Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
::::Maulets recolza AMI davant les detencions i la possible il•legalizació
18 nov 2005
Maulets recolza AMI davant les detencions i la possible il•legalizació
solidaritat maul.jpg
Maulets recolza AMI davant les detencions i la possible ilâ¢legalizacióMaulets recolza AMI davant les detencions i la possible ilâ¢legalizació
(Països Catalans), 18/11/2005
Maulets, el jovent independentista revolucionari, davant el cop repressiu de la Guardia Civil emmarcat en lâoperació âCastinheiraâ? i la possible ilâ¢legalització dâAMI vol mostrar la seva solidaritat i fer les següents consideracions:

- Considerem que lâorperació que sâha engegat des de les Forces dâOcupació Espanyoles (FOE) respon a una estratègia de repressió, desgast i atemoriment dels moviments polítics i socials arreu de lâestat. En els darrers temps hem vist com els judicis a lâAudiència Nacional es repetien entre militants de lâEsquerra Independentista catalana, basca i gallega i contra moviments socials de tot lâestat. Denunciem doncs la falsa imatge del âtalanteâ? de Rodríguez Zapatero que utilitza la repressió com a resposta a la dissidència com ja ho va fer el PSOE en el seu moment (GAL, Operació 92, Llei de Partits amb el PP...).

- Exigim la lliure absolució dels detinguts dâAMI i lâarxivament del cas a lâAudiència Nacional. Ãs inacceptable la política repressiva que està portant lâestat espanyol contra el Moviment dâAlliberament Nacional Galleg mantenint militants dâAMI a presons espanyoles, ilâ¢legalitzant Briga amb lâoperació Cacharrom fa uns mesos i ara amb la ilâ¢legalització dâAMI.

- Constatem que no hi ha hagut cap canvi positiu des de la caiguda de Fraga i lâarribada al govern del PSOE i el BNG que tant van prometre les forces autonomistes per a lâetapa post-PP. Ens al contrari, la repressió augmenta a Galícia i a tot lâestat amb el retorn del PSOE al govern de Madrid i a diferents governs autonòmics.

- Exigim la dissolució de lâAudiència Nacional pel seu caràcter repressiu i antidemocràtic i per actuar com un Tribunal dâExcepció tot amparant la tortura i realitzant judicis polítics (AMI, joves de Torà, Tres de Gràcia, sumari 18/98 contra Segi, Arnaldo Otegi, Operació 92, etc.). Exigim la dissolució immediata de la Brigada dâinformació i els seus equivalents a la Guardia Civil i les policies autonòmiques.

- Fem una crida a tota la societat a la solidaritat amb els represaliats i represaliades. El dret a la revolta és un dret inalienàble de tot poble ocupat i per això exigim la llibertat immediata de tots els presos i preses polítiques dels estats espanyol i francès i de la resta del món.

- Maulets, el jovent independentista revolucionari, dóna tot el seu suport al jovent independentista galleg i ofereix a AMI i Briga, tot el suport necessàri així com la possiblitat dâajudar en tot allò que els sigui necessari.

Maulets el jovent independentista revolucionari
Països Catalans, 18 de novembre de 2005

>_on hi ha lluita::_hi ha repressió:: >
> _on hi ha repressió::_hi ha solidaritat:: >
Mira també:
http://www.maulets.org

This work is in the public domain

Comentaris

maulets = botiflers
18 nov 2005
Maulets,tots els que us sentiu maulets o recolzeu maulets,comenseu a posar-vos les piles d'una vegada,pareu de fer d'amagogia amb discursos com és el que heu fet en aquest moment i contínuament esteu fent en els fòrums i passeu a l'acció d'una vegada a l'història del moment independentista català,perquè tots sabem que si no ho feu ara,en els temps que corrent,no ho fareu mai,sempre us heu omplert de paraules revolucionàries,però vosaltres mateixos sabeu perfectament que no sou revolucionaris.Cambiant de tema,poseu-vos les piles,en general els moviment català d'alliberamtn català o ens posem les piles ara...o aviat ens tornarà a tocar viure un nou cas de repressió,com està passant en aquests moments amb els nostres companys de lluita,a Galiza,Euskal herria.... si dieu on hi ha lluita hi ha repressió...on hi ha repressió hi ha solidaritat...si és cert aquesta tesis,demostreu-ho d'una vegada,perquè ben aviat veurem possiblement que joves de l'esquerra independentista,tres joves,seràn jutjats a l'audiència nacional a Madrid,amb la possibilitat que els condemnin per unes acusacions que ells no han fet,i pot ser que els condemnin mes de 9 anys de presó.

PROU REPRESSIÓ AL JOVENT QUE LLUITA!
ESTAT ESPANYOL TERRORISTA!
Re: ::::Maulets recolza AMI davant les detencions i la possible il•legalizació
18 nov 2005
Molta sort nano amb el negoci de repartidor de carnets de revolucionari. Que l'aterrissatge a la vida terrestre et sigui lleu, de debó, sort!
Re: ::::Maulets recolza AMI davant les detencions i la possible il•legalizació
18 nov 2005
Algú em pot dir què volen dir les sigles AMI?
Re: ::::Maulets recolza AMI davant les detencions i la possible il•legalizació
18 nov 2005
exigim la dissolucio de l'audiencia nacional de la guardia civil jajaajj que pobresinutiles qeu soy ppero que os creeis de que vais vosotros no sois nada no podeis hacer nada acabaremos con vosotrso cuando queramos
Re: ::::Maulets recolza AMI davant les detencions i la possible il•legalizació
18 nov 2005
ei fascista, no te pongas nervioso cuando teclés, que no se entiende lo que pone. el ordenador es tu amigo, no te va a hacer nada. o es que a lo mejor no sabes escribir cerdo?
Re: ::::Maulets recolza AMI davant les detencions i la possible il•legalizació
19 nov 2005
bon comunicat el de Maulets
solidaritat amb els companys gallecs!
Sindicat Terrassa