Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Contra la imposició espanyola, Solidaritat juvenil entre pobles
15 nov 2005
COMUNICAT: LA CAJEI ENFRONT LA REPRESSIÃ I DETENCIONS A GALÃ?CIA
Aquest dilluns Galícia ha viscut una operació repressiva, ordenada per lâAudiència Nacional espanyola i executada per la Guàrdia Civil, que sâha saldat amb la detenció de com a mínim deu militants independentistes gallecs i la clausura sense judici del portal-web de lâorganisme juvenil AMI (Assembleia da Mocidade Independentista). Als detinguts a través lâanomenada âOperación Castiñeiraâ? seâls imputa els delictes dâassociació il·lícita, enaltiment del terrorisme i danys i alteració de lâordre públic. Entre altres, els acusen de la crema de banderes espanyoles, pintades, amenaces públiques a diferents institucions i injúries a la monarquia i a les Forces Armades.

A més, durant lâoperació de la Guàrdia Civil sâhan practicat nombrosos registres a locals socials i culturals relacionats amb la defensa de la dignitat, cultura i llengua del poble gallec.

Des de la CAJEI mostrem, primerament, el nostre suport i solidaritat als i les independentistes gallegues, que son víctimes de la criminalització i repressió contra els moviments juvenils dâalliberament nacional per motius exclusivament polítics. Sâha violat el dret dels i les detingudes a romandre al seu país, així com la seva presumpció dâinnocència, espantant dâaquesta manera totes les persones que dia rere dia lluiten per la justícia i llibertat de Galícia i de tots els pobles oprimits per lâEstat espanyol.

Així mateix, volem mostrar tot el nostre suport a AMI i als centres socials saquejats per la Guàrdia Civil espanyola. Lâoperació teledirigida des de Madrid ens mostra, de nou, quins són els límits que les autoritats i la Constitució espanyola imposen a la llibertat dâexpressió i dâassociació dels i les joves gallegues.

La solidaritat entre pobles esdevé també la defensa del nostre país...

El jovent català amb el poble gallec...

per la Independència i el Socialisme


Països Catalans, 15 de novembre de 2005
CAJEI
(Coordinadora dâAssemblees de Joves de lâEsquerra Independentista)

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Contra la imposició espanyola, Solidaritat juvenil entre pobles
16 nov 2005
CAJEI BRIGA SEGI JALEO...tot el jovent unit per destruir això que es van inventar anomenat espanya

Canya a l'estat espaNYol i Francés! la repressió no ens aturarà!
Re: Contra la imposició espanyola, Solidaritat juvenil entre pobles
16 nov 2005
Ja era hora que us solidaritzeu amb algu mes apart dels bascos
Re: Contra la imposició espanyola, Solidaritat juvenil entre pobles
17 nov 2005
Cal recordar també que hi ha un activista Asturià detingut per la defensa de la llengua Asturiana el "Bable" i la seva cultura, el que per defensarla feia servir petits explosius cassolans en determinades institucions i empresses per a que respectin la cultura i llengua d'aquell territori.
Colera camping CNT