Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
II Col•loqui
22 nov 2005
En pogut observar que de nou apareixen informacions sobre la nostra associació i sobre el nostre II Col•loqui recentment celebrat.
Benvolguts Senyors:                 22-11-2005
En pogut observar que de nou apareixen informacions sobre la nostra associació i sobre el nostre II Col•loqui recentment celebrat. Tornem a manifestar la nostra sorpresa al qualificar-nos com "nacionalsocialistes" i "nazis ocults", i donat que entenem que aquestos dos adjectius poden ser jutjats com delictius per l'actual Codi Penal, sol•licitem per la seva banda una retirada dels mateixos. Neguem absolutament el caràcter ?revisionista? o ?negacionista? de la nostra associació; el Codi Penal impedix condemna aquestes posicions, i nosaltres ens ajustem absolutament i en tots els casos a la legalitat vigent. No deixa d'estranyar-nos que només sobre un determinat esdeveniment històric siga la legislació penal la que es pronuncie i tanque qualsevol possibilitat d'investigació: Repetim no som ni ?negacionistes? ni ?revisionistes?, però, sí acèrrims defensors de la llibertat d'expressió i ens estranya aquesta circumstància. Estem segurs que en aquest punt, també els senyors d'Indymedia, tan escrupolosos en la defensa de tota classe de llibertats, estaran amb nosaltres.
Creiem que la utilització de determinats adjectius amb intenció desqualificadora, amaga una negació al debat amb plantejaments i idees diferents. És un camí curt. Què queda de la en altre temps nova, sorprenent i avantguardista esquerra catalana?
Respecte als comentaris sobre el senyor Salvatore França, seria convenient s'informen de la seva situació legal i del resultat de les acusacions que varen ser abocades contra ell. Els recordem que aquells episodis van ocórrer en els anys 70 quan la CIA i els serveis secrets italians criminalitzaba tota dissidència política, a major benefici dels partits del règim (DC i PCI) i del domini dels EE. UU. sobre Italia, en uns moments de gran inestabilitat geopolítica en el Mediterrani. Un altre dels nostres ponents, Gabriele Adinolfi, no ha tingut cap inconvenient a donar conferències al costat de representants de l'esquerra radical italiana sobre aquest tema.
Pel que fa al senyor Ernest Milà, efectivament, com tanta altra gent, en la seva joventut va tindre una marcada militància política, al PENS, que no CEDADE. Avui es un dels màxims coneixedors de les problemàtiques relacionades entre Espanya y el Marroc, i amb tal qualitat va pendre lliurement la paraula al nostre II Col.loqui.
No es convertisquen en caçadors de bruixes, amb els que arriben de Washington és prou.
El nostre II Col•loqui no tènia cap intenció "oculta" més que l'intercanvi d'idees sobre EuroSibèria i la possibilitat d'una creació política capaç d'enfrontarse a la potència plutòcreta dels EE. UU. en el tauler internacional. O, si el preferixen, d'oposició al "Sistema", definit pel nostre amic Guillaume Faye, com "el sistema de matar als pobles".
Finalment confirmar que "el Ravello eixe" va fer una conferència en Llibreria Europa i que no tindria inconvenient a repetir en qualsevol altre lloc. El tema de la mateixa era les profundes relacions etno-històriques entre Catalunya i València i la defensa de la "unitat de la llengua". En aquest sentit, el mateix Enrique Ravello, o qualsevol dels membres de Terra i Poble no tindra cap inconvenient en defensar les nostres idees i postulats en qualsevol altre lloc on siguem convidats.
Esperem que aquesta carta puga oferir una mica de claredat sobre els nostres proposits i confien en rebre un judici mes en consonancia amb els fets objectius i els temps de llibertat de expresió en que vivim.
Cordials salutacions.
Terra i Poble

P.D: L´associació Terra i Poble es reserva, cas de no fer els pertinents aclariments, el dret a entaular les oportunes accions judicials, en defensa de la veritat i el seu bon nom.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: II Col•loqui
22 nov 2005
Nazis ocults (o no tant pel que es veu), revisionistes, això és el que sou o el que jo penso que sou, així que us podeu pirar d'aquí i emprendre les mesures legals que us surtin dels collons.
Re: II Col•loqui
24 nov 2005
Estos son unos nazí-fachas de cuidado, vinculados a Accion Radical y a CEDADE, apoyan los actos de la falange. "El Ravello eixe" es de la ejecutiva de los nazis del MSR.
Sindicat Terrassa