Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Sotsarrendaments injustos: Quan l'especulador viu a casa
22 nov 2005
Tenim molt clar que cal denunciar l'especulació quan es tracta d'institucions, governs, propietaris i similars, però sembla que quan l'especulador és el llogater s'accepti alegrement com per la lògica del moment.
Si bé és cert que actualment l'especulació és el pa de cada dia i que els preus de molts propietaris són realment abusius, no és menys cert que els sotsarrendaments de molts llogaters són encara més abusius.
Si els pisos ja són cars, l'especulació que porten a terme alguns llogaters encara els fa més cars i contribueix a fer més grossa la bola especulativa actualment existent.
A banda d'això, i en moltíssims casos, el llogater que sotsarrenda ni tan sols garanteix els drets mínims als sotarrendats que tan reclama per ell. No es respecten els espais, es fa fora la persona quan es vol, no se li fa contracte de sotsarrendament, se li puja el lloguer arbitràriament i un llarg etcètera que ja va sent hora que comenci a ser denunciat com a especulació amb tot el sentit de la paraula.
La realitat de Barcelona ciutat, i moltes altres, és que lluny de l'anomenat pis compartit, es sotsarrenden habitacions a preus desorbitats i/o injustos i sota drets totalment limitats a fi de viure a costa de l'altri, fer negoci, o, en definitiva, especular sense escrúpols.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Sotsarrendaments injustos: Quan l'especulador viu a casa
22 nov 2005
D'acord.

I que podriem fer?
Re: Sotsarrendaments injustos: Quan l'especulador viu a casa
22 nov 2005
El rellogament sense el permis del propietari esta prohibit ,i es pot avisar al propitari, que pot anular el contracte.Jo ho vaig fer amb uns veins molt sorollossos que vivien molts i el propitari no ho savia ,i els va fer fora.
Sindicat Terrassa