Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
La extrema derecha, creada por la izquierda capitalista
26 nov 2005
El sistema necesita a la extrema derecha para justificar su religión: el antifascismo. Hay que renovar la "memòria" y por este motivo una agresión racista en los diarios va muy bien para alimentar el miedo al fascismo y tener identificado a un "enemigo" global de todo "lo bueno", incluido "el amor".
El sistema crea a los skins, los fabrica a través de la cultura de la transgresión (promovida por la propia izquierda capitalista) manipulando la inclinación adolescente a reivindicar "lo prohibido". Si lo prohibido es la esvástica y hay que ser transgresivo de verdad, entonces (conclusión del subnormal skin) es necesario ser nazi.

Y no otro es el proceso psico-social de fabricación de las agresiones racistas: de la tele al coco y del coco a la realidad, algo propiciado por las terminales mediáticas y culturales a fin de mantener en funcionamiento los mecanismos simbólicos de legitimidad de un sistema corrupto y más asesino que el propio fascismo.

Izquierda radical ¿cuándo despertarás? ¿o prefieres las subvenciones de Polanco y la Pristapo?

Ver:

"Como acabar de una vez por todas con la extrema derecha"

www.presons.net
Mira també:
http://www.presons.net

Copyright by the author. All rights reserved.

Comentaris

Re: La extrema derecha, creada por la izquierda capitalista
26 nov 2005
Bones ADECAF jajajajaja, que tal? en l'últim post que vam discutir sobre el marxisme, lo úlitm que em vas dir t'ho vaig contestar, pero el post va desparèixer perquè va arribar al final de la columna, saps algun lloc on poguem xerrar sempre que volguem sense obrir nous posts?

Sobre lo que has escrit i lo de como acabar de una vez con la extrema derecha. Et diré una cosa, sí, el sistema crea els nazis, sí, el sistema fa veure que és anti-nazi, però no, el sistem no és antifeixista, perquè sezillament l'antifeixisme, tal i com l'entenem avui dia des de l'esquerra, és també anticapitalisme i, tal i com tu sempre dius, també és oposar-se al procés d'immigració, però per què? quines raons pot tenir l'esquerra per oposar-se a la immigració?
El fet que això impliqui que a la seva terra hi ha un malestar social, per això no volem immigració perquè és conseqüència d'una injustícia promoguda des dels nostres països i amb la nostra col·laboració.

Bueno en fi, si saps d'algun puesto on es pugui parlar més seguit, fes-m'ho saber
Re: La extrema derecha, creada por la izquierda capitalista
26 nov 2005
Hollywood no és antifeixista? Si Hollywood (=sionisme) no ho és, qui ho és?

Qui va inventar el llenguatge antifeixista fou Stalin, però ara es diu, ignorant aquesta dada aclaparadora, que Stalin, en realitat, era "feixista".

Ser un autèntic crític del feixisme implicaria posar fi a aquest mite del sistema, un mite que brolla de l'antifeixisme.

No sé com podem fer-ho per parlar, jo visc lluny, molt lluny. T'agraeixo la confiança, però ignoro quina pot ser la via.
Re: La extrema derecha, creada por la izquierda capitalista
26 nov 2005
El meu e-mail:

lunadeendor ARROBA telefonica.net
Re: La extrema derecha, creada por la izquierda capitalista
27 nov 2005
stalin la va crear el antifeixisme, el poble si
Re: La extrema derecha, creada por la izquierda capitalista
27 nov 2005
No entenc el teu missatge, nieto de roja, pots aclarir-lo???

Evidentment els progres estan més que refutats, l'evidència del post és tan aclaparadora, que ja ni s'atreveixen a respondre. Es la seva definitiva derrota intel·lectual.

No ens arriben ni a la sola de la sabata, tots aquests pollosos amb mocador palestí i supèrbia de menjallibres (en realitat, fumaporros, que mata les neurones).

En realitat són uns putos ignorants i no s'han aturat a pensar ni cinc minuts en què consistiria realment criticar el "sistema". Idiotes!!!
Re: La extrema derecha, creada por la izquierda capitalista
27 nov 2005
Varies coses:
Primer, no confondre la gent que porta mocador palestí amb progres inútils, no sempre són el mateix ni tampoc la gent que fuma porros. Segon, Hollywood se la pot acusar d'antitot menys d'anticapitalista, Hollywood és antifeixista en la mesura que els hi convé als que governen un país que tots sabem quin és i sempre amb les ganes de quedar bé, quantes pel·lícules fetes per Hollywood has vist que deixin bé els russos a la 2a guerra mundial? molt poques, gairebé cap, és un tema que prefereixen evitar. Igualment no vull deixar bé els imbècils que governaven rússia tinguem'ho clar. Hollywood no és antifeixista com l'esquerra ho entén, és a dir, també anticapitalista sinó que el seu antifeixisme es basa senzillament en una netejada d'imatge.
Tercer: Trobo greu que es confongui i s'juntin la idea del sionisme i del capitalisme, no és el mateix, aquesta és una acusació ultradretana, aquestes dues idees s'ajunten quan els convé, i el nostre moment històric n'és un exemple, però hollywood no està en mans de sionistes, alemnys no sempre encara que n'hi hagi...

Quart: ADECAF. Dius que vius lluny de on?? bueno, en tot cas et puc escriure però parlar per mails és una merda, nosé ja veurem si se m'ha acut alguna cosa. Gràcies i agur!!!
Re: La extrema derecha, creada por la izquierda capitalista
27 nov 2005
No crec que dir que Hollywood és sionista sigui una acusació ultradretana. Potser els ultres la fan, però igual resulta que és veritat. es com si un ultra diu que el cel és blau, potser ho diu un ultra, però resulta que, efectivament, el cel és blau.

Llegeix "la industria del Holocausto", obra escrita per un jueu que explica tot això. No crec que sigui ultradretà.

Em sembla una mica frívol el teu anàlisi. Hollywood és antifeixista per quedar bé?

Has vist alguna pel·lícula de Hollywood sobre el genocidi comunista de 100 milions de persones??? Potser n'hi ha una, la de Pol Pot, però la veritat és que Hollywood encobreix el comunisme i la raó és molt senzilla:

SI S'ESBOMBESSIN ELS CRIMS COMUNISTES AMB LA MATEIXA INSISTÈNCIA QUE ELS DELS NAZIS ELS JUEUS PERDRIEN EL MONOPOLI DEL VICTIMISME.

Per conservar el sistema tal com està, cal minimitzar a nivell propagandístic el genocidi marxista i en això el capitalisme sionista de Hollywood col·labora, el "sistema", l'esquerra Polanco i la Pristapo, a més dels residus marxistes-leninistes "anticapitalistes" (amb l'única excepció del Corrent Comunista Internacional, CCI), callen com a putes.

Aquests anticapitalistes emparats per Hollywood y Polanco són molt útils al capitalisme, car impedeixen l'aparició d'una esquerra radical real.

L'esquerra està segrestada pels seus propis crims minimitzats per Hollywood i el capitalisme VOL aquesta esquerra pesudo radical de genolls i no una altra NETA DE MERDA que li podria fer pupa de veritat.

Kender, et recomano que aprofundeixis una mica més en el tema antifeixisme/capitalisme, et portaras algunes sorpreses.

Entra a la web de la CCI.

Aviat treurem coses d'aquesta gent, acusada de negar l'Holocaust, cosa que no han fet, s'han limitat a dir la veritat sobre l'Holocaust Hollywood.
Re: La extrema derecha, creada por la izquierda capitalista
27 nov 2005
Als Estats Units els jueus controlen desde el Govern,els principals bancs,els principals diaris,la Reserva Federal i les mes grans companyies cinematografiques,de de la Universal a la Warner Bros,apart de que sempre hi ha hagut una quantitat desmessurada de directors jueus com per posar algun exemple:Anthony Mann,Elya Kazan,Sergei Eisenstein,Alfred Hitchcock,Steven Spielberg,Stanley Kubrick,Polanski etc etc etc
El poder Judio en los medios de comunicacion americanos
27 nov 2005
El Dominio Judío de los medios de comunicación Norteamericanos


Información actualizada a 6/12/2004

La lista que figura a continuación refleja los nombres de los judíos que están en puestos prominentes de control de medios de comunicación, o bien son presentadores de programas de televisión, radio, o columnistas en periódicos.


MORTIMER ZUCKERMAN, presidente de NY Daily News, US News & World Report y presidente de la Conferencia de Presidentes de las Principales Organizaciones Judeo-Americanas (Conference of Presidents of Major Jewish American Organizations), unos de los mayores lobbies pro-Israel



LESLIE MOONVES, presidente de CBS televisión, sobrino de David Ben-Gurion, y co-presidente junto a Norman Ornstein del "Comite Consultivo sobre las Obligaciones de Interes Publico de los Productores de TV Digital" ("Advisory Committee on Public Interest Obligation of Digital TV Producers)", nombrado por Bill CLinton.


JONATHAN MILLER, presidente y Presidente Ejecutivo (CEO) de AOL-Time-Warner, la división de la compañia AOL (America On Line)

NEIL SHAPIRO, presidente de NBC News

JEFF GASPIN, Vice-presidente ejecutivo y responsable de programación de la cadena NBC

DAVID WESTIN, presidente de ABC News

SUMNER REDSTONE, Presidente Ejecutivo (CEO) de Viacom, "el mayor gigante mundial de la comunicación (según el diario de Economist el 23-11-2002) compañía propietaria de Viacom cable, la cadena CBS y las cadenas MTV de todo el mundo, las cadenas de franquicias Blockbuster video y de Black Entertainment TV.

MICHAEL EISNER, principal accionista de Walt Disney, Capitol Cities, y la cadena ABC.

RUPERT MURDOCH, hijo de judía y propietario de Fox TV; y de los periodicos New York Post, London Times, y News of the World

MEL KARMAZIN, presidente de la cadena CBS



DON HEWITT, Director Ejecutivo del programa, 60 Minutos, de la CBS

JEFF FAGER, Director Ejecutivo del programa, 60 Minutos II, de la CBS

DAVID POLTRACK, Vice-presidente Ejecutivo encargado del departamento de Planificación e Investigación de la cadena CBS.

SANDY KRUSHOW, presidente de Fox Entertainment

LLOYD BRAUN, presidente de ABC Entertainment

BARRY MEYER, presidente de la compañia Warner Bros.

SHERRY LANSING, presidente de Paramount Communications y presidente de Paramount Pictures' Motion Picture Group.

HARVEY WEINSTEIN, Presidente Ejecutivo de Miramax Films.

BRAD SIEGEL, presidente de Turner Entertainment.



PETER CHERNIN, segundo de abordo en Rupert Murdoch's News. Corp., (Corporación de Noticias Rupert Murdoch) la cual es propietaria de la cadena Fox TV

MARTY PERETZ, dueño y editor de New Republic, que se identifica abiertamente como pro-Israel.
Al Gore consideraba a Marty Peretz como su "mentor".

ARTHUR O. SULZBERGER, JR., editor de los periódicos New York Times, the Boston
Globe asi como de otras publicaciones.

WILLIAM SAFIRE, columnista sindicado del periódico New York Times.

TOM FRIEDMAN, columnista sindicado del periódico New York Times.



CHARLES KRAUTHAMMER, columnista sindicado del periódico Washington Post. Honrado por el website Honest Reporting.com, pagina web que de dedica a controlar a los "medios anti-Israelíes"

RICHARD COHEN, columnista sindicado del periódico Washington Post

JEFF JACOBY, columnista sindicado del periódico Boston Globe


NORMAN ORNSTEIN, American Enterprise Inst., columnista habitual del periodico regular columnist USA Today, analista de noticias para la CBS, y co-presidente junto a Leslie Moonves del "Comité Consultivo sobre las Obligaciones de Interés Publico de los Productores de TV Digital" ("Advisory Committee on Public Interest Obligation of Digital TV Producers)", nombrado por Bill CLinton.

ARIE FLEISCHER, secretario de prensa de George W. Bush

STEPHEN EMERSON, la primera opción de cualquier medio de comunicación a la hora de recabar la opinión de un experto en terrorismo domestico.


DAVID SCHNEIDERMAN, dueño de Village Voice y la red New Times de "semanales alternativos".

DENNIS LEIBOWITZ, presidente de "Act II Partners", una Fundación de Defensa de los Medios.



KENNETH POLLACK, analista de la CIA, director de Centro Saban para la Política en el Oriente Medio (Saban Center for Middle East Policy), escribe editoriales en los periódicos New York Times, y New Yorker.

BARRY DILLER, presidente de USA Interactive, y antiguo dueño de Universal Entertainment

KENNETH ROTH, Director Ejecutivo de "Vigilantes de los Derechos Humanos" (Human Rights Watch)

RICHARD LEIBNER, dirige la agencia de talentos N.S. Bienstock, que representa a 600 nuevas personalidades y celebridades como Dan Rather, Dianne Sawyer o Bill O'Reilly.

TERRY SEMEL, Presidente Ejecutivo de Yahoo, y ex-presidente de Warner Bros.

MARK GOLIN, vicepresidente y Director Creativo de AOL

WARREN LIEBERFORD, presidente de la Warner Bros Home Video Division de AOL- TimeWarner

JEFFREY ZUCKER, presidente de NBC Entertainment

JACK MYERS, actualmente en la NBC, antiguo jefe del New York Times hasta el 14-5-2002

SANDY GRUSHOW, jefe de Fox Entertainment

GAIL BERMAN, presidente de Fox Entertainment

STEPHEN SPIELBERG, director de cine y co-dueño de la compañía cinematográfica Dreamworks

JEFFREY KATZENBERG, co-dueño de la compañía cinematográfica Dreamworks

DAVID GEFFEN, co-dueño de la compañía cinematográfica Dreamworks

LLYOD BRAUN, presidente de ABC Entertainment

JORDAN LEVIN, presidente de Warner Bros. Entertainment



MAX MUTCHNICK, coproductor ejecutivo del programa de la NBC "Good Morning Miami"

DAVID KOHAN, coproductor ejecutivo del programa de la NBC "Good Morning Miami"

HOWARD STRINGER, presidente de la Sony Corporation of America

AMY PASCAL, presidente de Columbia Pictures

JOEL KLEIN, presidente y Presidente Ejecutivo de Bertelsmann's American operations

ROBERT SILLERMAN, fundador de Clear Channel Communications

BRIAN GRADEN, presidente de MTV entertainment

IVAN SEIDENBERG, Presidente Ejecutivo de Verizon Communications

WOLF BLITZER, presentador del programa CNN Late Edition

LARRY KING, presentador del programa Larry King Live

TED KOPPEL, presentador del programa ABC's Nightline

ANDREA KOPPEL, reportero de la cadena CNN

PAULA ZAHN, presentador de la cadena CNN



MIKE WALLACE, presentador del programa '60 minutos' de la CBS

BARBARA WALTERS, presentadora del programa 20-20 de la cadena ABC

MICHAEL LEDEEN, editor de National Review

BRUCE NUSSBAUM, editorialista de Business Week

DONALD GRAHAM, presidente y Presidente Ejecutivo de los periódicos Newsweek y Washington Post, hijo de Catherine Graham Meyer

CATHERINE GRAHAM MEYER, ex-propietaria del periodico Washington Post

HOWARD FINEMAN, jefe de los columnistas de la sección 'Política' del periódico Newsweek



WILLIAM KRISTOL, Editor del Weekly Standard, Director Ejecutivo del Proyecto para un Nuevo Siglo Americano (Project for a New American Century)

RON ROSENTHAL, director general del periódico San Francisco Chronicle

PHIL BRONSTEIN, editor ejecutivo del periódico San Francisco Chronicle,

RON OWENS, presentador del Talk Show (N. del T. Talk Show es un programa de debate y cotilleo sobre la actualidad) "KGO" de la cadena ABC-Capitol Cities, San Francisco

JOHN ROTHMAN, presentador del Talk Show "KGO" de la cadena ABC-Capitol Cities, San Francisco

MICHAEL SAVAGE, presentador del Talk Show "KGO" de la cadena ABC-Capitol Cities, San
Francisco, emitido por 100 cadenas asociadas

MICHAEL MEDVED, presentador de Talk Shows emitido en 124 emisoras de radio AM.

DENNIS PRAGER, presentador de Talk Shows, emitidos a todo el país desde Los �ngeles. En su pagina web ondea una bandera de Israel.



BEN WATTENBERG, moderador del Think Tank (gabinete de estrategia) de la PBS

ANDREW LACK, presidente de la cadena NBC

DANIEL MENAKER, Director ejecutivo de la editorial Harper Collins

DAVID REZNIK, editor de la publicación The New Yorker

NICHOLAS LEHMANN, columnista en la publicación The New Yorker

HENRICK HERTZBERG, editor de la publicación Talk of the Town, colabora también con The New Yorker

SAMUEL NEWHOUSE JR, y DONALD NEWHOUSE son los propietarios de "Newhouse Publications", grupo que posee 26 periódicos en 22 ciudades; el grupo de revistas Conde Nast, donde se incluye la publicación The New Yorker; Parade, en suplemento dominical del periódico;
American City Business Journals, periódicos económicos publicados en más de 30 de las principales ciudades estadounidenses; además de poseer acciones en compañía de televisión por cable y en compañías de sistema de cable que llegan a un millón de hogares.

DONALD NEWHOUSE, presidente de la Junta de Directores de Associated Press.

PETER R KANN, Presidente Ejecutivo del periodico Wall Street Journal, Barron's

RALPH J. & BRIAN ROBERTS, propietarios de la compañia Comcast-ATT Cable TV.

LAWRENCE KIRSHBAUM, Presidente Ejecutivo de la división editorial de AOL-Time Warner Book Group
Actores y Directores Judios de Hoolywood !ª part
27 nov 2005
Jay Adler
Luther Adler
Stella Adler
Jason Alexander
Woody Allen (Allen Koenigsberg)
Ed Ames (Urick Ames)
Morey Amsterdam
Shiri Appleby
Allen Arbus
Adam Arkin
Alan Arkin
Bea Arthur (Bernice Frankel)
Ed Asner
Lauren Bacall (Bette Perske)
Barbara Bain (Millicent Fogel)
Jon Robin Baitz
Lenny Baker
Bob Balaban
Barbara Barrie
Richard Benjamin
Jack Benny (Jack Kubelsky)
Milton Berle (Mendal Berlinger)
Jeannie Berlin
Hershel Bernardi
Sarah Bernhard
Theodore Bikel
Joey Bishop (Joseph Abraham Gottlieb)
Mel Blanc (Melvin Jerome Blanc)
Yasmine Bleeth
Claire Bloom
Victor Borge (Borge Rosenbaum)
Tom Bosley
David Brenner
Felix Bressart
Fanny Brice (Fanny Borach)
Albert Brooks (Albert Einstein)
Mel Brooks (Melvin Kaminsky)
Lenny Bruce (Leonard Alfred Schneider)
George Burns (George Birnbaum)
Red Buttons (Aaron Chwatt)
James Caan
Sid Caesar
Eddie Cantor (Edward Israel Iskowitz)
Phoebe Cates (Phoebe Katz)
Jeff Chandler (Ira Grossel)
Andrew Dice Clay (Andrew Silverberg)
Lee J. Cobb (Leo Jacobi)
Howard Cosell (Howard Cohen)
Billy Crystal
Tony Curtis (Bernard Schwartz)
Howard Da Silva (Howard Silverblatt)
Rodney Dangerfield (Jack Cohen)
Neil Diamond
Illeana Douglas
Kirk Douglas (Danielovitch Demsky)
Melvyn Douglas (Melvyn Hesselberg)
Richard Dreyfuss
Bob Dylan (Bob Zimmerman)
Robert Evans (Robert Shapera)
Marty Feldman
Tovah Feldshuh
Norman Fell (Norman Feld)
Harvey Fierstein
Larry Fine (Laurence Feinberg)
Corey Fischer
Eddie Fisher
Al Franken
Leonard Frey
Allen Garfield (Allen Goorwitz)
John Garfield (Julius Garfinkle)
Art Garfunkel
Lorraine Gary (Lorraine Gottfried)
Brad Garrett (Brad Gerstenfeld)
Jack Gilford (Jacob Gellman)
Paul Glaser
Ned Glass
Adam Goldberg
Jeff Goldblum
Barry Gordon
Keith Gordon
Cliff Gorman
Gilbert Gottfried
Elliot Gould
Harold Gould
Lee Grant (Lyova Haskell Rosenthal)
Ellen Greene
Shecky Greene
Andre Gregory
Nick Gregory
Jennifer Grey
Joel Grey
Charles Grodin (Charles Grodinsky)
Ayre Gross
Steve Guttenberg
Buddy Hackett (Leonard Hacker)
Mark Harelik
Aaron Harnik
Lawrence Harvey (Laruschka Mischa Skikne)
Dan Hedaya
Buck Henry (Buck Henry Zuckerman)
Pee Wee Herman (Paul Ruebens)
Stephen Hill (Soloman Krakovsky) - Orthodox!
Marcel Hillaire
Arthur Hiller
Judd Hirsch
Dustin Hoffman
Philip Seymour Hoffman
Judy Holliday (Judith Tuvim)
Oscar Homolka
Michael Hordern
Adam Horwitz
Curly Howard (Jerome Lester Horwitz)
Moe Howard (Moses Horwitz)
Shrimp Howard (Shemp Horwitz)
Lou Jacobi
Sam Jaffe (Shalom Jaffe)
David Janssen (David Harold Meyer)
George Jessel
Al Jolson (Asa Yoelson
Madeline Kahn
Ida Kaminska
Carol Kane
Omri Katz
Andy Kaufman
Julie Kavner
Lainie Kazan (Lainie Levine)
Danny Kaye (David Kaminsky)
Harvey Keitel
Alan King (Irwin Allen Kniberg)
Robert Klein
Sascha Knopf
Jack Klugman
Bernie Kopell
Harvey Korman
Henry Koster (Hermann Kosterlitz)
Jeffery Kramer
Lisa Kudrow
Juliet Landau
Martin Landau
Michael Landon (Eugene Horowitz)
Louise Lasser
Cloris Leachman
Ernest Lehman
Ron Leibman
Sheldon Leonard
Michael Lerner
Sam Levine
Eugene Levy
Jerry Lewis (Joseph Levitch)
Shari Lewis (Shari Hurwitz)
Hal Linden (Harold Lipshitz)
Mark Linn-Baker
Maureen Lipman
Jonathan Lipnicki
Peter Lorre (Laszlo Lowenstein)
Jon Lovitz
Bill Macy (Wolf Marvin Garber)
Howie Mandel
Marcel Marceau
Janet Margolin
Garry Marshall
Chico Marx (Leonard)
Groucho Marx (Julius)
Gummo Marx (Milton)
Harpo Marx (Adolf)
Zeppo Marx (Herbert)
Walter Matthau (Walter Matasschanskayasky)
Elaine May (Elaine Berlin)
Ferdy Mayne
Debra Messing
Bette Midler
Barry Miller
Rick Moranis
Howard Morris
Shelley Morrison (Rachel Mitrani)
Josh Mostel
Zero Mostel
Paul Muni (Muni Weisenfreund)
Alla Nazimova (Mariam Leventon)
Leonard Nimoy
Alan Oppenheimer
Lilli Palmer (Lillie Marie Peiser)
Mandy Patinkin
Sarah Jessica Parker
Rhea Perlman
Natalie Portman
Gilda Radner
Tony Randall (Leonard Rosenberg)
Carl Reiner
Rob Reiner
Paul Reiser
Don Rickles
Peter Riegert
Ron Rifkin
Joan Rivers (Joan Sandra Molinsky)
Edwar G. Robinson (Emmanuel Goldenberg)
Saul Rubinek
Zelda Rubinstein
Winona Ryder (Winona Laura Horowitz)
Mort Sahl
Gene Saks
Adam Sandler
Gary Schandling
David Schwimmer
George Segal
Jerry Seinfeld
William Shatner
Dick Shawn (Richard Schulefand)
Wallace Shawn
Harry Shearer
Anthony Sher
Dinah Shore
Pauly Shore
George Sidney
Silvia Sidney (Sophie Josow)
Simone Signoret
Ron Silver
Jonathan Silverman
Sarah Silverman
Phil Silvers (Philip Silversmith)
Alicia Silverstone
Paul Simon
Rena Sofer
Marla Sokoloff
Daniel Stern
Howard Stern
Ben Stiller
Jerry Stiller
Harold J. Stone
Lee Strassberg
Susan Strassberg
Barbara Streisand
Janet Suzman
Chaim Topol
Michael Tucker
Sophie Tucker (Sophia Abuza)
Anton Walbrook
Eli Wallach
Nancy Walker (Ann Myrtle Swayer)
Sam Wannamaker
Rachel Weisz
Gene Wilder (Jerome Silberman)
Debra Winger
Henry Winkler
Shelley Winters (Shirley Schrift)
Ed Wynn (Isaiah Edwin Leopold)


Irwin Allen
Allan Arkush
June Allyson
Andrew Bergman
Jack Black
Stockard Channing
Charles Denner
Bob Dishy
Boris Karloff
Ted Kotcheff
Claude Lelouch
Oscar Levant
Richard Lewis
Alfred Newman
Mike Nichols
William Powell
David Raksin
Jerry Schatzberg
Noah Taylor
R.H. Thomson
Josef Von Sternberg (Jonas Stern)
Lea Thompson
Howard Zieff
Terry Zwigoff

Lisa Bonet
Joan Collins
Harry Connick Jr.
Roger Corman
Jamie Lee Curtis
Michael Douglas
Fran Drescher
David Duchovny
Douglas Fairbanks (Douglas Elton Ulman)
Carrie Fisher
Harrison Ford
John Frankenheimer Paulette Goddard
John Houseman (Jaques Haussmann)
Barbara Hershey
Anthony Newley
Paul Newman
Freddie Prinze
Tanya Roberts
Robbie Robertson
Rob Schneider
Jason Schwartzmann
Erich Von Stroheim (Erich Oswald Stroheim)
Zoe Wanamaker
Actores y Directores Judios de Hoolywood 2ª part
27 nov 2005
Convertidos al judaísmo

Kate Capshaw
Nell Carter
Sammy Davis Jr.
Anne Meara
Marilyn Monroe
Elizabeth Taylor

Productores Judíos

Harold Arlen (Hyman Arluck)
Lionel Bart
Irving Berlin
Elmer Bernstein
Leonard Bernstein
Aaron Copland
George Gershwin Philip Glass
Ernest Gold
Benny Goodman
Marvin Hamlisch
Oscar Hammerstein
Phil Harris
Lorenz Hart
Bernard Herrmann Jerome Kern
Erich Wolfgang Korngold
Gustav Mahler
Richard Rodgers
Leonard Rosenman
Arthur Schwartz
Max Steiner


Directores judíos

Jim Abrahams
Darren Aronofsky
Ralph Bakshi
Burt Balaban
Peter Bogdanovich
Harold Clurman
Joel and Ethan Coen
George Cukor
Robert Epstein
Max Fleischer
Richard Fleischer
Melvin Frank
William Friedkin
Larry Gelbart
Amos Gitai
Menahem Golan
Keith Gordon
Arthur Hiller
Jeremy Paul Kagan
Aviva Kempner
Irwin Kershner
Stanley Kramer
Stanley Kubrick
Fritz Lang
Norman Lear
Mervyn LeRoy
Barry Levinson
Dani Levy
Ernst Lubitsch
Sidney Lumet
David Mamet (Richard Weisz)
Joseph Mankiewicz
Joe May (Joseph Mandel)
Nicholas Meyer
Elijah Moshinsky
Paul Mazursky
Max Ophuls (Maximilian Oppenheimer)
Frank Oz (Frank Ozkerwitz)
Alan J. Pakula
Larry Peerce
Roman Polanski
Sidney Pollack
Abraham Polonsky
Otto Preminger
Max Reinhardt (Maximillian Goldman)
Martin Ritt
Stuart Rosenberg
Herbert Ross
Robert Rossen
Boris Sagal
John Schlesinger
Melville Shavelson
Don Siegel
Joan Macklin Silver
Robert Siodmark
Todd Solondz
Steven Speilberg
Billy Wilder
Herbert Wise
Robert Wise
William Wyler
Robert Zemeckis
Fred Zinneman
David Zucker
Jerry Zucker


Actores y personajes varios


Al Jolson
Mandy Patinkin
Gary Grant
William Shatner
Seth Green
Gwyneth Paltrow
Wynona Ryder
Sarah Jessica Parker
Natalie Portman
Harrison Ford
David Duchovny
Robert Downey, Jr.
Jon Lovitz
Yasmine Bleeth
Paul Newman
Bette Midler
Matthew Broderick
Laurence Harvey
Debra Messing
Woody Allen
Dustin Hoffman
Noah Wyle
Kirk Douglas
Ben Stiller
Goldie Hawn
Billy Crystal
Daniel Day-Lewis
Mel Brooks
Ben Kingsley
Michael Douglas
Yves Montand
George Burns
Leonard Nimoy
Kevin Kline
Juliana Marguiles
Peter Falk
Tracy Pollan
Harvey Keitel
Jane Seymour
Peter Sellers
David Arquette
Debra Winger
Richard Dreyfuss
Edward G. Robinson
Michael Landon
Lisa Bonet
Rodney Dangerfield
Lauren Bacall
Elliott Gould
Bronson Pinchot
Piper Laurie
Douglas Fairbanks
Judy Holliday
Tony Curtis
Rob Schneider
Sarah Bernhardt
Jason Alexander
Camryn Manheim
Harvey Fierstein
Paul Reiser
Hank Azaria
Red Buttons
Dyan Cannon
Re: La extrema derecha, creada por la izquierda capitalista
27 nov 2005
Y para terminar os pongo aqui algunos nombres de actores judios en que saviamente se han cambiado el nombre original:
Cary Grant - Larry Leach
Charles Bronson - Charles Buchinsky
Danny Kaye - Daniel Kaminsky
Douglas Fairbanks, Jr. - Douglas Ullman
Edward G. Robinson - Emanuel Goldberg
Elliott Gould - Elliott Goldstein
Gene Wilder - Jerome Silberman
George Burns - Nathan Birnbaum
Harry Houdini - Ehrlich Weiss
Jack Benny - Benny Kubelsky
Jane Seymour - Joyce Penelope Frankenburg
Jeff Goldblum - Jeff Goldblum
Jerry Lewis - Joseph Levitch
Jill St. John - Jill Oppenheim
Judy Garland - Judith Tuvin
Karl Maiden - Maiden Sekulovitch
Kirk Douglas - Issur Danilovich Demsky
Leslie Howard - Leslie Stainer
Natalie Wood - Natasha Gurdin
Peter Lowe - Laszlo Lowenstein
Steven Spielberg - Steven Spielberg
Tony Curtis - Bernard Schwartz
Walter Matthau - Walter Matasschanskayasky
Winona Ryder - Noni Horowitz
Re: La extrema derecha, creada por la izquierda capitalista
27 nov 2005
La veritat és que després de veure aquesta llista on hi ha del millor dels grans mestres del cinema, potser em fare jueu i buscare si en el meu passat hi han sefardites -potser pel meu cognom- (be, sera dificil fer-me'n perque hauria de creure en Deu i no m'hi veig en aquesta situacio).
Tot plegat sense deixar de ser antisionista. Ja que em penso que el que acabes de fer no es pas antisionisme, te un altre nom: antisemitisme.

Si tots aquests noms que poses aqui estan d'acord amb l'Estat jueu o li donen suport, si tots pertanyen a l'anomenat lobby jueu em callo la boca. Pero que vols que et digui, em sembla que gent com Stanley Kubrick o Woody Allen d'acord amb l'Estat sionista no estan. Per tant, el que estas fent deu més a Gooebels que a Hamas o el FPLP, mes a l'Inquisicio que a la Internacional (per cert, repleta de grans figures d'ascendencia jueva). Se'n diu racisme i feixisme d'aixo. Em sap greu si aquesta no era la intencio.
Re: La extrema derecha, creada por la izquierda capitalista
28 nov 2005
No he vist cap pel·lícula sobre l'hels genocidis comunistes perquè no veig gaires películes, però sí que he vist james bond, i per cert, ja sé que els EUA volen tenir l'esquerra controlada, no t'ho nego, per això jo també aposto per acabar amb els progres i fer una esquerra radical de debò que admeti tot el que ha passat en el passat amb els altres tipus d'esquerra, de fet ADECAF, estem més d'acord que no et penses, el que em rebenta de tu és el teu antimarxisme visceral i alguns comentaris racistes que has escrita aquí a indymedia de forma deliberada i sense pensar gaire penso jo vaja.
Per cert, repeteixo la pregunta, què vols dir quan dius que vius lluny?
Sindicat Terrassa