Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : immigració : guerra
Alternatives a la cimera Euromediterrània
24 nov 2005
La Conferència Mediterrània Alternativa i la Conferència Mediterrània de Nacions Sense Estat són algunes de les principals alternatives a la Cimera Euromediterrània, que començarà diumenge a Barcelona. La Conferència de les Nacions Sense Estat abordarà qüestions com el sindicalisme, l'autodeterminació o la lluita juvenil en nacions com, per exemple, la Cabília, els Països Catalans, Còrsega, el Kurdistan, Palestina, Sicília o Sardenya.

La Conferència Mediterrània Alternativa en canvi, intentarà d'abordar la situació del medi, les dones, la cooperació, l'economia, o la seguretat i els conflictes als països de la conca mediterrània. A més, també proposa tallers, taules rodones i seminaris sobre qüestions més variades, com la situació del poble amazic, la immigració juvenil, el futur del Kurdistan, etc. Així mateix, la Conferència de les Nacions Sense Estat inclou un concert dels pobles de la Mediterrània, amb Mesclat, un grup cors, un de sard i un cantant de la Cabília. El concert es farà divendres al passeig del Born de Barcelona.
CAP DE SETMANA DE MOBILITZACIONS

Els actes centrals contra la cimera Euromediterrània es faran a Barcelona diumenge. L'acció més multitudinària serà, previsiblement, la manifestació que ha de sortir de la plaça de Catalunya a les dotze del migdia. Però, diumenge mateix, a la tarda, també hi haurà una marxa que anirà del passeig de Pujades fins al Fòrum, que és on es reunirà la cimera. El dia abans es farà un debat públic al CCCB per recollir les principals reivindicacions a la cimera.
Mira també:
http://www.cmnse.org

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat