Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : especulació i okupació
Una nit a l'òpera amb l'Ariadna Pi
25 nov 2005
Imatges de una nit inolvidable.
DSC_0017.JPG
DSC_0026.JPG
DSC_0028.JPG
DSC_0046.JPG
DSC_0049.JPG
DSC_0050.JPG
DSC_0065.JPG
DSC_0069.JPG
I el video.
Mira també:
http://www.youtube.com/watch.php?v=BTKyfMUuBH4

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Una nit a l'òpera amb l'Ariadna Pi
25 nov 2005
Sou escòria, sou la massa embrutida que intenta que tot sigui tan degenerat com ella, sou l'ameba intestinal, farcida d'excrements, que vol parasitar més gent.

Mireu els preus del Liceu i veureu si son "burgesos".


PD: Maleducats de merda. Caldria que hi hagués un pou amb llops que s'obrís en detectar púrria a sobre.
més fotos de la nit a l'òpera
25 nov 2005
liceu 002.jpg
liceu 009.jpg
liceu 015.jpg
més fotos de la nit a l'òpera
Re: Una nit a l'òpera amb l'Ariadna Pi
25 nov 2005
ARIADNA, T'ESTIMO!!!
Re: Una nit a l'òpera amb l'Ariadna Pi
26 nov 2005
I com és que el video no es pot descarregar?
Té molt de copyright?
Re: Una nit a l'òpera amb l'Ariadna Pi
26 nov 2005
Per un que passava:
i tu has mirat els preus? perquè jo encara no he vist que hi hagi el dia de l'espectador, en canvi si que hi vaig veure el president de repsol-ypf, entre d'altres... a mi em sembla que comences a tenir por de perdre els teus privilegis, i que qualsevol dia una turba de gent desesperada, farta de fàstics, entri a casa teva i et foti dintre un pou ple de llops.
Re: Una nit a l'òpera amb l'Ariadna Pi
26 nov 2005
algu pot explicar com va anar tota laccio?merci
Re: Una nit a l'òpera amb l'Ariadna Pi
26 nov 2005
Aquí tens alguns preus:

Per als menors de 26 anys hi han descomptes del 70%

ZONA 1 101,00
ZONA 2 72,00
ZONA 3 56,00
ZONA 4 41,50
ZONA 5 27,50
ZONA 6 20,50
ZONA 7 15,50

Abonaments per poder veure cinc obres:

Preu €
Zona 1 286.25
Zona 2 226.25
Zona 3 192.50
Zona 4 155.00
Zona 5 108.75
Zona 6 80.00
Zona 7 60.00
Zona 8 (sense visió) 30.00

Divideix i veuràs que val com un cinema, i molt menys que drogar-se el dijous, divendres, dissabte i diumenge.

Otello, dijous:

Zona 1 164.25
Zona 2 115.75
Zona 3 89.25
Zona 4 64.75
Zona 5 41.75
Zona 6 30.00
Zona 7 22.00
Zona 8 (sense visió) 8.00


Otello, dissabte:

Zones Preu €
Zona 1 60.25
Zona 2 47.50
Zona 3 40.50
Zona 4 32.50
Zona 5 23.00
Zona 6 16.75
Zona 7 12.50
Zona 8 (sense visió) 6.25


Però és clar, tú directament voldràs sentir una batucada o una fusió de sons tribals i jazz negre, oi? No et sonen els clàssics.


Privilegis jo? El relatiu benestar de casa meva és fruit de l'esforç, però com algú me l'intenti prendre es veurà amb els budells fora abans que sàpigui com ha estat possible.
Re: Una nit a l'òpera amb l'Ariadna Pi
27 nov 2005
Amb els teus budells penjarem al teu germà capellà !
Re: Una nit a l'òpera amb l'Ariadna Pi
27 nov 2005
Menja'm el cul suat i sense dutxar. Proletari assassí.
Re: Una nit a l'òpera amb l'Ariadna Pi
27 nov 2005
El que li caldria al Liceu són més Orsinis quan estés farcidet de gent com tu, llàstima que mai passés pels llocs quan hauries de passar. El teu classisme i els teus insults fan que a ningú li faci cap pena que un dia et rebentessin els intestins, potser en mig d'un ària composada al teu honor per una orquesta de desclassats, escòria i demés bazofia que tant et fa repelús.

Podreix-te paràsit. Arribarà el dia que enlloc de bones paraules trobaràs el que et mereixes.
Re: Una nit a l'òpera amb l'Ariadna Pi
27 nov 2005
Qui parla... l'escòria amb potes i cua prènsil, torna a la teva casa ocupada a dormir amb el teu gos i tallar per enèssima vegada la coca amb matarrates.

L'únic que perdrà vuit metres de budell prim desitjo que siguis tu, espero que enganxat entre les dents d'una motosserra o les pales d'una piscina. No importa, segur que t'agradarà només per les estirades que et farà la teva pròstata malalta d'amor.

T'aconsello que la formis aquesta orquestra d'escòria, amb tu com a genial director, i plena de tambors, flautes i altres instruments africans primitius. I en Manu Chao de solista, mentres acaricia les teves natges i les d'en Zerolo.

Vinga, torna a demanar ajudes socials al govern que tant odies. Ics de (XD per si ets tan curt com per no veure-ho).
Re: Una nit a l'òpera amb l'Ariadna Pi
28 nov 2005
Sóc petit-burgès, si voleu puc fer de mediador...
Re: Una nit a l'òpera amb l'Ariadna Pi
28 nov 2005
Me gusta mucho la iniciativa de Ariadna, no caigais en contestar a los que no se enteran de nada, no tienen remedio.
Re: Una nit a l'òpera amb l'Ariadna Pi
29 nov 2005
em sap greu que una acció tan interessant acabi trivialitzada amb un discurs de porta de lavabo on s ´intenta demostrar qui es més feixista si el de dretes o el d ´esquerres.
Re: Una nit a l'òpera amb l'Ariadna Pi
30 nov 2005
Jo encara no entenc el motiu de l'entrada al Liceu , perquè si es pels preus, entenc que s'haurà d' entrar a tots els teatres , cinemes ,estadis de futbol i tot el que té a veure amb l'espectacle...no???A tot s'ha de pagar.
Llavors, la meva pregunta és:
-Esteu en contra del Liceu en particular o contra el sistema en general??
-Quina culpa tenia una gallina d'això?
Re: Una nit a l'òpera amb l'Ariadna Pi
30 nov 2005
Jo estava al Teatre quan va ocorrer tot el "xou".
Com a dit el meu predecessor, quina culpa tenia la gallina? Mes que una nit d'òpera això semblava :"rebelion en la granja!!"
Des de aquí llenço un crit en favor dels animals i jo covocaria una manifestació en contra de la gent que utilitza d'aquesta manera tan feixista, interessada i partidista els animals!!!
Com tan bé ha dit el meu predecessor , el liceu te preus assequibles a tothom, joves, gent de 3a edat...etc,
Per cert , ja que anàveu a l'òpera i en especial al liceu, us ho podrieu haver currat una mica més , i invertir algo més en la "performance" i no tant en les càmeres digitals, i mòbils de tercera generació que tots lluíeu i que tan bé surten retratats al video.
Re: Una nit a l'òpera amb l'Ariadna Pi
02 des 2005
no em toqueu els collons, que em quedaré sense feina
Re: Una nit a l'òpera amb l'Ariadna Pi
02 des 2005
no em toqueu els collons, que em quedaré sense feina
Re: Una nit a l'òpera amb l'Ariadna Pi
04 des 2005
Crec que ja és un clàssic l'argument de "mira quines cámeres digitals" o "pero si tens la play station". És penós que la passivitat d'alguns encara quedi justificada per banals recriminacions materialistes. Creieu que hem d'anar amb roba de bosses de sac per criticar el que considerem injust? Segurmament si hi anessim aleshores la crítica es basaria en això. Una càmara digital és un mitjà utilitzat per poder mostrar en medis com aquest, on fins i tot les posiscions contraries com les vostres tenen veu (cosa que no es pot dir dels vostres medis ofcialistes on només hi cap la veu dels publicistes, que, al cap i a la fi son qui paguen els pressupostos milionaris dels informatius), les accions realitzades.
Per altra banda està el tema del preu de les entrades. Potser no heu entès molt bé l'acció, però no anava pas dirigida al preu de les entrades. El preu de les entrades és una trivialitat que poc ens importa comparada amb la gestió especulativa del sòl que, no només es permet desde el vostre protector govern, sino que es promociona.
Si l'únic que podeu criticar vosaltres és si tens aquest o aquest altre mòvil o necessiteu recorrer a generalitzacions respecte al consum de drogues sense tenir ni idea de qui era qui organitzava l'acte, seguiu criticant.
Si aquest despreci us fa mantenir la conciencia tranquila en el vostre estatus acomodat (que amb tant d'esforç heu aconseguit, per suposat) i gracies a això podeu mantenir el grill que us diu que les coses no van bé ben calladet i només sortir al carrer seguint algun tipus de desplegament mediàtic com el del cívic i famós "no a la guerra", tranquils, no us necessitem: seguiu mirant la tele. Ah! i no us olvideu de demanar més policia.

Sempre maleducat, sempre incívic.
Re: Una nit a l'òpera amb l'Ariadna Pi
04 des 2005
Ben dit! Que sempre sortiu amb la mateixa. Com ha dit el de dalt, no era una protesta contra els preus del liceu però vosaltres no ho heu ni entès, perquè tampoc us deuen interessar els problemes de la gent que està sent víctima del procés especulador del barri i us estimeu més centrar-vos en que us van espatllar la nit al teatre. Però també vull dir que, encara que hagués estat una protesta contra la política excloent del liceu, hauria estat legítima. ¿Què hi ha entrades per 15€? I el que ha donat la dada ho diu com si fos algo que tothom es pogués permetre! Ja em faig una idea dels calers que tens tu, perquè el que és jo, no puc permetrem ni anar al cinema un cop al més. ¿Que hi havia gent amb mòbils de 3ª generació? El problema no és la gent que te un bon mòbil, una bona camara y una consola (i pocs dels que van anar deuen poder permetre's les tres coses, a part) El problema es la gent que té un bon mòbil cada tres mesos, un bon cotxes, una bona vivenda i una caseta a fora, uns bons estudis que consten una pasta cada semestre, una bona tele, una bona consola, amb els seus jocs originals (per descomptat, són decents, no els piratejaràn), una bona camara digital per gravar xorrades, una bona camera per fotografiar les seves meravelloses vacances, i que a sobre van criticant que la gent que encara té preocupacions social no visquin a sota un pont. Quins collons. El problema no és quant et paguen o els diners que tingui el teu pare, el problema és l’actitud que aquesta diferència et fa prendre envers els problemes que afecten a altre gent. El problema és que et cridin a la cara que hi ha gent gran que s’està quedant al carrer per culpa de l’especulació i l’avarícia d’uns quants i que tu responguis que no ho pot dir algú amb un mòbil de 100€.
Re: Una nit a l'òpera amb l'Ariadna Pi
04 des 2005
Ben dit! Que sempre sortiu amb la mateixa. Com ha dit el de dalt, no era una protesta contra els preus del liceu però vosaltres no ho heu ni entès, perquè tampoc us deuen interessar els problemes de la gent que està sent víctima del procés especulador del barri i us estimeu més centrar-vos en que us van espatllar la nit al teatre. Però també vull dir que, encara que hagués estat una protesta contra la política excloent del liceu, hauria estat legítima. ¿Què hi ha entrades per 15€? I el que ha donat la dada ho diu com si fos algo que tothom es pogués permetre! Ja em faig una idea dels calers que tens tu, perquè el que és jo, no puc permetrem ni anar al cinema un cop al més. ¿Que hi havia gent amb mòbils de 3ª generació? El problema no és la gent que te un bon mòbil, una bona camara y una consola (i pocs dels que van anar deuen poder permetre's les tres coses, a part) El problema es la gent que té un bon mòbil cada tres mesos, un bon cotxes, una bona vivenda i una caseta a fora, uns bons estudis que consten una pasta cada semestre, una bona tele, una bona consola, amb els seus jocs originals (per descomptat, són decents, no els piratejaràn), una bona camara digital per gravar xorrades, una bona camera per fotografiar les seves meravelloses vacances, i que a sobre van criticant que la gent que encara té preocupacions social no visquin a sota un pont. Quins collons. El problema no és quant et paguen o els diners que tingui el teu pare, el problema és l’actitud que aquesta diferència et fa prendre envers els problemes que afecten a altre gent. El problema és que et cridin a la cara que hi ha gent gran que s’està quedant al carrer per culpa de l’especulació i l’avarícia d’uns quants i que tu responguis que no ho pot dir algú amb un mòbil de 100€.
Re: Una nit a l'òpera amb l'Ariadna Pi
05 des 2005
Insistint en el tema del preu de les entrades. La cosa no anava contra la gent a qui agrada l'òpera, sinó contra les castes que tenen al Liceu el seu cau, la gent que forma el Cercle del Liceu, que són els de sempre: les families de l'alta burgesia catalana i, quan són de visita, l'espanyola, com el Cortina, el president de Repsol, que estava entre els asistents als que es volia interpel.lar amb l'acció.
Re: Una nit a l'òpera amb l'Ariadna Pi
27 gen 2006
Sou gilipolles tots els qui ho vareu fer.
Si no voleu anar no hi aneu...
La opera es un vici prou car com per haver de suportar uns incívics estúpids amb ànsies de revenja.
Sindicato Sindicat