Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : especulació i okupació
Aturem el desallotjament del CSA l'Euterpe!!!
29 nov 2005
Sabadell viu dies de resistència. el Centre Social L'Euterpe, okupat el passat juny, està sota l'amenaça d'un desallotjament inminent. us convidem a totes a participar i colaborar en les feines de resistència que s'estàn duen a terme.
El próxim dia 3 de desembre, el Centre Social Alliberat L'Euterpe ha convocat una manifestació pels carrers de Sabadell en defensa d'aquest emblemàtic cinema. recordem que l'antic teatre Euterpe, va ser construit al 1889, i desde llavors, s'ha convertit en un punt emblemàtic pel que fa a la memoria historica i la vida social de la ciutat. aquest teatre, va estar reconvertit en cinema a finals dels anys 50. el 1996, però, el seu propietari, la familia TORT i BRUTAU, el tanquen degut al seu ínfim rendiment econòmic (en comparació amb els multisales emergents de llavors). 9 anys ha restat buit un espai amb tantes possiblitats... el 17 de Juny del 2005, un grup de joves, va entrar a l'antic cinema per tal de recuperar-lo com a focus cultural de la ciutat i tornar a reobrirlo sota el nom : CENTRE SOCIAL ALLIBERAT L'EUTERPE. despres de quasi 6 mesos d'activitats, actes polítics, tallers, cinemas... i un munt d'activitats... la policia ens ha enrtegat la carta en la que el jutjat demana als okupants que desallotjem el immoble en un termini màxim de 5 dies. a partir d'aqui hem de dir: QUE NO ENS FARÀN CREURE, QUE DE L'EUTERPE NO MARXAREM I QUE SI VOLEN DESALLOTJAMENT, ALLÀ ESTAREM ESPERANT-LOS. us animem a participar a la mani d'aquest dissabte, així com el dia que hi hagi el desallotjament a concentrar-nos totes davant L'Euterpe... perquè és i serà del poble!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Aturem el desallotjament del CSA l'Euterpe!!!
29 nov 2005
Ja veurem quants sou... com sempre 4 gats
Re: Aturem el desallotjament del CSA l'Euterpe!!!
29 nov 2005
ei "quina por", més val ser 4 gats que ningú..eh! almenys aquesta penya que porta treballant per l'autogestió de edificis abandonats fà anys,en perill de destrucció per part de constructores,per part d'inmobiliàries...s'ho està currant hi ha aconseguit un gran moviment popular (mps,moviment okupa,endavant,i altres col.lectius de dissidència) que fàn que sabadell sigui una de les ciutats més vives i mobilitzadores del país contra aquest sistema que ens està oprimint!

endavant sabadell! i sobretot resistència okupa!
NO ENS FARÀN CREURE NI CALLAR!
CONTRA L'ESPECULACIÓ FOTEM CANYA AL CARRER!
Re: Aturem el desallotjament del CSA l'Euterpe!!!
29 nov 2005
Ã?nims, Saballuts!!!!
Tots a la mani aquest dissabte!
Re: Aturem el desallotjament del CSA l'Euterpe!!!
29 nov 2005
A quina hora es ña manifa del dissabte 3? Davan l'Euterpe oi?
Re: Aturem el desallotjament del CSA l'Euterpe!!!
30 nov 2005
s'ho han deixat!!
la mani el a les 18h hores davant l'euterpe
Re: Aturem el desallotjament del CSA l'Euterpe!!!
06 des 2005
La veritat eske la mani del disabte va anar de puta mare, va trenscorre en un to distes festiu i aixo si reivindicatiu sense problemes, amb molt de civisme si volem ke ens escoltin i ens respectin em de ser civics, i això ho vam ser ningu ens ho pot retreure, Visca (L')euterpe!!
si venen els nacionals ke vinguin ke alli els espero amb els braços oberts si es per fer el got pro si es per fotrens fora kes preparin!!!

Ajudem (L')euterpe Okupa'l tu tambè!!!!

(L')euterpe NO ES TOCA!!!
Sindicato Sindicat