Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
Resum i Imatges Concentració Diss. 12 a Torà
13 nov 2005
Unes 500 persones mostren el seu suport als companys toranesos en una concentració a la Plaça de la Vila, davant l'Ajuntament de Torà.
DSCN4274 copia.jpg

El fred no va impedir que ahir dissabte unes 500 persones es reunissin a Torà per transmetre la seva solidaritat amb els tres joves encausats. La paradeta de material de suport, amb banderoles, samarretes, cd's, dossiers, octavetes, recull de signatures... ajudaren a fer més lleugera l'espera a l'inici de l'actuació dels acordionistes.
façana.JPG

Tot seguit, a petició del jovent del poble, el mossèn d'Ivorra llegí el manifest que fou escoltat amb atenció per part dels familiars, veïns toranesos, i companys i companyes d'arreu. Després del manifest, d'altres solidaris/es aprofitaren l'ocasió per fer palesa també les seves paraules de suport i ànims, alhora que recordaven d'altres situacions similars de repressió i injustícia.
marxa.JPG

Acabats els comunicats, es va fer una marxa pels estrets carrers toranesos, partint de la mateixa plaça en que acabà. Reunits altra vegada a la plaça de la vila, es repartiren espelmes per col·locar arran les pancartes estirades al terra, recordant la pràctica que s'utilitzà durant les concentracions diàries que es feren al mateix lloc durant l'empresonament preventiu dels tres joves.

Fou una jornada sentida en la que tots plegats ens conscienciàrem i denunciàrem el procés "antiterrorista" encara pendent de finalitzar, alhora que es recordà que la querella per tortures resta de moment arxivada pendent de la resolució d'un recurs presentat a l'Audiencia Provincial de Lleida.
a terrra.JPG

D'altra banda, recordar que demà a les 12h del matí els companys de Torà estan citats a Madrid. Varies persones solidàries s'hi desplaçaran per donar-los suport.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Resum i Imatges Concentració Diss. 12 a Torà
14 nov 2005
avui a totes les viles,barris,pobles dels països catalans encenem aquesta flama de la solidaritat que els companys de Torà es mereixen,per la seva llibertat,per la seva absolució,per la llibertat sense càrrecs,perquè ser jove i revolucionari per la causa d'un poble lliure no és cap delicte.

CONVOQUEM A LES 8 DEL VESPRÉS A TOTES LES PLACES DE L'AJUNTAMENT DE CADA BARRI CONCENTRACIO.
ABSOLUCIÓ TRES JOVES DE TORÀ!
LLIBERTAT SENSE CÀRRECS!
MOSSOS TORTURADORS

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more