Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: fòrum 2004
El 27, tots al carrer!
19 nov 2005
(Carta publicada en el diari «El Punt» el dia 19 de novembre de 2005)
El 27 i el 28 de novembre es reuniran a Barcelona els dirigents dels països europeus i del sud i l'est del Mediterrani, en l'anomenat Procés de Barcelona o Barcelona + 10.

Fa 10 anys van posar en marxa un procés de col·laboració, que sobre el paper era molt bonic: fomentar la democràcia i els drets humans, ajuda al desenvolupament, col·laboració cultural i... progressiu establiment d'una zona de lliure canvi. La zona de lliure canvi sí que ha avançat, cosa que ha estat una competència desigual, que ha fet plegar moltes empreses del Nord d'Àfrica i ha deixat molta gent al carrer. Però la cultura, la democràcia, etc., s'han quedat pel camí, tal com sol passar.

Ara voldran passar revista i rellançar aquest procés, que és un procés de recolonització. Els hem de dir que NO! S'ha format una plataforma de moviments socials i s'ha projectat una campanya. Serà els dies 26 i 27. El 26, dissabte, al CCCB, a les 6 de la tarda, hi haurà un acte informatiu i reivindicatiu, en què parlaran, entre altres, companys i companyes nord-africans. El 27, diumenge, a les 12, a Urquinaona - Via Laietana, hi haurà una manifestació de protesta contra aquesta explotació i contra aquesta presència. A la tarda, a les 4, a Pujades - Parc de la Ciutadella, sortirà una altra manifestació que «intentarà» arribar a la Zona Fòrum, a donar un comunicat a tan distingits com no desitjats personatges.

Us hi esperem, a tots els qui us sentiu solidaris, a totes dues manifestacions o, almenys, a la del matí.

Antoni Ferret. Barcelona

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El 27, tots al carrer!
19 nov 2005
Allà i serem.
que la lluita continui!!
Re: El 27, tots al carrer!
22 nov 2005
No es un procés de recolonització, simplement si la democràcia no avança, no serà perque els mateixos governants no la fomenten?, i què, anem com el Bush amb els marines a imposar la democràcia?. no serà que la mateixa gent no està preparada per la democràcia?. No es més fàcil fugir que lluitar?. Tot això sembla demagògia.
Re: El 27, tots al carrer!
24 nov 2005
Sincerament crec que no podem opinar sense estar informats!! Per això us convido a tots que acudiu a aquestes sessions!! Jo ho faré!!
Així podrem conéixer de 1ra persona els efectes d'aquest "Barcelona+10"!
Colera camping CNT