Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Elecció a Rector-UAB: Vota nul
20 nov 2005
En l’anterior elecció a Rector, el candidat va ser elegit per poc més del 3% del Col·legi electoral de la UAB, al mateix temps que els vots nuls i blancs es van apropar al 3%.
Amb independència de lâelevat grau dâabstenció que acostuma a caracteritzar aquest tipus de convocatòria electoral, els resultats indicaven el fort rebuig de la Comunitat universitària davant dels greus dèficits democràtics imposats per la LOU.
Avui, la LOU segueix sent la legislació vigent, i el projecte de modificació que sâha redactat perpetua el seu tarannà en molts aspectes que excedeixen lâeventual modificació del sistema dâelecció del rector.
Ãs per això que la Secció sindical de la CGT a la UAB es reafirma en els mateixos termes del comunicat que havia transmès el 2002 a tota la Comunitat universitària:
âEl 22 de novembre hem de deixar clar que no ens sotmetem en silenci a unes regles del joc inacceptables que combinen el ridícul amb el menyspreu.
La LOU constitueix un menyspreu absolut per la dignitat de tota la Comunitat universitària, reduïda a ser una simple comparsa en una farsa ridícula.
Cal una oposició inequívoca a la LOU i no conformar-se amb qüestionaments puntuals que pretenen un simple maquillatge.
Per tal de deixar constància del nostre rebuig en front dâun procediment digne dels períodes més foscos de la nostra història, el vot en blanc no és suficientment explícit. Tampoc serveix la simple abstenció ja que un alt grau dâabstenció és la norma habitual en les eleccions universitàries i no es considerarà com un rebuig significatiu dâaquesta farsa.
Ãs per això que cridem a emetre un VOT NUL marcant qualsevol papereta amb un inequívoc: No a la LOUâ?

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Elecció a Rector-UAB: Vota nul
20 nov 2005
Molt bé, ja son dos mínim els col·lectius que fan campanya pel vot nul:

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/216751/index.php
Elecció a rector (UAB): VOTA NUL
21 nov 2005
No som clients, som estudiants!
Sindicat Terrassa