Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Agost»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
  01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: corrupció i poder : criminalització i repressió
mossos d'esquadra a judici per detenció il·legal
21 nov 2005
Una quarantena de persones recolzà la roda de premsa de la Plataforma popular contra el pla Caufec d'Esplugues davant de la comissaria dels mossos de L'Hospitalet per a anunciar una querella per detenció il·legal i maltractaments.
aixo no es delicte 20N05-w.jpg
parlanti 20N05-w.jpg
Mentre esperaven al grup de persones participant de l'acte amb els cascos d'antiavalots preparats i amb un tarannà molt diferent al de fa un any, el cap de torn s'apropà al grup per interessar-se per les característiques de l'acte mentre apareixien cartells al·lusius a la detenció il·legal del 20N04.

A la roda de premsa va participar un membre de la Comissió Antirepressiva de L'Hospitalet que va explicar l'assetjament dels mossos d'esquadra a immigrants i moviments socials. També va recalcar que els mossos d'esquadra són la modernització de les funcions de la policia de sempre.

Les altres dues persones, membres de la Plataforma popular i la Coordinadora d'associacions veïnals contra el pla Caufec d'Esplugues van explicar els fets de l'any passat, el desenvolupament del judici i la futura querella. Van destacar la contradicció entre l'ideari polític d'esquerres amb la funció actual del cos policíac dirigit per membres que fa unes dècades corrien davant la policia i rebien maltractaments.

Així, també es va informar que deu mesos després de l'absolució, la conselleria d'interior de la Generalitat no ha realitzat cap investigació interna ni ha obert cap expedient informatiu als mossos protagonistes de la jornada. No només això, sinó que encara justifica i valida l'actuació policial.

Les dues persones detingudes l'any passat i absoltes dels càrrecs de atemptat, resistència, desobediència i lesions iniciaran properament la querella per detenció il·legal i maltractaments.
Mira també:
http://www.noalplacaufec.net

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more