Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: dones
ERC en defensa de l'integrisme Islamic
24 nov 2005
La ciutat de Lleida ha viscut aquests darrers dies indignada per l'actitud de l'iman de la ciutat, que es va negar a ser entrevistat per una periodista del diari "La Mañana" perquè era una dona.
Lògicament li ha caigut tacó per tots els cantons i, com era previsible, també hi ha hagut qui l'ha defensat. Però no era d'esperar que el seu màxim i més aferrissat defensor fos el cap d'ERC a l'Ajuntament de Lleida, Xavier Sáez. Aquest individu, que a més és el responsable de la sectorial municipal d'ERC, diu que "cal buscar fórmules perquè la gent entengui com funcionen els musulmans". És a dir: res de demanar als immigrants que s'integrin, sinó tot el contrari: hem de ser els catalans els que ens hem d'adaptar als immigrants.

Per nosaltres, sobren comentaris

This work is in the public domain

Comentaris

Re: ERC en defensa de l'integrisme Islamic
24 nov 2005
Pere, no és gens fàcil conviure amb gent d`altra cultura, ni tan sols d`una mateixa, així que com ho veus tu? que s`ha de fer, imposar-lis el Papa Benedictus xxx???
jo vaig sentir fa uns mesos a la comradio a aquest imam parlant amb la silvia cópulo i em sembla que la locutora mirava més d`atacar per qualsevol banda un costum o una actitud que l`iman va tenir
( va ser en el ramadà ,que no va voler atendre a una periodista de tv maquillada) que no escoltar i
mirar d`entendre la seva postura com a representant d`una religió.
cal dir que els imans són escollits per cada comunitat i encara que tenen influència sobre els musulmans, el tracte que li tenen sembla més proper i del cada dia que els representants de la esglèsia catòlica- precisament per la situació d`atac i condemna que els hi posen com a etiqueta, però que no consideren a l`hora de contractar-los com a mà d`obra.
Re: ERC en defensa de l'integrisme Islamic
24 nov 2005
guarà: el que no podem admetre de cap manera, amb l'excusa del respecte a altres cultures, és el menspreu a les dones, ni la seva discriminació i maltractament. Volem que la religió catòlica sigui un assumpte privat, per això no la volem a les escoles, de la mateixa manera l'islam ha de ser un assumpte privat, i les relacions entre les persones s'han de regir per una ètica i unes normes comunes i democràtiques. Igual que no accepto que els catòlics m'imposin la seva moral i el seu punt de vista, tampoc no acceptaré que ho facin els musulmans.
Re: ERC en defensa de l'integrisme Islamic
24 nov 2005
Guara, aqui l'esglesia catolica no hi pinta res, els fets estan clars.

L'iman de Lleida es nega a donar una entrevista a una peridodista perque es una dona i despres els d'ERC ho defensen.

Sobren comentaris, i no vull ni pensar el que una persona aixi predica a la mesquita.
Re: ERC en defensa de l'integrisme Islamic
24 nov 2005
que no eras de esperar?¿? si los de erc son unos hijos de puta quemarian iglesias pa darsaelas a lo moros, y estos son los feministas, ahh en iran han matado a dos homosexuales ahorcados, no os manifestais?? ya se ya se, no es contra la derecha o la iglesia y entonces no mola
Re: ERC en defensa de l'integrisme Islamic
24 nov 2005
d`acord
en tot cas ja dic que vaig sentir a l`imam i bàsicament només donava a entendre que en la seva funció pública de representant no era capaç de controlar el seu instint com a home (ja se sap que han de fer un règim especial)¿¿??
Re: ERC en defensa de l'integrisme Islamic
24 nov 2005
Entre el guará, guarí, guaraní y guaraná ya me he hecho la lía un picho ppero, de todos modos, el único que dice una cosa sensata es el de los interrogantes invertidos.
Joder, con lo fácil que sería echar a los moros y a los republicanos de propina.
Re: ERC en defensa de l'integrisme Islamic
24 nov 2005
Doncs mira que si el vol entrevistar el Boris Izaguirre.
Uff !!!
Re: ERC en defensa de l'integrisme Islamic
24 nov 2005
Estic dacord amd l óbsrvacio que en fa guarani. A mi els partits politics em semblen mes perillosos que les religions.
Em sembla funemental :
Iman es algu escuullit per la gent del seu entorn.
Els vostres punts de vista son absolutament antidemocratics: ja que el que os mou es mata les diferencies imposant la vostre identitat.

Tant doncs com agente 0069 teniu el mateix punt de vista el del catolic, blanc,europeu.
Jo em puc negar a rebre a qui jo vulgui i tu no hi has de fer res.
El feminisme occidental que es creu alliberat i que va pel mon "alliberant la dona" ficantse alla on no se li demana es exactament igual que la arrogansia d´en Bush and company amb la seva democracia y justicia.
Sou uns imperialistes malalts com tot el sistema que os envolta.
Em sembla menys preuar la inteligencia,l´instint de supervivencia i tota la força que poseeix la dona.
Ens pensem que les dones son mes debils i per aixo les em de defensar: nosaltres els forts.
Si les dones pateixen la violencia que pateixen desde fa milers d´anys es precisament perque occident va cear els generes : el fort i el debil.I va começar a separar el mon femeni del masculi, en fort i en debil, el poseidor i la poseida.
Occident a importat el seu odi cap a les dones a tot el mon.
Els estats laics son tan fastigossos com els integristes. Tots fan la mateixa pudor a mort espantosa. I vosaltres sou els actors anonims d´aquesta mort colectiva.


Fins que no busquem les diferencies personals i colectives dels altres i les respectem sense vulgueri imposar el nostre criteri sobre algo que es 100 per 100 alie a nosaltres no viurem en pau entre les persones i els pobles.
Sindicato Sindicat