
01 des 2005
Que el nazisme no era feixisme és un fet, ho pots dir perquè és veritat, els antifeixistes no donem cap impunitat als jueus, entre moltíssimes altres coses perquè defensem la causa palestina, que ni Mao ni Stalin eren Marxistes és un fet que es pot demostrar científicament, no pas una opinió, de la mateixa manera que es pot dir que el feixisme no porta implícit un afany d'extermini, almenys pel que fa al seu mateix poble, perquè evidentment el feixisme és la radicalitat del capitalisme i aquest porta inclòs un genocidi imperialista, fet sense armes necessàriament ni camps de concentració, des de la marginalitat i la pobresa. El El nazisme té el problema que una persona no es pot canviar de raça, per tant el seu afany d'extermini és innegable, si no ets de tal religió o raça, et matarem (o molt piadosament t'enviarem a Madagascar, a l'altra punta del món, com feien els soviètics amb les deportacions kulaks...).
Marx no tenia tota la raó, però sí part i aquells que en nom del marxisme i de la igualtat van exterminar per aconseguir el poder anaven en contra dels principis que predicaven, per tant no pertanyien al moviment que predicaven. Dir que no a això és jugar contra la lògica pura i dura, si em dius que un home predica la igualtat i en canvi extermina a qui se li posa davant del seu camí, aquest home no es pot considerar un predicador de la igualtat.
Re: Ucrania exige una nueva definición del genocidio
10 des 2005
I israel i els sionistes no tenen cap impunitat més que per ells, tots l'esquerra, incñús la progre, està contra ells...
Sindicat Terrassa