Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
2 detencions a Mallorca
19 nov 2005
Dues detencions desprès de la manifestació antifeixista
Han detingut un menor i un major d'edat enmig de la càrrega policial iniciada desprès de la manifestació antifeixista d'aquesta tarda a Ciutat (Mallorca). Durant el transcurs d'aquesta, la policia s'ha mantingut en una actitud hostil cap els participants, convocats per diferents col·lectius antifeixistes mallorquins.
Desprès de la manifestació s'ha produït la repressió per part del cos policial, quan han detingut aquestes dues persones, els quals se'ls imputa un delicte de desordre i danys i públics i desordre i atemptat contra l'autoritat respectivament.
En aquests moments resten a comissaria a l'espera d'assistència lletrada.

Seguirem informant.

Alerta Solidària

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 2 detencions a Mallorca
19 nov 2005
Jo sempre tinc el seu telèfon per si de cas haig de contar amb la seva ajuda.

Visca Alerta Solidària!!
Re: 2 detencions a Mallorca
19 nov 2005
ha estat una liada, tot-hom corrent per el casc antic , la poli tenia molt d' odi el cap de setmana anterior uns joves es van enfrentar amb un policia , i li van obrir el cap , em arribat a la plç. on es convocava la manifestacio , hi ha agut moltissimes de identificacions ,la policia montava 2 cordons i duia les furgones darrera, tot ha començat per destroses de mobiliari urbà,i la policia ha actuat pegant a tort i a dret a la massa de gent , i tot hom corrent pels carrer amb crits de els manifestants com a "deixem no em pegeu res" i d' altres , tabe an aparescut pintades feixistes pel barri antic , em d'actuar ja! cap agressio sense resposta i que res ens atura , seguim endavant!
Re: 2 detencions a Mallorca
19 nov 2005
segons les meves informacions el menor d'edat ja és al carrer. L'altre passarà a disposició judicial demà a les deu del matí o les 5 de l'horabaixa, encara no es sap.
ja veurem que passarà. salut!
Re: 2 detencions a Mallorca
19 nov 2005
la resposta ha estat totalment brutal i desproporcionada per el número de gent que hi havia i per les coses que s'han romput. Avui han volgut fer mal de veres. No s'han limitat a dispersar, a sa gent l'encalçaven per els carrerons del centre amb furgones i quan els agafaven els apallisaven només pel gust de fer-ho. Els crits de dolor se sentien desde enfora. No se que ha passat per que venquessin tan xungos avui, sa gent ha estat bastant tranquila durant es recorregut i no ha tengut ni temps a respondre.
I despres ses pintades feixistes i ses esvàstiques per tots els carrerons.
Això no pareix Palma.
Re: 2 detencions a Mallorca
20 nov 2005
hola gent: a tots aquells que tengueu lesions, ferides etc... podeu enviar un mail al mallorca_antirepresiva ARROBA hotmail.com o cridar als d'Alerta Solidaria. D'aquesta manera podrem respondre si hi ha algun judici, ja que la brutalitat d'ahir fou desproporcionada.
quan nosaltres ens movem, tema casal, campanys, presència als carrers, començen a pegar de valent quan poden.

Seguim en lluita companys!!
Re: 2 detencions a Mallorca
20 nov 2005
1-És important destacar que la càrrega ha estat a mitja mani i l'ha iniciada la policia sense cap sentit. L'ambient estava tense, però no per fer el que han fet, son uns animals!!! Un dels polis ha dit: "esto se ha acabado" y han començat a pegar ben fort.

2- El company segurament passarà a disposició judicial a les 17h d'avui. Vos seguirem informant.

Salut i Revolta sempre!!
Dos detinguts a mallorca al 20-N
20 nov 2005
Modificat: 06:13:09
sortida.jpg
sortida2.jpg
porrada.jpg
Aqui van dues fotografies de la sortida de la manifestació a plaça d'Espanya on estabem tots/es rodetjats de policia. Després, la conceqüencia de les porrades repartides per la policia a l'hora de dispersar la manifestació. En aquets moments, el company que encara està detingut no ha passata disposició judicial, ja serà esperem, al torn de la tarde.
Re: 2 detencions a Mallorca
20 nov 2005
No estau sols, ja ho sabeu
Re: 2 detencions a Mallorca
20 nov 2005
El detingut passa a disposició judicial... El detingut és al jutjats de Via Alemanya. Un grup de companys van a donar suport al detingut, que passarà a disposició judicial d'aqui una estona.
Re: 2 detencions a Mallorca
20 nov 2005
En llibertat amb càrrecs lâúltim detingut dâahir a Mallorca

Dues persones detingudes, diversos ferits i coartada la llibertat de manifestació és el trist balanç de lâactuació policial dâahir en Palma de Mallorca.

Cap a les 7 de lâhorabaixa dâavui ha estat deixat en llibertat el 2n detingut de la jornada dâahir. Acollit per companys de la organització de la marxa ha explicat que ha quedat pendent dels delictes de danys i atemptat a lâautoritat. El tracte rebut dins de comissaria ha estat âcorrecteâ?, però no la detenció, quan lâempenyeren contra la furgoneta fent que es colpegés amb el cap. Lâaltre detingut, menor dâedat, quedà en llibertat la mateixa nit de la marxa.

âEsto se ha acabadoâ?: Manifestació tallada, cops de porres i corredisses

La marxa acollia 100 persones sota el lema de â30 anys després tot segueix igualâ? i era convocada per diferents colâ¢lectius antifeixistes de Ciutat. Ja de començament, la pressió policial era prou palesa amb la presència de 2 furgonetes i la identificació de diverses persones assistents. La tensió acompanyà la comitiva pels carrerons del casc antic fins arribar a en Jaume III, via principal plena dâaparadors de botigues luxoses. Llavors és quan sâha sentit a un dels agents dient un clar âEsto se ha acabadoâ? i ha començat una càrrega policial que ha trencat totalment la manifestació. Les corredisses sâhan escampat per tot el centre on la gent contemplava la violència emprada pels agents policial amb estupor. En aquests moments encara es reben notícies de gent que ha sofert els cops de porra per tot el cos i en mostren els senyals.

Des dels colâ¢lectius convocants de la marxa sâinsisteix en la necessitat de seguir denunciant al carrer el feixisme encobert per discursos de falsa democràcia. Malgrat la repressió, detencions, contusions i altres, és en la lluita quan sâevidencia que el seu sistema no tolera res que el sigui discrepant i per tant, com ahir, reapareix el feixisme: policies impedint la marxa popular i més tard, amb pintades espanyolistes per tot el barri quan aquest estava infestat de âagentes de la autoridadâ?.

Alerta Solidària
Palma de Mallorca
20 de novembre de 2005

Per més informació o per a contactar amb nosaltres:
mallorca_antirepresiva(at)hotmail.com
alertasolidaria(at)alertasolidaria.org
Sindicat Terrassa