Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
El documental Mate y Arcilla, sobre els treballadors de zanon, a la venda al sindicat de transports de barcelona de la cgt
16 nov 2005
ZANON: 4 anys sota control obrer
Mate y Arcilla
Documental que resumeix el procés d’ocupació, l’enfrontament als intents de desallotjament, el funcionament productiu i polític i els projectes de futur d’un experiment que ja fa 4 anys que resisteix.
cdzanon.jpg
Venda del dvd de Zanon: Mate y Arcilla a 4,50 euros:
Pasa qualsevol dijous a partir de les 10:30 per la CGT, Via Laietana, Sindicat de Transports.

Octubre de 2001, la patronal de ceràmiques Zanon decideix el tancament de la seva fàbrica a Neuquén i envia els telegrames dâacomiadament.
Les treballadores cremen els telegrames davant la Casa de Govern, i sâinicia un procés que culminarà amb la presa i posta en funcionament de la fàbrica sota gestió obrera horitzontal.
Però Zanon és molt més que una fàbrica autogestionada: és un projecte de canvi social que sâenfronta al sistema capitalista de poducció-consum, tot teixint una xarxa de recolzament i de lluita amb altres fàbriques i amb la societat en general, tant dins com fora dâArgentina.

Mate y Arcilla Documental,52:30min Ak Kraak y Grupo Alavío,2003 Format: DVD i Windows Media

Els diners obtinguts de la venda dâaquest cd són destinats a la compra dâun autobús per Zanon (Fasinpat) que està gestionant la secció dâautobusos de tmb de la cgt, dins la campanya âun autobús per Zanonâ?.
www.obrerosdezanon.org
www.cgtbus.com

També ur recordem que:
Divendres 18 de Novembre a les 19h a la CGT,
Via Laietana nº18, 9ª Planta (Sala Costa Font)
Projecció del documental Mate y Arcilla
Contarem amb la presència de la Rosa, treballadora de Zanon, que ens explicarà les últimes noticies sobre la situació de Zanon
Campanya de solidaritat: Un autobús per als treballadors de Zanon
Nº de compte: 2100 - 0547 - 51 - 0200199554

This work is in the public domain
Sindicat